Sevgili kardesim, vajina dediginiz yerin adi pubis, vajina ic kisimdadir, surekli takip ettigim her yorumda terimi yanlis kullanmissiniz, elestiri babinda degil de bir yanlisi duzeltmek adina yazdim yorumumuYa kızlar evet benimde vajina çok sis acaba diyorum daha önce boylemiydi göbekten göremiyordum.yada olduktan sonramı böyle oldum ayırt edemiyorum ama şuan çok gözüme çarpıyor şişmi yağmu anlıyamadım.eski arkadaşlar sizdede böyle bişey oldumu.inermi acaba daha
Merhaba, burada yeniyim ve bu gunlerde karin germe operasyonu dusundugum icin yorumlarinizi merakla okuyorum fakat fotograflarinizi sanirim beni eklerseniz gorebilirim elbette mumkunse sevinirim.Eliptik kullanabilirmiyim dedim tamam dedi. Ağirlık 2 ser kiloluk dumbellerle bacak kol gögüs calisabilirmisim. Sadece korseye devam spora başla dedim zaten ameliyattan önce ne kadar süre spor yapamam diye sordugumda 3 hafta demisti. Benim 4.cü haftam ve spora baslayabilirsin dedi. Benim sadece göbek deligimde dikiş vardi alttaki dikişlerim yoktu yapıştırmaydı. Kesi yeri iyilesmis benim. Sigara içmediginden iyileşmiş dedi. Benim agri sandigimda aslinda o biriken sıvıymış. Sıvı gidince ne ağrım kaldı ne sızım. Dedigin gibi yeniden birikebilir. Birikirse yeniden çekerim dedi. Vaser lipoda iyilesme süresi 2 aymış öyle dedi. Dikişler alındıktan sonra spor yapmana bir mani yok dedi. Sporu diyetle beraber yaparsan karın 6 ay içinde mükemmel oturur dedi canım.
KeşkeBende ayni beklenti içindeyim,keske ameliyat olmus arkadaslar oncesi ve sonrasini ozelden paylaşsalar ne güzel cesaret olurdu bizede,en azindan neyle kaesilasacagimiz konusunda bir fikrimiz olurdu
Evet aldim 12 Şubat, ama şuan zatürre oldum ameliyat olabilir miyim kaldirir mi vücudum uc ameliyatı bilemiyorum bağışıklık sistemim çökük durumda şuanKeşkeSiz gün aldınız mı uzun zamandır görüyorum sizin yazdığınızı..
Geçmiş olsun ben 27 sinde olucam bi aksilik olmazsa.gripte bile erteleniyor zatürre de hiç gerek yok riske atmaya diye düşünüyorum benEvet aldim 12 Şubat, ama şuan zatürre oldum ameliyat olabilir miyim kaldirir mi vücudum uc ameliyatı bilemiyorum bağışıklık sistemim çökük durumda şuan
Sevgili kardesim, vajina dediginiz yerin adi pubis, vajina ic kisimdadir, surekli takip ettigim her yorumda terimi yanlis kullanmissiniz, elestiri babinda degil de bir yanlisi duzeltmek adina yazdim yorumumuben de karin germe olmayi dusunuyorum, dolayisiyla basinizdan gecmis her olguyu takip edip degerlendiriyorum. Fotograflarinizi gormek isterdim, umarim her sey yolunda gitmistir sizin icin. Sevgiler.
Merhaba, gorebilir miyim fotolarinizi, ben de dusunuyorum da karin germe?Hiç öyle birşey duymadım benim doktorum v şeklinde yatmam gerektiğini 2 hafta belirtti bunu dik yürüyebilir sin ama yürüyebilirsen demisti 5. Gün eğik yürümek çok normal demis ti başka da görüşmedik hetta cumartesi kont var
Beni de ekler misiniz mumkunse.Kızlar selam,ben albümüme foto ekledim.öncesini koyamadım henüz.var ama fotosu.izlediklerim görebilir.
Hayır, karın germe,meme protez, göz kapağı estetiği,tabi olabilirsemGeçmiş olsun ben 27 sinde olucam bi aksilik olmazsa.gripte bile erteleniyor zatürre de hiç gerek yok riske atmaya diye düşünüyorum bensadece karın mı meme de var mo
Beni de eklermisnzBeni de ekler misiniz mumkunse.
Doğru canım yanlış yazmışım bende şimdi okuyunca farkettimSevgili kardesim, vajina dediginiz yerin adi pubis, vajina ic kisimdadir, surekli takip ettigim her yorumda terimi yanlis kullanmissiniz, elestiri babinda degil de bir yanlisi duzeltmek adina yazdim yorumumuben de karin germe olmayi dusunuyorum, dolayisiyla basinizdan gecmis her olguyu takip edip degerlendiriyorum. Fotograflarinizi gormek isterdim, umarim her sey yolunda gitmistir sizin icin. Sevgiler.
Cok gecmis olsun, umarim butun sorunlarinizdan kurtulursunuz. Yeni yil size guzelliklerle gelsinDoğru canım yanlış yazmışım bende şimdi okuyunca farkettimteşekkür ederim. Karın germem tam istediğim gibi değil doktor hatası diyemem sanırım diyet VS dikkat etmedim ayrıca benim bağırsak floram bozuk ük hastasıyım tam ince bir karnım olmadı o nedenle hep şiş ne yesem şişiyorım. Evet buna rağmende eskiye oranla çok iyi en azından sarkan bir göbek değil taş gibi ve şiş. Doktorum sıkı bir mekik önermişti organların öne doğru yerleşmiş ve geriye doğru itmek için mekik ve diyet yapmam gerekli. Ve bende yapamadım. Bu hafta Allah izin verirse diyete başlıyorum. İnş ozamn tam anlamıyla anlıyacağim. Sezaryan dikişim içten patlaması nedenıylede 1 ay önce tekrar sezaryan oldum şuan sporda yasak diyetle idare eseçğim ama kafama koydum fazla kilolar gidince net karnım belli olacak.
Izler misiniz beni fotograflarinizi gormek isterim izninizle?Senin dikişler nasıl, dümdüz mü ? Benim ki sol tarafı uç kısmı aşşağıya doğru iniyor, sağ taraf ise düz.
Izler misiniz merak ettim yeni bir karin germe adayi olarak.Ben hayal kırıklığı masajla zayıflamayla giderse gidecek karın dümdüz gerilince orası çıktı tabi
Paylasimlariniz gorebilmem icin izler misiniz lutfen.gerektiriyormuş
Izler misiniz lutfen.Merhabalar ,6 kasimda Altan Yucetas a meme kucultme diklestirme+karin lipo+karin germe alemiyati oldum. Ilk 3 gun cok kotu gecti hastanede gecirdim. Fakat bugun tam 6. Gun direnlerim cikti. Fotograflarim cekildi ve sonuca hala inanamiyorum. Mukemmeel. O kadar mutluyum ki. Hayatim boyunca sahip olamayacagimi dusundugum bir vucuda kavustum.
Kızlar merhaba ben de ameliyat oldum şuan iyiyim ilk yürüyüş ve bi kaç yürüyüş iyiydi ama fazlasıyla eğik durmak sırtımı ve belimi çok ağrıtıyor çok büyük ağrılarım yok olmadı çok şükürler olsun ama direnleri fazlasıyla hissediyorum hareketlerimi kısıtlıyor o çok canimi acıtıyor şişlik olduğu için şuan şekil de pek birşey anlamıyorum sabredip bekleyip göreceğim hi birde genital bölgenin bi tarafında direndendolayı şişme oldu inecek diren kaymış aşağı basınç dediler bakalım umarım herşeyi yolunda atlatırım burdan ara ara yazıp bilgi vereceğim
[/Q
Mumkunse paylastiysaniz fotograflarinizi gorup fikir edinmek isterim.kızlar merhaba;
Bugun ameliyatımın 13.günü..
klasik lipo ve karın germe oldum...1 yıl cok arastırdım..lipofiz,lipomatik,vaser ,lazer vs vs hepsini arastırdım, istanbulda görüşmediğim dr kalmadı, hepsinden fiyat aldım,
sunu bilin ki nişanaası,atasehir,beşiktas,etiler vs gibi bilindik meshur yerlerden ve drlerden uzak durun ,herkes tutturabildigine fiyat söyluyor ve klasik lipo haric tüm kullanılan teknikler sorunlu..örnegin vazer yapıyor ama klasik lipo ile devam ediyor...bu korede cinde vs bulunmus makineleri turkiyeden baska yere satamıyor niye cunku ben avrupada yasıyorum, avrupada bu cihazlar yok ,neden cunku hepsi riskli...
demem o dur ki...şöhret olmus doktora ve yöntemlere güvenmeyin...
ben istanbul cevresi bir yerde dr buldum hem cok ekonomik hem dr hastane cokc cok iyiyidi..
şimdi biliniz ki bu operasyon komple karın altınız kesiliyor cook cook ciddi ve zahmetli...
özellikle öksüren ,sigara icen kesin olmasın zira bir kez "öhö"diyebilmek cok cokk zor ,hapşıracam veya yerken bogazıma birşet takılıp öhö diyecem diye birsey yemez oldum oylesine tahammul edilemez bir baskı olusuyor dikişler uzerinde..
bugun 13. gunum oyle dayanılmaz agrım olmadı amma yürümek ,yataktan kalkmak cok zor..
tavsiyem hastanede ve sonrası 15 gün size bakacak biri yoksa olmayın bu operasyonu ben elektrik süpüregsi yapayıom dedim olmadı..terasa bi kova su dökeyim dedim olmadı..
gitmeden önce operasyona göbek cevrem 93 cm idi..su an 63 cm...elime gelen o yag halkası yok gercekten dumduz bir karın oldu...
söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmusumdur....bu benim vefa borcum olsun bu siteye cunku tecrubeli kızlardan okudukca cok faydalandım..
herkese saglıklı gunler.