Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba,Samsun’da yakın dönemde karın germe ve göğüs protez işlemi yaptıran var mıocak 27 de ameliyatı olucam,gün vermeme rağmen iptal etme eşliğine geliyorum her gün..inanılmaz korkuyorum

Sevgili kardesim, vajina dediginiz yerin adi pubis, vajina ic kisimdadir, surekli takip ettigim her yorumda terimi yanlis kullanmissiniz, elestiri babinda degil de bir yanlisi duzeltmek adina yazdim yorumumu ben de karin germe olmayi dusunuyorum, dolayisiyla basinizdan gecmis her olguyu takip edip degerlendiriyorum. Fotograflarinizi gormek isterdim, umarim her sey yolunda gitmistir sizin icin. Sevgiler.

Merhaba, burada yeniyim ve bu gunlerde karin germe operasyonu dusundugum icin yorumlarinizi merakla okuyorum fakat fotograflarinizi sanirim beni eklerseniz gorebilirim elbette mumkunse sevinirim.

Bende ayni beklenti içindeyim,keske ameliyat olmus arkadaslar oncesi ve sonrasini ozelden paylaşsalar ne güzel cesaret olurdu bizede,en azindan neyle kaesilasacagimiz konusunda bir fikrimiz olurdu

Evet aldim 12 Şubat, ama şuan zatürre oldum ameliyat olabilir miyim kaldirir mi vücudum uc ameliyatı bilemiyorum bağışıklık sistemim çökük durumda şuan
Geçmiş olsun ben 27 sinde olucam bi aksilik olmazsa.gripte bile erteleniyor zatürre de hiç gerek yok riske atmaya diye düşünüyorum ben sadece karın mı meme de var mo

Merhaba, gorebilir miyim fotolarinizi, ben de dusunuyorum da karin germe?

Doğru canım yanlış yazmışım bende şimdi okuyunca farkettimteşekkür ederim. Karın germem tam istediğim gibi değil doktor hatası diyemem sanırım diyet VS dikkat etmedim ayrıca benim bağırsak floram bozuk ük hastasıyım tam ince bir karnım olmadı o nedenle hep şiş ne yesem şişiyorım. Evet buna rağmende eskiye oranla çok iyi en azından sarkan bir göbek değil taş gibi ve şiş. Doktorum sıkı bir mekik önermişti organların öne doğru yerleşmiş ve geriye doğru itmek için mekik ve diyet yapmam gerekli. Ve bende yapamadım. Bu hafta Allah izin verirse diyete başlıyorum. İnş ozamn tam anlamıyla anlıyacağim. Sezaryan dikişim içten patlaması nedenıylede 1 ay önce tekrar sezaryan oldum şuan sporda yasak diyetle idare eseçğim ama kafama koydum fazla kilolar gidince net karnım belli olacak.

Cok gecmis olsun, umarim butun sorunlarinizdan kurtulursunuz. Yeni yil size guzelliklerle gelsin

Merhaba, hepinize geçmiş olsun. Benim bi sorum var, karın gerdirme ameliyatı olacağım ama kafam karısık biraz.Daha önce 32 kilo verdim.Bu yüzden midemde de sarkma var.Bazı doktorlar kasıktan kasıga olan yatay kesiyle midemin gerilmeyeceğini, göbeğimin üstünden ve altından da kesi atılmasının gerektiğini söylüyor.Bazıları yatay kesi yeterli diyor. Mide kısmında da sarkma olup da ameliyat olan arkadaşlar nasıl bir operasyon geçirdiniz ? rica etsem yardımcı olur musunuz ?

Izler misiniz lutfen.

Mumkunse paylastiysaniz fotograflarinizi gorup fikir edinmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…