Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Iste senin sadece deriyi düzelttikleri icin agrin olmamis, benim deriden ziyade kas problemim var, onlari birlestirip dikmesi lazim doktorun zaten en acili agrili olan da bu
Ama dayanirim, sezeryanlara dayandim hem de bebegimi emzirirken bakarken, simdi sadece kendi yatacagim hastanede gece de uyuyacagim, agrilari bir sekilde atlatirim
Ay nasil özendim göbegim dümdüz diyince siz
Evet fazla kilom yok, ama yinede düz olmasi bana öyle ulasilmazmis gibi geliyordu ki
Insallah benim de öyle olacak
Faydasi olur belki diye mekik cekiyorum, bir sene sonra olmayi düsünüyorum, vucudumu güclendiriyorum ki belki bir faydasi olur diye
Siz zaten iyi mekik cekiyormussunuz, zaten güzelmis galiba sizin göbeginiz, sadece deiyi aldirmissin gibime geliyor, öncesinde de sisliginiz yoktu galiba

Hayir canim yaniliyorsun benimde kaslarim yinede birlestirildi Ben evet mekik cekiyordum ama birkac sene önce sonra cok bi faydasini görmedigim icin yani ben göbek düzelsin diye yapiyordum esim kaslandin diyordu ama ben memnun degildim cünkü deri büzüsüktü fazla görünmüyordu yani sarkmam toparlanir zannetmistim ama malesef fazla deriye alinmasindan baska care yok

Hatta diklesirken kaslarim yirtilacak gibi oluyordu hissediyordum ama agrim olmuyordu özelliklegöbek deligi üzeri

Hatta diklesirken kaslarim yirtilacak gibi oluyordu hissediyordum ama agrim olmuyordu özelliklegöbek deligi üzeri

Yani o zaman kaslarin dikildigi halde kolay gecmis, yaptigin sporun faydasidir bu, sen ne düsünüyorsun?
Tabi ilk zamanlar dik yürümek olmaz, o his normaldir muhakkak.
Ama sevindim yine de bu kadar kolay atlatmaniza
Gecirdiniz o sürecleri ne güzel, darisi basima
Ama sporun sana faydasi kesinlikle olmustur yani
Benim karin kaslarim disaridan görülüyor su an, yatinca iceri giriyor derim, baya yumruk sokabiliyorsun iceri
Ayakta durunca da göbek deligimin altinda cukur oluyor
Sizde bu gibi durumlar var miydi?

hayir bende öyle birsey yoktu bosluk gibi ama sana sunu söyleyebilirim ilk 3 gün neden oldum diyorsun bazen hatta düzelemeyecek gibi geliyor agrim olmamasina ragmen hep egik kalacakmissin gibi fazlami gerildi diye düsünüyorsun ama Alanyaya baktiginda büyük mutluluk yada kiysfetlerden

Insallah hayirlisiyla ben de olurum
Doktor bulmam lazim ilk is, sonra gün sayacagim
Crop top hastasiyim, alip alip dolaba atiyorum giyemesem de
Ilk is onlari giymek olacak

merhaba, geçmiş olsunn öncelikle ameliyat oldunuz mu

Merhaba tekrar, bazi yerlerde okudum gobek deliginin uzerinden kesip alt parcayi tamamen cikardiklari icin gobek deligi uzrrinde yeterince deri olmasi gerekiyormus ki gerdirip asagiya dikebilmeleri icin. Doktor elle muayenede onu ancak anlariz fotografla net anlasilmaz dedi. Siz konuya hakimsrniz foto gondersem de bi baksaniz gorusunuzu bildirseniz?

Sizin gobek deliginiz uzerinde fZla mi sarkma vardi. Gobek deligi altindaki parcayi cikarinca ustte kalan ywtisir mi acaba endise ediyorum cunku cok istiyorum bu ameliyati olmayi

gobek deligi uzrrinde yeterince deri olmasi gerekiyormus ki gerdirip asagiya dikebilmeleri icin

Ben de düsünüyorum bazen bunu, benim göbek dleiginin üzerinde hic fazladan deri yok, varsa alt kisimda biraz var, muhtemelen klasik bir sekilde göbek deligi yeniden acilmasi daha zor olacak
Ben de aptirmadim henüz
Diger altarnatifler neler biliyor musunuz

Kızlar, karın bölgesi çok esneyen bir bölge. Hamileliginizi düşünün.
Benimde çok üst kısımda deri yoktu ama oldu, hemde çok iyi oldu. Tabi doktorunuz muayene etsin, baksın degerlendirsin.

Benimde çok üst kısımda deri yoktu ama oldu, hemde çok iyi oldu. Tabi doktorunuz muayene etsin, baksın degerlendirsin.

olursam bayagi bir kambur yururmem gerekecek gibi
nasil olsu sizin hemen esnedi mi deriniz?

olursam bayagi bir kambur yururmem gerekecek gibi
nasil olsu sizin hemen esnedi mi deriniz?
Hayır tabiki, zaten ameliyattan sonra hemen dik durabilirseniz sıkıntı vardır. Yani ilerisinde yine gevşek bir karnınız olacaktır.
Kambur duracaksın, eğik yürüyeceksiniz tabi. Dikişler iniz zarar görmesin, açılmasın diye bu normal birşey.
Zamanla esniyoe tabi. Herşeyi bir anda iyi olmasını beklemeyin. Uzun süreç lazım ameliyattan sonra, herşey için. Ödemler şişlikler olacak. Bir şişip bir inecek. İzler zamanla iyileşecek. Dikkat, etmeniz ve korumanız gerekecek kendinizi.
Kolay bir amelşyat degil bu. Bence büyük bir ameliyat. Ve sonucu sizinde biraz dikkatinize bağlı

ben bir ay dinlenebilirim ancak, esim izin alacak olursam
iki cocugum var
bir de simdiden mekik cekiyorum, bel cevrem ince 34, 36 beden giyiyorum, su bakimdan söylüyorum bptün bunlarin bana bir artisi olur mu bu ameliyat icin, ben sezeryan ameliyatindan sonra da bir ay dik yürüyememistim, aliskinim ama cikacak sonuc beni düsündürüyor sadece

Bu sislik olup olmamasi karnin sürekli degisiklik göstermesi tamamen lipo ya bagli bende lipo olmadi hic sislikde olmadi hatta korseyi ameliyattan 10gün sonra cikardim sadece egik yürümeye basladigimda gün icinde takiyordum Korse daha dik durmanizida sagliyor inan 3 haftaya iyileseceksin 4 .haftada hic anlasilmayacak bile ameliyat oldugun

Mini karin germe var gobek deligini degistirmiyorlar ama o da gobek deligi uzerine etki etmiyor sadece alt karin. Acikcasi ben oturdugumda net ,2 kat oluyor karin bolgem ama yinede sanki yetismez gibi geliyor

Bunu duyduguma sevindim ben dogum yapmadigim icin o esnemeyi hesaplayamadim.

Çok kilonuz yok anladığım kadarı ile. Yani 34-36 beden giyiniyorsanız zayıfsınız.
Mekik çekmeniz avantaj saglam az. Çok kilolu olanlara ne kadar kilo verirsiniz o kadar iyi oluyor deniyor.
Birinci ayda tabiki tamamen herşey geçmiş olmaz.. Misal spora 3. Ayda başlayabilşyprsunız yavaş yavaş. Üçüncü aya kadar en güzel spor yürüyüş sadece.
Yani size ne önerilir tam olaral, neye uygunsunuz o önemli.
Doktor görüşmeleriniz oldumu, ne dediler, ne önerdiler?

Mini karin germe var gobek deligini degistirmiyorlar ama o da gobek deligi uzerine etki etmiyor sadece alt karin. Acikcasi ben oturdugumda net ,2 kat oluyor karin bolgem ama yinede sanki yetismez gibi geliyor

Benim karin kaslarim yirtildi ynai tam karin germedeki gibi acip iceriden onu diklemeleri gerekiyor
Yani diseridaki deriyi de nasil düzeltirler bilmiyorum cünkü oturunca katlanmiyor, mini karin germe gibi gözükebilir
Ama benim göbek deligine de ihtiyagim var, dümdüz oldu göbek deligim kalmadi ve altinda cukur olustu
Kaslari dikince o cözülür ama göbek deligi de lazim bana bir germe islemi de yapilmali
Ya en cok merak ettigim nasil bir göbegim olacak, hala bekliyorum cocuklarim kücük diye ama göbek acik giyemiyorum cikiklik var karnimda
Benim yagdan degil de kas acikligindan olusan bir göbegim var, öne dogru cikik, ameliyat olunca nasil görünürüm cok merak ediyorum ve cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…