Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

cevabiniz icin çok teşekkürler doktor bana direk süreci senin için benim ıçin ve özellikle çocuklarin icin kötü olur deyince baya bi korktum peki sonrasi çok mu zor geciyo sorduğum insanlar sakin yaptirma sonrasi cok problem oluyo diyorlar doğrumu nerdeyse vazgecicem ama karnimdan da cok rahatsiz oluyorum görenlerin hamilemisin diye sormalarindan artik yoruldum

Cevabiniz
Canım çok teşekkür ederim bilgilendirme icin,ayrica cok geçmiş olsun,meme diklestirme meme ucumu yoksa meme altimi tercih edildi,birde büyüklüğü yerlestirilme şekli vs daha detayli bilgi alabilir miyim rica etsem? Gerci yorgunsunuz daha yeni ameliyattan çıkmışsıniz ama aklimda bir sürü soru 😩 birde lipoyu diz ayrıca mi istiyorsunuz yoksa Dr zaten gerekli gordugu yerlere uyguluyor mu? Ay ne çok sordum dimi 😔 tekrar çok gecmis olsun,umarim istediginiz bir sonuca ulaşırsınız 🤩🤩🤩
Meme diklestirme icin protez koydurdum.meme basindan kestirmedim.meme altindan yaptirdim.ameliyat sonrasi kesinlikle rahatsiz olmadim meme diklestirmesinden.lipoyu ben soyledim ama kesinlikle doktorunda gozu var gorunuyor yani Karin hiermede lipo Sart.belimin yan tarqflqrina ve karnima yaptirdim.simdilik cok iyiyim.sadece cabuk yoruluyorum.

Meme diklestirme icin protez koydurdum.meme basindan kestirmedim.meme altindan yaptirdim.ameliyat sonrasi kesinlikle rahatsiz olmadim meme diklestirmesinden.lipoyu ben soyledim ama kesinlikle doktorunda gozu var gorunuyor yani Karin hiermede lipo Sart.belimin yan tarqflqrina ve karnima yaptirdim.simdilik cok iyiyim.sadece cabuk yoruluyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun,sizden ricam sargilariniz acilinca dikişlerin boyutunu ve meme şeklinizi görüp fikir edinmek adına bana özelden resim gonderebilirmisiniz? Size kac cc sikikon takildi bu arada? Daha önce meme dokunuz varmiydi? kilonuz boyunuz vs

Tekrar çok geçmiş olsun,sizden ricam sargilariniz acilinca dikişlerin boyutunu ve meme şeklinizi görüp fikir edinmek adına bana özelden resim gonderebilirmisiniz? Size kac cc sikikon takildi bu arada? Daha önce meme dokunuz varmiydi? kilonuz boyunuz vs
Tesekkur ederim.benim drainler 1 gun kaldi.saat 3 te ameliyata Girdim.aksam 8 de odamdaydim.ameliyat sonrasi siddetli Agrim vardi.kendi agri kesicilerimi goturmusum iyiki.hemsireler son agri kesiciyi geven 12 de verdiler Sabah 7 te kadar yok dediler.tqbi ben 2 kez kendi agri kesicimi kullandim.ve bidqhq Agrim olmadi.ameliyatin erteai gunu kendim yardimsiz kalktim yurudum.kimseye ihtiyac duymadim.3 dogum yaptim.kilom 78 di boyum 170 simdi kac kiloyum bilmiyorum.2 hafta sonra tartilacam.dikis yerlerim acayip kasiniyo iyilesio bilem.dikislerim kapanmis.sargi falan yok ilk gun sargiloydi baska olmadi.morluklarim falan yok.kantoron yagi kullaniyorum.bide domtorun verdigi merhem.yarayi islak tutmak lazim iyilesmesi hizlaniyor.gunde iki buyuk bardqk ingiliz karbonatli ve limonlu su iciyorum.emboli cirabimi 2 gun giydim.limonlu su iciyorum.yuruyorum.haftayada odem atan icecekler yapacagim kendime.18 de ise baslayqcqgim.resim atarim.sana.

Goguslerime 415 cc protez konuldu ancak doldurdu cunku 3 coxuk emzirdim iyice ici bosalmisti.cokta guzel oldu.memnunum.tek derdim dik yurumekten korkuyorum.belki denesem olur ama su An icin cok erken.amq farkindayim iyilesme seviyem iyi.umarim sonucta iyi olur.

Goguslerime 415 cc protez konuldu ancak doldurdu cunku 3 coxuk emzirdim iyice ici bosalmisti.cokta guzel oldu.memnunum.tek derdim dik yurumekten korkuyorum.belki denesem olur ama su An icin cok erken.amq farkindayim iyilesme seviyem iyi.umarim sonucta iyi olur.
Aa benimde üç çocuğum var benim meme dokum var fakat yalanci sarkiklik dedikleri olay mevcut,yani aslinda sarkik degil ama taraf bosalinca sarkik gibi duruyor,boyum kısa maaelsef o kadar buyuk bir protez beni cok hantal gosterir kanaatindeyim,1,58 boy 64 kiloyum, buna dr karar verir zaten ama cok büyük goguste istenem acikcasi🙄 karin dikisleriniz ne alamde,bir siralama yapsaniz sizi en cok hangisi zorluyor desem?ah ne cok soruyorum dimi😔

Aa benimde üç çocuğum var benim meme dokum var fakat yalanci sarkiklik dedikleri olay mevcut,yani aslinda sarkik degil ama taraf bosalinca sarkik gibi duruyor,boyum kısa maaelsef o kadar buyuk bir protez beni cok hantal gosterir kanaatindeyim,1,58 boy 64 kiloyum, buna dr karar verir zaten ama cok büyük goguste istenem acikcasi🙄 karin dikisleriniz ne alamde,bir siralama yapsaniz sizi en cok hangisi zorluyor desem?ah ne cok soruyorum dimi😔
Ameliyatla birlikte diafram yukari kalktigi icin arada bir sebepsiz oksuruklerim falan oluyo.
Beni o zorluyo vede gerginlik hissi var.eve gectiginizde bi is yapamiyosunuz.egik yurudugun icin bel agrisi bar bide cabuk yoruliyosun.kesinlikle evde birileri yardim etmeli.benim esim yapiyor herseyi.evet sana 400 buyuk olur benim boslugu anca doldurdu.

Ameliyatla birlikte diafram yukari kalktigi icin arada bir sebepsiz oksuruklerim falan oluyo.
Beni o zorluyo vede gerginlik hissi var.eve gectiginizde bi is yapamiyosunuz.egik yurudugun icin bel agrisi bar bide cabuk yoruliyosun.kesinlikle evde birileri yardim etmeli.benim esim yapiyor herseyi.evet sana 400 buyuk olur benim boslugu anca doldurdu.
Ameliyat olacaksan kesinlikle ozele olma Parana yazik.iyi bi devlet hastanesinde ol.ben tum ameliyatlarima 6700 tl odedim.benim doktorunda git dicemde o ozele gidicek bide sonucu tam goremedim.Henuz tavsiye edemem.

Ameliyat olacaksan kesinlikle ozele olma Parana yazik.iyi bi devlet hastanesinde ol.ben tum ameliyatlarima 6700 tl odedim.benim doktorunda git dicemde o ozele gidicek bide sonucu tam goremedim.Henuz tavsiye edemem.
Sizin dr.unuz kim ve hangi il? Fiyat gercekten iyiymis,ben devlet hastanesinde guvenebilecegim ve sonucundan memnun birilerini bulsaydim olurdum tabikide sokağa atilacak nir para degil 25 bin tl,ve eşimi inanin zor ikna ettim😔 eizin dr.gitmeden onunla mi görüşsem aklim cok.karisti fiyat farkini duyunca🙄

Sizin dr.unuz kim ve hangi il? Fiyat gercekten iyiymis,ben devlet hastanesinde guvenebilecegim ve sonucundan memnun birilerini bulsaydim olurdum tabikide sokağa atilacak nir para degil 25 bin tl,ve eşimi inanin zor ikna ettim😔 eizin dr.gitmeden onunla mi görüşsem aklim cok.karisti fiyat farkini duyunca🙄
Ben sivasta olsun.Dr.umut zerayak.ama o ozele gidicek bu ay.
Formda yazanlar var.arastirma ve devlet hastanelerinde olqn cok onlara bi bak derim.

merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
Merhaba hangi şehirde olduz ameliyatınızı

Merhabalar ,6 kasimda Altan Yucetas a meme kucultme diklestirme+karin lipo+karin germe alemiyati oldum. Ilk 3 gun cok kotu gecti hastanede gecirdim. Fakat bugun tam 6. Gun direnlerim cikti. Fotograflarim cekildi ve sonuca hala inanamiyorum. Mukemmeel. O kadar mutluyum ki. Hayatim boyunca sahip olamayacagimi dusundugum bir vucuda kavustum. 🤗

Kızlar merhaba ben de ameliyat oldum şuan iyiyim ilk yürüyüş ve bi kaç yürüyüş iyiydi ama fazlasıyla eğik durmak sırtımı ve belimi çok ağrıtıyor çok büyük ağrılarım yok olmadı çok şükürler olsun ama direnleri fazlasıyla hissediyorum hareketlerimi kısıtlıyor o çok canimi acıtıyor şişlik olduğu için şuan şekil de pek birşey anlamıyorum sabredip bekleyip göreceğim hi birde genital bölgenin bi tarafında direndendolayı şişme oldu inecek diren kaymış aşağı basınç dediler bakalım umarım herşeyi yolunda atlatırım burdan ara ara yazıp bilgi vereceğim 🙏
Merhaba nasılsınız ameliyat sonrası. Nasilı geçti yazar mısınız memnun kaldınız mı

Çanakkale de yasiyorum, Ankara'da ameliyat olacağım ☺
Merhaba refakatçiniz yokmuş ozan bitik next levelfrymis ınstagramdan baktım ben refakatçi gelebilirim yanınıza. Bu arada bende ameliyat olmak istiyorum karın germe sadece ama devlette bulursam diye bekliyorum aşağı yukarı o ellerde 10 15 arası fiyat istiyorlar. Acaba ozan hoca sadece karın germeye ne kadar diyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar Ankara da yakın dönemde karın germe ameliyat olan memnun kaldığınız doktor tavsiyeniz var mı? Hangi doktor ve ne kadar a ameliyati oldunuz?

Merhaba refakatçiniz yokmuş ozan bitik next levelfrymis ınstagramdan baktım ben refakatçi gelebilirim yanınıza. Bu arada bende ameliyat olmak istiyorum karın germe sadece ama devlette bulursam diye bekliyorum aşağı yukarı o ellerde 10 15 arası fiyat istiyorlar. Acaba ozan hoca sadece karın germeye ne kadar diyor
Teşekkür ederim özelden yazdim bir bakarsaniz sevinirim

X