- 19 Aralık 2015
- 30
- 10
- 43
cevabiniz icin çok teşekkürler doktor bana direk süreci senin için benim ıçin ve özellikle çocuklarin icin kötü olur deyince baya bi korktum peki sonrasi çok mu zor geciyo sorduğum insanlar sakin yaptirma sonrasi cok problem oluyo diyorlar doğrumu nerdeyse vazgecicem ama karnimdan da cok rahatsiz oluyorum görenlerin hamilemisin diye sormalarindan artik yoruldum
Cevabiniz
Meme diklestirme icin protez koydurdum.meme basindan kestirmedim.meme altindan yaptirdim.ameliyat sonrasi kesinlikle rahatsiz olmadim meme diklestirmesinden.lipoyu ben soyledim ama kesinlikle doktorunda gozu var gorunuyor yani Karin hiermede lipo Sart.belimin yan tarqflqrina ve karnima yaptirdim.simdilik cok iyiyim.sadece cabuk yoruluyorum.Canım çok teşekkür ederim bilgilendirme icin,ayrica cok geçmiş olsun,meme diklestirme meme ucumu yoksa meme altimi tercih edildi,birde büyüklüğü yerlestirilme şekli vs daha detayli bilgi alabilir miyim rica etsem? Gerci yorgunsunuz daha yeni ameliyattan çıkmışsıniz ama aklimda bir sürü soru birde lipoyu diz ayrıca mi istiyorsunuz yoksa Dr zaten gerekli gordugu yerlere uyguluyor mu? Ay ne çok sordum dimi tekrar çok gecmis olsun,umarim istediginiz bir sonuca ulaşırsınız