Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bakariz duruma gore, gorsel paylasmasam bile surecten bahsedebilirim ama ben de hastalandim antibiyotik basladi doktorum ve redoxon ilavesiyle... umarim ameliyat gunum ertelenmez.
Çok geçmiş olsun, havalar cok fena, bir sicak bir soğuk,ilk defa bu sene bu kadar üst üste hastalik gecirdik ailecek.. dilerim gönlünüzce olsun herşey önce saglik!

Kızlar merak etmeyin ben sizi bilgilendiricem.bugün dr uml görüştüm bi aksilik olmazsa 27 sinde olucam karın germe lipo ve göğüs slikon ☺
Hadi bakalim inşallah gönlünce olsun seninde ağrısiz sizisiz istedigin gibi bir vucuda kavusman dilegiyle canım..neyse ki bizden once yasayacaksin ve ben ameliyata girdiğimde sen en zor zamanlari atlatmis olacaksin , inşallah diledigimiz gibi gecer surec çektiğimiz her türlü zorluga deger

İnş teşekkür ederimmBakalım takipleşiriz

Çok geçmiş olsun, havalar cok fena, bir sicak bir soğuk,ilk defa bu sene bu kadar üst üste hastalik gecirdik ailecek.. dilerim gönlünüzce olsun herşey önce saglik!
Tesekkur ederim, hepimize gecmis olsun ve guzel, saglikli bir sonuc olsun operasyon sonrasi. Biraz da stres yapiyoruz ve kortizol salinimi fazla olunca bagisiklik sistemini etkileyip direncimizi dusuruyor ve sık sık hastalaniyoruz muhtemelen.

15 Ocak'ta bir docent kombin ameliyatimi yapacak, insan olarak muhtesem biri, ameliyat surecimin sonucuna gore size bilgi verip gidip olabilirsiniz diyebilirim dilerseniz...
Yanıtınız için teşekkür ederim.Sürecinizin güzel ve rahat geçmesi için sizi iyi dileklerimi gönderiyorum. Her şey gönlünüzce olsun

Yanıtınız için teşekkür ederim.Sürecinizin güzel ve rahat geçmesi için sizi iyi dileklerimi gönderiyorum. Her şey gönlünüzce olsun
Cok tesekkur ederim guzel temennileriniz icin. Umarim hepimiz icin yuz gulduren sonuca ulasiriz hep beraber 2020 yilinda.

Bende Çetin hocayı öneriyorum.

O kadar rica ettim, kimse izleyip fotografini gormeme izin vermedi, kombin operasyon arefesinde oldugumu da surekli vurguladim oysa... 15 Ocak'ta ben de olacagim ama bir tek foto paylasmayacagim kimseyle, demek boyleymis buradaki tarz
Evet burada öyle bir şey var bende birgun olursam kimseyle paylaşmayacağım ne bilgimi ne fotomu

Kolaylik diliyorum karar arefesinde

Hadi bakalim saglik ve guzellikle donun yeni bir hayata 15 Ocak da ben kombin op olacagim insaallah...
13 ocakda bende karin germe olacagim arkadaslar..soru sormak isteyen olursa severek cvplarim
Ameliyat olabildin miMuhtemelen su an ameliyattasındır Allah yardımcın olsunÇıkınca güzel haber ve tecrübelerini bekliyoruZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…