Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Doktorumda bende tayin olduk maalesef malum bunlar zaten pahalı ameliyatlar özele gücüm yetmiyor devletde ilgilenmiyor maalesef
Çok üzüldüm adiniza, çok geçmiş olsun,dilerim şansınız yaver gider de iyi bir dr.a denk gelip maddi anlamda da sizi çok yıpratmayacak şekilde sorununuzu cozersiniz...

Çok üzüldüm adiniza, çok geçmiş olsun,dilerim şansınız yaver gider de iyi bir dr.a denk gelip maddi anlamda da sizi çok yıpratmayacak şekilde sorununuzu cozersiniz...
İnşallah canım eski göbeğimi düşünürsem yinede iyiyim bu halimle bile ama insan hep en iyisini düşlüyor tabi seninde çok iyi olur inşallah

Kızlar canlı canlı mağazadan yazıyorum. Bugün alışverişe çıktım. Şişlik olsa da karnımda, göbeksiz kıyafet denemek ne güzelmişMoralim yerine geldi valla. Hadi bakalım darısı başınıza

Bu arada kizlar aranizda meme diklestirme ameliyati olmadan sadece protezle meme düzeltme yaptiraniniz oldumu? Çünkü internette arastirdigim ve gördüğüm kadarıyla izler cok fena ben sadece protezle kaldirilsin istiyorum yeterli meme dokum var aslında,ama emzirme sonrasi haliyle deformasyon oldu izler başımın belası sirf izlerden korktuğum icin karın germe bile ürkütücü geliyordu aslinda,baktim ki bu koca gobegi bir yere saklayamiyorum arrik kurtulma vakti geldi deyip gözümü kararttim ,mememde o goruntuye bilmiymiyorum yaa....kafam çok karisikk

Beyza, canım ne zaman oluyorsun ameliyat

Nasil oldu acaba anlatirmisiniz izler nasil agri vs
Canım ben henüz ameliyat olmadim, kısmetse Şubat 12' de amaliyat olacağım,burdan süreci elimden geldiğince anlatip bilgilendirme yaparim,merak etme çünkü biliyorum o araştırma boyunca bilgi alisverisinde olup ameliyat sonrasi dönüşler olmayinca ve kafada bir sürü soru olup yanit alinmayinca insan hüsrana ugruyor.

kızlar ben op.dr. berker büyükgürala karın germe ve lazer lipoliz yaptırmaya karar verdim hakkında bilgisi olan var mı?:18:
Oldunuz mu berker beye ameliyat
Ucret ne kadar acaba? Bende karingerme lazer ve gogus diklestirme istiyorum

Oldunuz mu berker beye ameliyat

Ucret ne kadar acaba? Bende karingerme lazer ve gogus diklestirme istiyorum
Benim kombin amaliyat olacagim üç ameliyat icin normal fiyat uzerinden yuzde 25 indirim uygulandi bu yüzden bişey söylemem mümkün degil,ama.30 bin civarinda toplam fiyat,karin germe, meme protez ve göz kapagi estetiği

Benim kombin amaliyat olacagim üç ameliyat icin normal fiyat uzerinden yuzde 25 indirim uygulandi bu yüzden bişey söylemem mümkün degil,ama.30 bin civarinda toplam fiyat,karin germe, meme protez ve göz kapagi estetiği
Sagolun. Bende gidip muayene oliyim o zmn. Indirim yapiyorlarsa.

Merhaba Beyza,
Ben Karin germe,lipo,ve protezle meme diklestirme oldum.benimkide cocuklardan dolayi deforme olmustu.bugun ameliyatimin 5.gunu Agrim falan yok.iki buklum yuruyorum hala.gun asiri banyo yapiyorum.merhemimi surup geri korsemi takiyorum.

Beyza benimde refakatcim yoktu.Ben devlet hastanesinde oldum.simdilik memnunum.umarim cabucak iyilesebilirim.

Beyza benimde refakatcim yoktu.Ben devlet hastanesinde oldum.simdilik memnunum.umarim cabucak iyilesebilirim.
Canım çok teşekkür ederim bilgilendirme icin,ayrica cok geçmiş olsun,meme diklestirme meme ucumu yoksa meme altimi tercih edildi,birde büyüklüğü yerlestirilme şekli vs daha detayli bilgi alabilir miyim rica etsem? Gerci yorgunsunuz daha yeni ameliyattan çıkmışsıniz ama aklimda bir sürü soru birde lipoyu diz ayrıca mi istiyorsunuz yoksa Dr zaten gerekli gordugu yerlere uyguluyor mu? Ay ne çok sordum dimi tekrar çok gecmis olsun,umarim istediginiz bir sonuca ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…