Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

7 şubatta İzmirde özel doktorda oldum ameliyatı.1 ay dik duramadım ağrı değilde hareketlerim çok kısıtlıydı .kasların dikilmesi biraz beni zorladı.bir aydan sonra yavaş yavaş normale dönmeye başladım ama bianda hiç bişey yokmuş gibi normal hayata dönen arkadaşlara hayranım.hani nazlı bir insan değilim gerçekten zorlandım.şimdi dümdüz bi görünüm var tabi ameliyat çizgim hala kırmızı ama çamaşır içinde kaldığı için sorun etmiyorum.hala daha ağır taşıdığımda yada çok yorulduğumda kaslar zorluyor kendini hissettiriyor ve mide kısmında hafif şişlik oluyor ama daha sonra geçiyor.pişman değilim yaptırdığım için memnunum ama bu kadar acı çekçeğimi bilseydim yaptırırmıyım pek emin değilim
Kaslarinizin toplanmis olmasinin gerginligi kacinci aydan sonra rahatliyor, yani kendisini unutturdu mu hala problem yasatiyor mu cok merak ediyorum bu durumu cunku en cok karin germe olayinda buna takildim 🙂

Tesekkur ederim.benim drainler 1 gun kaldi.saat 3 te ameliyata Girdim.aksam 8 de odamdaydim.ameliyat sonrasi siddetli Agrim vardi.kendi agri kesicilerimi goturmusum iyiki.hemsireler son agri kesiciyi geven 12 de verdiler Sabah 7 te kadar yok dediler.tqbi ben 2 kez kendi agri kesicimi kullandim.ve bidqhq Agrim olmadi.ameliyatin erteai gunu kendim yardimsiz kalktim yurudum.kimseye ihtiyac duymadim.3 dogum yaptim.kilom 78 di boyum 170 simdi kac kiloyum bilmiyorum.2 hafta sonra tartilacam.dikis yerlerim acayip kasiniyo iyilesio bilem.dikislerim kapanmis.sargi falan yok ilk gun sargiloydi baska olmadi.morluklarim falan yok.kantoron yagi kullaniyorum.bide domtorun verdigi merhem.yarayi islak tutmak lazim iyilesmesi hizlaniyor.gunde iki buyuk bardqk ingiliz karbonatli ve limonlu su iciyorum.emboli cirabimi 2 gun giydim.limonlu su iciyorum.yuruyorum.haftayada odem atan icecekler yapacagim kendime.18 de ise baslayqcqgim.resim atarim.sana.
Cok gecmis olsun, umarim dilediginiz sonuca ulasirsiniz. Yardimsiz tuvalet ve banyoda vucut temizliginizi yapabildiniz mi operasyon sonrasi? Mumkunse ben de gormek isterim fotograf paylasimlarinizi...

Kızlar canlı canlı mağazadan yazıyorum. Bugün alışverişe çıktım. Şişlik olsa da karnımda, göbeksiz kıyafet denemek ne güzelmiş🙂Moralim yerine geldi valla. Hadi bakalım darısı başınıza🥰😘
Kac gun sonra diye sorayim bari 🙂 bunu hayal etmek bile muhtesem bi duygu benim icin.

Canım çok teşekkür ederim bilgilendirme icin,ayrica cok geçmiş olsun,meme diklestirme meme ucumu yoksa meme altimi tercih edildi,birde büyüklüğü yerlestirilme şekli vs daha detayli bilgi alabilir miyim rica etsem? Gerci yorgunsunuz daha yeni ameliyattan çıkmışsıniz ama aklimda bir sürü soru 😩 birde lipoyu diz ayrıca mi istiyorsunuz yoksa Dr zaten gerekli gordugu yerlere uyguluyor mu? Ay ne çok sordum dimi 😔 tekrar çok gecmis olsun,umarim istediginiz bir sonuca ulaşırsınız 🤩🤩🤩
Meme dokunuz yeterliyse silikon koymayabilir. Bir de mevcut sarkikliginiz bir sure sonra silikonla daha da belirginlesebilir diye duydum ya da okudum bir yerde. Izler bir yil sonra soluyor bencr dogal diklestirme en guzeli. TCL kanalinda da seyretmistim silikon sonrasi berbat bir asimetri ile sarkmisti gogusler, revizyonla geri cikartildi. Doktorunuzla iyi bir istisare sonrasi karar verin bence.

Meme dokunuz yeterliyse silikon koymayabilir. Bir de mevcut sarkikliginiz bir sure sonra silikonla daha da belirginlesebilir diye duydum ya da okudum bir yerde. Izler bir yil sonra soluyor bencr dogal diklestirme en guzeli. TCL kanalinda da seyretmistim silikon sonrasi berbat bir asimetri ile sarkmisti gogusler, revizyonla geri cikartildi. Doktorunuzla iyi bir istisare sonrasi karar verin bence.
O göğüsteki dikişlerle acayip bir antipatim var sirf bu yüzden meme altindan bile kesi yapilsin istemiyorum,bu yüzden de dikleştirmeye ozellikle çoklu dikişli işlemlere karşıyım, hatta karin germeye bile bu sepeple uzunca bir muddet soguk baktim,sonra dedim sezeryan kesisinden niraz daha fazla ve ic çamaşır bolgesinde,ama iki ayri yerde göz yoran bir görüntüye razi degilim...😒 Dilerim gönlümce olur herşey,gerci bu gidişle zor gibi zatürre tedavisi görüyorum umarim sorun olmaz ameliyat için,dr uma henüz danışmadim,ucak biletimi dahi almıştım 😔

O göğüsteki dikişlerle acayip bir antipatim var sirf bu yüzden meme altindan bile kesi yapilsin istemiyorum,bu yüzden de dikleştirmeye ozellikle çoklu dikişli işlemlere karşıyım, hatta karin germeye bile bu sepeple uzunca bir muddet soguk baktim,sonra dedim sezeryan kesisinden niraz daha fazla ve ic çamaşır bolgesinde,ama iki ayri yerde göz yoran bir görüntüye razi degilim...😒 Dilerim gönlümce olur herşey,gerci bu gidişle zor gibi zatürre tedavisi görüyorum umarim sorun olmaz ameliyat için,dr uma henüz danışmadim,ucak biletimi dahi almıştım 😔
Oncelikle cok gecmis olsun, havalar berbat ben de somestrede dusunuyordum fakat bogazim ve boynuma dogru bir agri yayildi bugun ve hapsiriyorum. Umarim atlatirim. Size acilen sifa diliyorum. Elbette estetik kaygiyla yapilan operasyonlarda ne doktor ne de hasta ameliyat izi istemez. Gecenlerde gorustugum doktor da ayni seyden bahsetti" biz en az kesi izi isteriz hastada" demisti. Kol operasyonu gecirdim gecen yil dort kez dikisler acildi ve lokal anesteziyle dikildi, cok sikinti yasamama ve genis scar kalmasina ragmen sarkmis goruntuden daha iyidir diye dusunuyorum. Umarim sizin icin de her sey yolunda gider ve guzel sonuc olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu ameliyati olàn cesaretli kizlar....

Su anda bu mesaji hastaneden yaziyorum..tam 30 saat once karin bel basen gobek klasik lipo ve karin germe oldum...daaha yeni kendime geldim su ana kadar gozlerimi acamadim basdonmesi mide bulantisi ve korkunc bir uyku istegi..su ictim kustum ve hep kizdim kendime cok cileliymis cook zormus paramla pulumla rezil oldum dedim..ama simdi iyiyim ve ilk kez sarili karnima baktip evet gercekten dumduz...
Eminim gunler gectikce de iyi ki olmusum diyecegim..
Kizlar beni iyi dinleyin

Tam 1 yil lipomtik..lipofiz lazer vazer hepsini arastirdim istanbul da fiyat almadigim dr kalmadi...oncelukle sunu soyleyeyim..klasik lipo dan sasmayin lipomatikmis lipofizmis vazer mis hepsi bos para tuzagi cunku lipodan sonra 2 kilo bile yag cekse o derinin alinmasi lazim sonmus porsumus deriyi orda birakmak olmaz bunu da ancak klasik lipo arti deriyi kesme ve germe yapabilir ..sakin korede cinde bulunmus sadece turkiye pazarina sokulmus aletlerle yapilan estetiklere kanmayin...ben avrupada yasiyorum bu turkiyede olan populer makineler avrupda yok..neden..cunku hepsi zararli...
Neyse kizlar..hastanedeyim agrim sizim yok cok sukur...
Bakalim direnler korseler ciunca ne gorecem yazarim burdan size..
Sevgiler
..bir de istanbul cok cok pahali ben istnbul cevresi bir ozel hastane buldum cok cok ekonomik..iyi arastirin..paranizi kaptirmayin hepsi kasap olmus dikkat efin
Merak ettim sonraki evrenizi, surec nasil gecti bizi aydinlatir misiniz...

O kadar rica ettim, kimse izleyip fotografini gormeme izin vermedi, kombin operasyon arefesinde oldugumu da surekli vurguladim oysa... 15 Ocak'ta ben de olacagim ama bir tek foto paylasmayacagim kimseyle, demek boyleymis buradaki tarz 😏

O kadar rica ettim, kimse izleyip fotografini gormeme izin vermedi, kombin operasyon arefesinde oldugumu da surekli vurguladim oysa... 15 Ocak'ta ben de olacagim ama bir tek foto paylasmayacagim kimseyle, demek boyleymis buradaki tarz 😏
Bana bir güzellik yap bari be arkadaşım bende ayni dertten muzdaribim🤭 hiç olmazsa birbirimize faydamız olsun,bende sana atarim gelismeleri☺️

Bana bir güzellik yap bari be arkadaşım bende ayni dertten muzdaribim🤭 hiç olmazsa birbirimize faydamız olsun,bende sana atarim gelismeleri☺
Bakariz duruma gore, gorsel paylasmasam bile surecten bahsedebilirim ama ben de hastalandim antibiyotik basladi doktorum ve redoxon ilavesiyle... umarim ameliyat gunum ertelenmez.

Bakariz duruma gore, gorsel paylasmasam bile surecten bahsedebilirim ama ben de hastalandim antibiyotik basladi doktorum ve redoxon ilavesiyle... umarim ameliyat gunum ertelenmez.
Ay çok heyecanlı benden 1 hafta önce.. umarım istediğin gibi olur hersey 🙏

X