- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
Evet bikini giyecek durumda senelerdir mayo gidiniyordum bikini aldim bile evet dümdüz oldu önden ve yandan ama tabu baya zayif oldum ve nasil olsa gitti diye bu ara asiri yemeye badladim biraz kilo aldim ama hala düz ilk iki gün Agriya dayanirsaniz 3gün hic agri olmuyor zaten agri kesici veriyorlar hastanede serum icin o rahatlatiyor etkisi gecince tekrar veriyorlar hastaneden cikarkende veriyorlar agri kesici ve antibiyotik benim en cok korktugum enboli riskiydi onun icin lipo olmadim lipoda daha cok risk oluyormus zayiflayabildigin kadar zayifla ve cok olmak istiyorsan cesaret ediyorsan dualarla gir Allah kolaylik versin insallah bide burada okumustum sezeryanda 7 kat kesiyorlarmis daha agrili diye bunda dr in isi sadece deriyle sezeryan olmadim onun icin bilemiyorum bende dreni ertesi gün cikardilar cok kan gelmedigi icin o aciyacak diye korkmustum hatta bu yakinim aslindababam babam drenlerimi cikardi ama hic aci hissetmedim
Hatta diklesirken kaslarim yirtilacak gibi oluyordu hissediyordum ama agrim olmuyordu özelliklegöbek deligi üzeri
hayir bende öyle birsey yoktu bosluk gibi ama sana sunu söyleyebilirim ilk 3 gün neden oldum diyorsun bazen hatta düzelemeyecek gibi geliyor agrim olmamasina ragmen hep egik kalacakmissin gibi fazlami gerildi diye düsünüyorsun ama Alanyaya baktiginda büyük mutluluk yada kiysfetlerden
Kızlar bu korse işi nasıl oluyor ben devlette olacağım doktor burdan firmalarla hallederiz dedi ama ben mi alıyorum devlet hastanesinde olacağım ne kadar tutuyor yada nasıl birşey netten baktım ama çok seçenek cıktı fiyatlarda 400 500 arası sizinkiler nasıl?
Merhaba tekrar, bazi yerlerde okudum gobek deliginin uzerinden kesip alt parcayi tamamen cikardiklari icin gobek deligi uzrrinde yeterince deri olmasi gerekiyormus ki gerdirip asagiya dikebilmeleri icin. Doktor elle muayenede onu ancak anlariz fotografla net anlasilmaz dedi. Siz konuya hakimsrniz foto gondersem de bi baksaniz gorusunuzu bildirseniz?Altan yücetaş a olmadım dr hakkında bilgim Yok malesef, sarkma ve ve fazla kilo yoksa bu riske girmeye değer mi bilemedim yaşınızı ve durumunuzu bilmiyorum ama bu şansınızı ilerleyen zamanlar için kullanıp vücut yağ oranını düşüren diyetler ve sporla da çözümleyebilirsiniz karın için bir daha olsa bir daha olabilirim diyebilecek kadar sıkıntılıydım ama meme için çok da gerekli değildi diye düşündüğüm oluyor mesela heryeri dikiş yara his kaybı cabası mesela
Sizin gobek deliginiz uzerinde fZla mi sarkma vardi. Gobek deligi altindaki parcayi cikarinca ustte kalan ywtisir mi acaba endise ediyorum cunku cok istiyorum bu ameliyati olmayiSöyle mekik karin kasi yapiyor ama sarkiklik yumusaklik cok düzelmiyor yani Ben kime gösterdiysem doktorlar haric bunun icin ameliyat olma dedi ama ben rahat hissetmiyordum krndimden ve esimdrn cekiniyordum simdi ise cok rahatim bekledigimden tagminimden daha iyi olmus
gobek deligi uzrrinde yeterince deri olmasi gerekiyormus ki gerdirip asagiya dikebilmeleri icin
Kızlar, karın bölgesi çok esneyen bir bölge. Hamileliginizi düşünün.Ben de düsünüyorum bazen bunu, benim göbek dleiginin üzerinde hic fazladan deri yok, varsa alt kisimda biraz var, muhtemelen klasik bir sekilde göbek deligi yeniden acilmasi daha zor olacak
Ben de aptirmadim henüz
Diger altarnatifler neler biliyor musunuz
Kızlar, karın bölgesi çok esneyen bir bölge. Hamileliginizi düşünün.
Benimde çok üst kısımda deri yoktu ama oldu, hemde çok iyi oldu. Tabi doktorunuz muayene etsin, baksın degerlendirsin.
Hayır tabiki, zaten ameliyattan sonra hemen dik durabilirseniz sıkıntı vardır. Yani ilerisinde yine gevşek bir karnınız olacaktır.olursam bayagi bir kambur yururmem gerekecek gibi
nasil olsu sizin hemen esnedi mi deriniz?
Hayır tabiki, zaten ameliyattan sonra hemen dik durabilirseniz sıkıntı vardır. Yani ilerisinde yine gevşek bir karnınız olacaktır.
Kambur duracaksın, eğik yürüyeceksiniz tabi. Dikişler iniz zarar görmesin, açılmasın diye bu normal birşey.
Zamanla esniyoe tabi. Herşeyi bir anda iyi olmasını beklemeyin. Uzun süreç lazım ameliyattan sonra, herşey için. Ödemler şişlikler olacak. Bir şişip bir inecek. İzler zamanla iyileşecek. Dikkat, etmeniz ve korumanız gerekecek kendinizi.
Kolay bir amelşyat degil bu. Bence büyük bir ameliyat. Ve sonucu sizinde biraz dikkatinize bağlı
Mini karin germe var gobek deligini degistirmiyorlar ama o da gobek deligi uzerine etki etmiyor sadece alt karin. Acikcasi ben oturdugumda net ,2 kat oluyor karin bolgem ama yinede sanki yetismez gibi geliyorBen de düsünüyorum bazen bunu, benim göbek dleiginin üzerinde hic fazladan deri yok, varsa alt kisimda biraz var, muhtemelen klasik bir sekilde göbek deligi yeniden acilmasi daha zor olacak
Ben de aptirmadim henüz
Diger altarnatifler neler biliyor musunuz
Bunu duyduguma sevindimKızlar, karın bölgesi çok esneyen bir bölge. Hamileliginizi düşünün.
Benimde çok üst kısımda deri yoktu ama oldu, hemde çok iyi oldu. Tabi doktorunuz muayene etsin, baksın degerlendirsin.
Çok kilonuz yok anladığım kadarı ile. Yani 34-36 beden giyiniyorsanız zayıfsınız.ben bir ay dinlenebilirim ancak, esim izin alacak olursam
iki cocugum var
bir de simdiden mekik cekiyorum, bel cevrem ince 34, 36 beden giyiyorum, su bakimdan söylüyorum bptün bunlarin bana bir artisi olur mu bu ameliyat icin, ben sezeryan ameliyatindan sonra da bir ay dik yürüyememistim, aliskinim ama cikacak sonuc beni düsündürüyor sadece
Mini karin germe var gobek deligini degistirmiyorlar ama o da gobek deligi uzerine etki etmiyor sadece alt karin. Acikcasi ben oturdugumda net ,2 kat oluyor karin bolgem ama yinede sanki yetismez gibi geliyor