Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar merhaba ben de ameliyat oldum şuan iyiyim ilk yürüyüş ve bi kaç yürüyüş iyiydi ama fazlasıyla eğik durmak sırtımı ve belimi çok ağrıtıyor çok büyük ağrılarım yok olmadı çok şükürler olsun ama direnleri fazlasıyla hissediyorum hareketlerimi kısıtlıyor o çok canimi acıtıyor şişlik olduğu için şuan şekil de pek birşey anlamıyorum sabredip bekleyip göreceğim hi birde genital bölgenin bi tarafında direndendolayı şişme oldu inecek diren kaymış aşağı basınç dediler bakalım umarım herşeyi yolunda atlatırım burdan ara ara yazıp bilgi vereceğim 🙏

Çok geçmiş olsun kaçıncı gününüz? Karın germe, lipo ve gögüs beraber mi oldunuz? Çok zorlandınız mı ilk günü?🌺

Kızlar ilk planladığım karın germe lipo göğüstu sonra göğsü aradan çıkardım ve refakatçi problemimvardı şuan iyiki ikisini de birlikte olmamışım diyorum dedikleri şey çok doğru ağrı eşiği olayı ben bunu zor geçirdim son anda refakatçi buldum ama sadece karında karar kıldığımız için tekrar değiştirmedim kararimi. Tek değilim grip olayım vardı allahtan cabuk geçti alalım dedi doktor bugün 2. Günüm beni zorlandiran o çok eğik yürüme olayı birde her harekette direnleri hissetmek çok tuhaf ve acı ile sızlamalar oluyor sezaryandan daha dayanılır bi acı bence en azından benim için öyle sadece bian önce o eğiklik cabuk geçerse daha rahat olacağım çünkü aşırı bel ve sırt ağrısı çekiyorum

Tam karin germe yapildiysa gobek deliginin uzerinden kesmek zorunda degilmi. Yeni gobek deligi yapiliyor o bolge tamamen cikarilip.Sizinki demekki mini karin germeydi .oyle mi acaba
Mini değil tam karın germe yapıldı
3 ay dolmak üzere takıntı değil tahmin ettiğim gibi sol tarafımda 1 2 cm fazla deri kalmış ödem dedi inicek dedi ama inmedi bariz belli orası şiş resmen bu ctesi randevu aldım gibip göstericem ama bu saatten sonra ne yapılabilir bilmiyorum

Kızlar merhaba ben de ameliyat oldum şuan iyiyim ilk yürüyüş ve bi kaç yürüyüş iyiydi ama fazlasıyla eğik durmak sırtımı ve belimi çok ağrıtıyor çok büyük ağrılarım yok olmadı çok şükürler olsun ama direnleri fazlasıyla hissediyorum hareketlerimi kısıtlıyor o çok canimi acıtıyor şişlik olduğu için şuan şekil de pek birşey anlamıyorum sabredip bekleyip göreceğim hi birde genital bölgenin bi tarafında direndendolayı şişme oldu inecek diren kaymış aşağı basınç dediler bakalım umarım herşeyi yolunda atlatırım burdan ara ara yazıp bilgi vereceğim 🙏
Geçmiş olsun gün geçtikçe daha iyi hissedeceksin

3 ay dolmak üzere takıntı değil tahmin ettiğim gibi sol tarafımda 1 2 cm fazla deri kalmış ödem dedi inicek dedi ama inmedi bariz belli orası şiş resmen bu ctesi randevu aldım gibip göstericem ama bu saatten sonra ne yapılabilir bilmiyorum
Merhaba canım şişlik diyip atlatıyorlar şişler indikten sonra bariz deri fazlası olarak kalıyor ben revizyonla tekrar aldırdım sağdan ve soldan

Ben kendisinden kombine bir ameliyat icin fiyat aldim. Karin bel lipo ve karin germe+gogus kucultme 55 bin tl verdi. Fakat ben instagramda dikkat ediyorum dikislerinin iyi olmadiginu dusunuyorum. Bire asiri kilolulara yapiyor hep ameliyatlari o yuzden sanki fazla ozenmiyor gibi dikis atarken. Amaaan bu yeter iste 10 kilo yag cikardim daha ne olsun der gibi🙄

merhaba 😊 ben çetin beye yeni ameliyat oldum karın bel lipo ve germe göğüs dikleştitme slikon.Gerçekten çok başarılı herşeyi çok mmlik çizen hesaplayan bi drşuan çok yeniyim ama dikişlerim çok güzel ve muntazam🙏🏼 Herkese çok geçmiş olsun 💐

kızlar merhaba;

Bugun ameliyatımın 13.günü..

klasik lipo ve karın germe oldum...1 yıl cok arastırdım..lipofiz,lipomatik,vaser ,lazer vs vs hepsini arastırdım, istanbulda görüşmediğim dr kalmadı, hepsinden fiyat aldım,
sunu bilin ki nişanaası,atasehir,beşiktas,etiler vs gibi bilindik meshur yerlerden ve drlerden uzak durun ,herkes tutturabildigine fiyat söyluyor ve klasik lipo haric tüm kullanılan teknikler sorunlu..örnegin vazer yapıyor ama klasik lipo ile devam ediyor...bu korede cinde vs bulunmus makineleri turkiyeden baska yere satamıyor niye cunku ben avrupada yasıyorum, avrupada bu cihazlar yok ,neden cunku hepsi riskli...

demem o dur ki...şöhret olmus doktora ve yöntemlere güvenmeyin...

ben istanbul cevresi bir yerde dr buldum hem cok ekonomik hem dr hastane cokc cok iyiyidi..

şimdi biliniz ki bu operasyon komple karın altınız kesiliyor cook cook ciddi ve zahmetli...

özellikle öksüren ,sigara icen kesin olmasın zira bir kez "öhö"diyebilmek cok cokk zor ,hapşıracam veya yerken bogazıma birşet takılıp öhö diyecem diye birsey yemez oldum oylesine tahammul edilemez bir baskı olusuyor dikişler uzerinde..

bugun 13. gunum oyle dayanılmaz agrım olmadı amma yürümek ,yataktan kalkmak cok zor..

tavsiyem hastanede ve sonrası 15 gün size bakacak biri yoksa olmayın bu operasyonu ben elektrik süpüregsi yapayıom dedim olmadı..terasa bi kova su dökeyim dedim olmadı..

gitmeden önce operasyona göbek cevrem 93 cm idi..su an 63 cm...elime gelen o yag halkası yok gercekten dumduz bir karın oldu...

söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmusumdur....bu benim vefa borcum olsun bu siteye cunku tecrubeli kızlardan okudukca cok faydalandım..

herkese saglıklı gunler.
Bende görebilirmiyim sonucunuzu dr kimdi ve hangi hastane?

Merhaba canım şişlik diyip atlatıyorlar şişler indikten sonra bariz deri fazlası olarak kalıyor ben revizyonla tekrar aldırdım sağdan ve soldan
Cumartesi günü randevu aldım gidip konuşucam sadece sol tarafımda 5 cmlik biryer kalmış onun dışında herşey mükemmel.
ama revizyon ne zaman yapılır ki benim çok yeni nasıl kesicek tekrar

Merhaba ben 4 Ekim’de Bursa’da lipo ve karın germe oldum..2 yıl kadar önce bahsettiğin yerle görüşmüştüm ve nedense bende hiç güven uyandırmamışlardı..
Neresiyle görüştünüz ki güven vermedi? Ben de bursadayim ve somestr de tam karın germe ameliyatı olacağım inşallah

Lütfen banada yardimci olurmusunuz 2 hafta sonra bende olucam ama sigara kullaniyorum doktor kesinlikle olmaz dedi korku sardi daha çok içmeye başladim
Ben de somestrde karın germe ola ağım inşallah ve dr um en az 1 ay önce mutlaka sigarayı bırakmak gerektiğini aksi takdirde ameliyat sonrası sorun yaşayacağımı söyledi.ben de bırakacağım insallahhh eğer zor olursa da klinikler vae sigara bıraktıran, onlara giderim büyük ihtimalle

Selamlar ben de Pazartesi Bursa da karın germe meme dikleştirme ve silikon olacağım 8 saat sürecek çok korkuyorum inş benim de sizin gibi sorunsuz ve kolay geçer
Ben de bursadayim ve somestrde karın germe olacağım. Siz nerde oldunuz ve memnun kaldınız mı dr unuzdan

Neresiyle görüştünüz ki güven vermedi? Ben de bursadayim ve somestr de tam karın germe ameliyatı olacağım inşallah
ben Aydan bey e ameliyat oldum,bu gün tam bir ay oldu..öncelikle herkesin deneyimi farklıdır kimi için çok kolay bi süreç olmuştur belki..tecrübe ettiğim kadarıyla şunu söyleyebilirim;kolay bir ameliyat değil asla..ilk zamanlar çok pişman oldum..nasıl bir insan evladı kendine bunu yapar böyle eziyet çeker,çektiğim acıya değer mi acaba diye..şimdilerde ise vücudumdaki değişimi gördükçe elbiseler üzerimde iyi durdukça pişmanlığım yerini memnuniyete bırakıyor..ve oldukça sabır gerektiren bir süreç..

Merhaba bende 6 Kasimda Altan Yucetas a karin germe lipo ve gogus diklestirme ameliyati olacagim. Ama cok korkuyorum nasil olacak sonrasinda fazla agri olacakmi surec yipraticimi.. ameliyat ne kadar suruyor..Ve en onemlisi gercekten dumduz bir karina sahip oldunuz mu?
Merhaba
Benim doktorum Altan bey size yapılacak olan işlemleri yaptık banada bir yılı geçti ben aldığım sonuçlardan oldukça muyluyum burada paylaşmıştım tüm sürecimi gerçekten çok sorunsuz atlattım ben görene kadar siz ameliyat olmuşsunuz geçmiş olsun :)

Merhaba
Local bi şekilde minik bir kesiyle düzeltebiliyorlar bu tür durumları endişelenmeyin

Merhabalar ,6 kasimda Altan Yucetas a meme kucultme diklestirme+karin lipo+karin germe alemiyati oldum. Ilk 3 gun cok kotu gecti hastanede gecirdim. Fakat bugun tam 6. Gun direnlerim cikti. Fotograflarim cekildi ve sonuca hala inanamiyorum. Mukemmeel. O kadar mutluyum ki. Hayatim boyunca sahip olamayacagimi dusundugum bir vucuda kavustum. 🤗

Merhabalar ,6 kasimda Altan Yucetas a meme kucultme diklestirme+karin lipo+karin germe alemiyati oldum. Ilk 3 gun cok kotu gecti hastanede gecirdim. Fakat bugun tam 6. Gun direnlerim cikti. Fotograflarim cekildi ve sonuca hala inanamiyorum. Mukemmeel. O kadar mutluyum ki. Hayatim boyunca sahip olamayacagimi dusundugum bir vucuda kavustum. 🤗
geçmiş olsun :) acı unutulan bir şey doktoruma üçüncü gün çok pişman olduğumu söylemiştim o da bana böyle demişti:) üç dört hafta geçsin o zaman iyice belli olmaya başlıyor şekli şemali bu süre içinde şişecek inecek gayet normalmiş benim gibi kafanıza takmayın :) sonrası aynalara gülümseyerek bakarak geçiyor..

X