Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selam arkadaslar abartilacak kadar bi agrim..cok cok az bi agri var...sadece yatip kalkarken oluyor..ama beni en cok etkileyen anestezi oldu...cok fena midem bulaniyor...simdilik bu kadar
Gecmis olsun, umarim her sey yolunda gider. Bundan sonraki iyilesme sureci cok onemli. Anestezi benim de basimin belasi napicam bilmiyorum 😫

Selam arkadaslar abartilacak kadar bi agrim..cok cok az bi agri var...sadece yatip kalkarken oluyor..ama beni en cok etkileyen anestezi oldu...cok fena midem bulaniyor...simdilik bu kadar
Büyük kısmını atlattın gözün Aydın😍kaç saat sürdü sadece karın germemiydi bu arada ?

Hamgi dra olacaksin acaba
Dr ismi simdilik vermiyorum, ameliyat surecine gore, basariliysa sonuc tavsiye amacli paylasacagim, olumsuz sekilde yorum yapmayi dusunmuyorum umarim olmaz problem surecte... dunya tatlisi biri, insanin onunla sohbet edesi geliyor ve bu sahte bir davranis sekli degil sukur ki... umarim istediginiz ismi vermedim diye kirilmamissinizdir 😔

Dr ismi simdilik vermiyorum, ameliyat surecine gore, basariliysa sonuc tavsiye amacli paylasacagim, olumsuz sekilde yorum yapmayi dusunmuyorum umarim olmaz problem surecte... dunya tatlisi biri, insanin onunla sohbet edesi geliyor ve bu sahte bir davranis sekli degil sukur ki... umarim istediginiz ismi vermedim diye kirilmamissinizdir 😔
Ameliyat yarın hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz 🥰

Midem bulandim bugun gecti şükür..wc ye kadar ablam ile gidiyorum..wc de yanliz oturup kalkabiliyorum
Ben her anesteziden uyaninca istifra ederim, zaten etmezseniz uyur durursunuz sersemletir ama ederseniz de dikisler icin risk... gececek sabir, cogu gitti azi kaldi 😊

X