Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kaslarinizin toplanmis olmasinin gerginligi kacinci aydan sonra rahatliyor, yani kendisini unutturdu mu hala problem yasatiyor mu cok merak ediyorum bu durumu cunku en cok karin germe olayinda buna takildim

Cok gecmis olsun, umarim dilediginiz sonuca ulasirsiniz. Yardimsiz tuvalet ve banyoda vucut temizliginizi yapabildiniz mi operasyon sonrasi? Mumkunse ben de gormek isterim fotograf paylasimlarinizi...

Kac gun sonra diye sorayim bari bunu hayal etmek bile muhtesem bi duygu benim icin.

Meme dokunuz yeterliyse silikon koymayabilir. Bir de mevcut sarkikliginiz bir sure sonra silikonla daha da belirginlesebilir diye duydum ya da okudum bir yerde. Izler bir yil sonra soluyor bencr dogal diklestirme en guzeli. TCL kanalinda da seyretmistim silikon sonrasi berbat bir asimetri ile sarkmisti gogusler, revizyonla geri cikartildi. Doktorunuzla iyi bir istisare sonrasi karar verin bence.

O göğüsteki dikişlerle acayip bir antipatim var sirf bu yüzden meme altindan bile kesi yapilsin istemiyorum,bu yüzden de dikleştirmeye ozellikle çoklu dikişli işlemlere karşıyım, hatta karin germeye bile bu sepeple uzunca bir muddet soguk baktim,sonra dedim sezeryan kesisinden niraz daha fazla ve ic çamaşır bolgesinde,ama iki ayri yerde göz yoran bir görüntüye razi degilim... Dilerim gönlümce olur herşey,gerci bu gidişle zor gibi zatürre tedavisi görüyorum umarim sorun olmaz ameliyat için,dr uma henüz danışmadim,ucak biletimi dahi almıştım

Oncelikle cok gecmis olsun, havalar berbat ben de somestrede dusunuyordum fakat bogazim ve boynuma dogru bir agri yayildi bugun ve hapsiriyorum. Umarim atlatirim. Size acilen sifa diliyorum. Elbette estetik kaygiyla yapilan operasyonlarda ne doktor ne de hasta ameliyat izi istemez. Gecenlerde gorustugum doktor da ayni seyden bahsetti" biz en az kesi izi isteriz hastada" demisti. Kol operasyonu gecirdim gecen yil dort kez dikisler acildi ve lokal anesteziyle dikildi, cok sikinti yasamama ve genis scar kalmasina ragmen sarkmis goruntuden daha iyidir diye dusunuyorum. Umarim sizin icin de her sey yolunda gider ve guzel sonuc olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak ettim sonraki evrenizi, surec nasil gecti bizi aydinlatir misiniz...

O kadar rica ettim, kimse izleyip fotografini gormeme izin vermedi, kombin operasyon arefesinde oldugumu da surekli vurguladim oysa... 15 Ocak'ta ben de olacagim ama bir tek foto paylasmayacagim kimseyle, demek boyleymis buradaki tarz

O kadar rica ettim, kimse izleyip fotografini gormeme izin vermedi, kombin operasyon arefesinde oldugumu da surekli vurguladim oysa... 15 Ocak'ta ben de olacagim ama bir tek foto paylasmayacagim kimseyle, demek boyleymis buradaki tarz
Bana bir güzellik yap bari be arkadaşım bende ayni dertten muzdaribim hiç olmazsa birbirimize faydamız olsun,bende sana atarim gelismeleri

Bana bir güzellik yap bari be arkadaşım bende ayni dertten muzdaribim hiç olmazsa birbirimize faydamız olsun,bende sana atarim gelismeleri☺
Bakariz duruma gore, gorsel paylasmasam bile surecten bahsedebilirim ama ben de hastalandim antibiyotik basladi doktorum ve redoxon ilavesiyle... umarim ameliyat gunum ertelenmez.

Bakariz duruma gore, gorsel paylasmasam bile surecten bahsedebilirim ama ben de hastalandim antibiyotik basladi doktorum ve redoxon ilavesiyle... umarim ameliyat gunum ertelenmez.
Ay çok heyecanlı benden 1 hafta önce.. umarım istediğin gibi olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…