Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kadin doktorunda ilk bir raporumu aldim, bana ücretsiz karin kasimi dikiminin raporunu verdi
Ama bir cerrahla da görüsmem lazim, eger o da kabul ederse kaslarimi ücretsiz dikebilecekler, yurt disindayim ben ilk bir bunu deniyoruz
Ama olumlu yanit alma ihtimalim hem var hem yok
Yani doktor böyle de yasabilirsin gerke yok diyebilir, ya da kabul eder
Henüz görüsmedim zamanim olmadi, ilk bi doktor bulmam lazim bu isi yapan
Baktik ki kabul etmiyorlar elimi cebime atip estetisyenlere basvuracagim
Benim en önemli sorunum karin germeden ziyade karin kasi dikimi zaten
O dikilirse dümdüz göbegim olacak, bagirsak haraketlerim bile gözüküyor yatinca, hele dogumdan sonra felaketti
Üzerimde kalan birazcik deri beni o kadar rahatsiz etmiyor bile, ama tabi kaslarimi diktirirsem onu da yaptirmayi düsünüyordum
Burada pahali bir ameliyat, varsa imkanim en azindan yarisini sigortam karsilasin istiyorum
Ama olmazsa da yine yaptiracagim
Ama bu sefer Türkiye mi yoksa Almanya mi ikileminde kalacagim
Cükü burada olursam evime yakin olurum iki cocukla
Ama ucuz diye Türkiye de olursam coluk cocuk ben düzelene kadar otellerde kaliriz
Bilemiyorum o yüzden, muhtemelen burada olurum ama cok pahali bir yandan
Umarim kaslarimi dikmeyi kabul ederler

Cok kilom yok ama zayif da degilim
Proporsuyonum iyi, 158 boya 53 54 kiloyum ama belden inceyim ve bingil bingil durmuyorum
Düzenli spor yapiyorum
Crop top giymeme tek engel karnimin disari cikmasi
Yok ya ben bu ameliyati olacagim böyle olmuyor
Sonrada emzirmekten bosalan memelerime bir care bakmam lazim
Sen yaptirmissin galiba bir sorum olacak sana
Simdi benimkiler öncesinde cidden cok güzellerdi hani dokda altmis doksan bir vucut düsün, estetik bu yoksa bu ölcülere bu meme olmaz dedikleri bir görüntüdeydi, cup olarak d ile e arasi giyiyordum
Üc yil emzirdim gece gündüz
Öyle bir icleri bosaldi ki geriye cok bir doku kalmadi olabilgine deri, sarkma da haliyle
Simdi dolgu ya da protez var bildigim kadariyla, hangisi bana uygun olur
Yani icin doldurulacak alan var, herhangi bir catlama olmadi da, deri kalitem memeden yana iyi cikti, icleri bos
Bir de meme diklestirme de olmam gerekir mi acaba dolgu ya da protez yaptirsam
Cok zor bir karar benim icin, eskiden saklamaya calistigim memelerimi su an geri getirmeye calisiyorum
Cidden hayat cok acayip, istemiyordum simdi düstügüm hale bak hic aklima gelmezdi

En güzeli ve garantilisi tabiki meme protez.
Dikleştirmeye gerek varmı bilemiyorum tabi. Ama protez le güzel bir dolgunluk olur

Merhaba ben 4 Ekim’de Bursa’da lipo ve karın germe oldum..2 yıl kadar önce bahsettiğin yerle görüşmüştüm ve nedense bende hiç güven uyandırmamışlardı..

Hangi doktora olacaksiniz benimde 15 gun kaldi
Ben denizli de devlet hastanesinde olacağım orda ameliyat olan insanlarla konuştum memnunlar özellerde çok büyük rakamlar istiyorlar tabi paradan ziyade sağlığımız söz konusu o kadar paralar verip memnun olmayan sonra yine operasyonlar geçiren arkadaşlarda çok fazla ve sanırım içimize sinmeside önemli bi karar verdim doktor için hakan özcan bey ben gribe yakalandimo yüzden tarih erteledik daha erken olacaktım ve terslik 1 haftadır gribim kasıma erteleyebilir terslik cidden çok nadir hasta olurum ve ameliyat gününe denk geldi hayırlısı bakalım vardır bi hayır siz hangi doktora karar verdiniz ?

Ben Altan Yucetas a olacagim 6 kasimda insallah guzel sonuclar aliriz tek endisem gobek deligimin uzerinde yetwrince deri var mi ameliyat icin. Elle muayene etmeden net birsey soyleyemem dedi doktor.

Arkadaşlar merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İki doğumdan sonra haliyle karnımda deformasyon oldu. Şöyle ki, 1,59 boyum var, 55 kiloyum. Ancak kilom üzerimde fazla durmuyor. Normal bir görüntüye sahibim diyebilirim. 36-38 arası giyiyorum. Benim sorunum, hafif sarkan alt karnım ve bir yudum su içtiğim anda fırlayan midem. Bu durumda mini karın germe ya da endoskopik karın germe yeterli olur mu benim için? Ne düşünürsünüz?

tabi ki asıl karar doktor görüşmelerinden sonra ortaya çıkacak ama, emzirmeyi yeni bitirdiğim için 3 aylık sürenin geçmesini bekliyorum doktor ziyaretleri için. Memeleri de toplatacağım.

sonuçta bu karın için ne düşünürsünüz acaba, tecrübeleriniz fikirleriniz var mıdır?

Karin kaslarin yirtilmistir, dikilmesi lazim
Benim gözleri görülür bir sekilde yirtildi, yatinca iceriye giriyor kaslarimin ayrik görüntüsü cikiyor ortada
Boyum 158 kilom da 53 54, fazla kilom yok, spor da yapiyorum
Ama ameliyatsiz cok zor, karninin düz olmasi icin önce kaslarin dikilmesi lazim
Ben de cocuklarin büyümesini bekliyorum ben de karin germe olacagim insallah ama malesef ylaniz oldugum icin cocuklarin biraz daha büyümesi icin beklemem sart
Siz de bir doktora görünün zaten söyler size neyin gerkeli oldugunu

Benimkiler de ufak sayılır ama yalnız olmamanın rahatlığı var bende. Oğlum 3 buçuk, kızım 1 buçuk yaşında.

Daha önce mastit olduğum zaman göründüğüm cerrah memelerimin toplanması gerektiğini (gerçekten kötü durumdalar), ama silikona gerek olmadığını yeterli meme dokusu olduğunu söylemişti. Ben de asla silikon istemediğim için bunu duyunca çok mutlu olmuştum. Ama karnımla ilgili hiç konuşmadık.

Bana da karın kaslarımla ilgili problem var gibi geliyor. Çünkü düzenli pilates yapıyorum, karın hareketlerinde çok rahatım hocam kaslarımın çok kuvvetli olduğunu söylüyor. Ancak dışardan görünüm adeta lapa. Anlamadım gitti..

Sütten keseli 1 ay oldu kızımı. Meme operasyonu sütten kesme sonrası 3-6 ayda yapılabiliyor diye biliyorum. Ocak'ta 4 ay olacak. O zaman detaylı görüşürüm o doktorla diye düşündüm ama bir taraftan da araştırmadan merak etmeden duramıyor insan :)

Benim de gögüslerimin ici bosaldi onlara ne yapsam bilemiyorum
Daha doktorla görüsmedim
Deri kaldi hep, ama catlak yok, sadece iceride doku kalmamis gibi
O da moralimi bozuyor

Benim de gögüslerimin ici bosaldi onlara ne yapsam bilemiyorum
Daha doktorla görüsmedim
Deri kaldi hep, ama catlak yok, sadece iceride doku kalmamis gibi
O da moralimi bozuyor
Bana da öyle gelmişti ama doktorlar daha değişik değerlendiriyor sanırım. İşte muayene olmadan kesin bilemiyor insan.

Bana da öyle gelmişti ama doktorlar daha değişik değerlendiriyor sanırım. İşte muayene olmadan kesin bilemiyor insan.

önceden dolgundu toplam üc sene emzirdim, cok fazla emzirdim öyle günde üc bes degil cok fazla
E tabi haliyle bozuldular
Ama derim cok güzel, önceden de catlaksiz cok güzel büyüktü gögüslerim
Ya o adar moralim bozuluyor ki sütyenlerime baktikca, hicbiri olmuyor
doktor ne dedi sana, yani ne yapilabilirmis tam olarak

İnan seni çok iyi anlıyorum. Ben de aralıksız 3 buçuk yıl emzirdim. Oğlum 14 aylıkken hamile kaldım ve memeden kesmedim. Hamileyken devam ettim emzirmeye. Akabinde kızım doğdu ve 8 ay ikisini aynı anda emzirdim. Oğlum 30 aylıktı bıraktı, kızım devam etti. Çok ağır bir zatürre geçirdiğim için emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım.

Doktorun bana söylediği küçültme+dikleştirme dedi. Zaten iri göğüslerim vardı benim. Şimdi meme dışında herşeye benziyorlar :) Sutyenimin içinde katlanıyor memem, öyle diyeyim sana :)

Ya benim kücüldü =(
Kücültme yapilmasi gerekmiyor eski ölcüsünü istiyorum aslinda
Hanüz doktora göstermedim ama önceden böyle yukarisi dolgundu, simdi baya kücük gogüslü oldum, dekolte bölgem bosaldi
Aslinda kiyafet giyerken cok rahat, öncesinde aldigim ceketlerin üst kismi öyle dar gelirdi ki
Simdi tabi alisinca insan bir tuhaf oluyor
Yani bu hali inanilmaz kullanisli ama bu ben degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…