Umarim harika gecmistir.13 ocakda bende karin germe olacagim arkadaslar..soru sormak isteyen olursa severek cvplarim
Gecmis olsun, umarim her sey yolunda gider. Bundan sonraki iyilesme sureci cok onemli. Anestezi benim de basimin belasi napicam bilmiyorumSelam arkadaslar abartilacak kadar bi agrim..cok cok az bi agri var...sadece yatip kalkarken oluyor..ama beni en cok etkileyen anestezi oldu...cok fena midem bulaniyor...simdilik bu kadar
Büyük kısmını atlattın gözün AydınSelam arkadaslar abartilacak kadar bi agrim..cok cok az bi agri var...sadece yatip kalkarken oluyor..ama beni en cok etkileyen anestezi oldu...cok fena midem bulaniyor...simdilik bu kadar
3,5 saat sürdü..sadece karin germe oldumBüyük kısmını atlattın gözün Aydınkaç saat sürdü sadece karın germemiydi bu arada ?
Tuvalete yalniz gidebiliyor musunuz yardimsiz? Benim de en buyuk derdim kendi basima hareket edip ihtiyaclarimi karsilayabilmekTesekkur ederim arkadaslar.merak ettiginiz bisey olursa sorabilirsin..
Benim eger meme ultrasonunda bir sorun cikmazsa karin germe+meme diklestirme+liposuction kombin operasyon olacak, meme implantsiz... 5 saat surecegini soyledi doktorum.3,5 saat sürdü..sadece karin germe oldum
Hamgi dra olacaksin acabaBenim eger meme ultrasonunda bir sorun cikmazsa karin germe+meme diklestirme+liposuction kombin operasyon olacak, meme implantsiz... 5 saat surecegini soyledi doktorum.
Olaun buna da şükür..ağrı dayanılmıcak gibi değil.ameliyattan cıktınız bundan sonrası sabır süreci sonraki günlerinizi merakla bekliyorumTuvalete kadar ablam ile gidiyorum..iceriye girince kendim yapabiliyorum
Aa masaallah, cok iyi... supersiniz, iyi olursunuz cabucak umarimTuvalete kadar ablam ile gidiyorum..iceriye girince kendim yapabiliyorum
Dr ismi simdilik vermiyorum, ameliyat surecine gore, basariliysa sonuc tavsiye amacli paylasacagim, olumsuz sekilde yorum yapmayi dusunmuyorum umarim olmaz problem surecte... dunya tatlisi biri, insanin onunla sohbet edesi geliyor ve bu sahte bir davranis sekli degil sukur ki... umarim istediginiz ismi vermedim diye kirilmamissinizdirHamgi dra olacaksin acaba
Ameliyat yarın hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzDr ismi simdilik vermiyorum, ameliyat surecine gore, basariliysa sonuc tavsiye amacli paylasacagim, olumsuz sekilde yorum yapmayi dusunmuyorum umarim olmaz problem surecte... dunya tatlisi biri, insanin onunla sohbet edesi geliyor ve bu sahte bir davranis sekli degil sukur ki... umarim istediginiz ismi vermedim diye kirilmamissinizdir
Evet, bugun tam bir leyla modundayim ama yine de tuhaf bir huzur var icimde... burada okudugum yol gosterici olumlu yorumlarin da etkisi var bu sakinlikte... hepimizin cok guzel gecsin ameliyat sureci insaallahAmeliyat yarın hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Allah yardimcin olsun..guzel haberlerini bekliyoruzEvet, bugun tam bir leyla modundayim ama yine de tuhaf bir huzur var icimde... burada okudugum yol gosterici olumlu yorumlarin da etkisi var bu sakinlikte... hepimizin cok guzel gecsin ameliyat sureci insaallah❤
Âmin, teşekkür ederimAllah yardimcin olsun..guzel haberlerini bekliyoruz
Ben her anesteziden uyaninca istifra ederim, zaten etmezseniz uyur durursunuz sersemletir ama ederseniz de dikisler icin risk... gececek sabir, cogu gitti azi kaldiMidem bulandim bugun gecti şükür..wc ye kadar ablam ile gidiyorum..wc de yanliz oturup kalkabiliyorum