Su an karnimin sis olmasi cok normal yani?geçmiş olsun :) acı unutulan bir şey doktoruma üçüncü gün çok pişman olduğumu söylemiştim o da bana böyle demişti:) üç dört hafta geçsin o zaman iyice belli olmaya başlıyor şekli şemali bu süre içinde şişecek inecek gayet normalmiş benim gibi kafanıza takmayın :) sonrası aynalara gülümseyerek bakarak geçiyor..
ilk üç hafta benim de karnım çok şişti hatta ameliyat olmadan çok daha zayıf görünüyordum,bildiğin moralim çok bozulmuştu..kıyafetlerimin içine zor giriyordum..ama sonra yavaş yavaş inmeye başlıyor .Korsenizi gece gündüz takın o ödemleri azaltıyor.. benim 39. günüm bu gün ve bi kaç gündür korse takmıyorum gündüzleri ama gece kullanmaya devam ediyorum..şuan eskiden zor kapanan fermuarlar artık çok rahat kapanıyor, beli bol bile geliyor..karnımın alt kısmı hala sert.. ama gerginlik hissi kayboldu neredeyse.Su an karnimin sis olmasi cok normal yani?
Çok geçmiş olsun,bende siz gibi yıllardır takipteyim kismet bu Şubat ayinin 12 inde inşallah ocak diye konuşmuştuk dr.umun yurtdışına cikma sebebi ile ertelendi,korku ve endişe had safhada çünkü benim karin ile birlikte birde göğüs amleiyatimda olucak,size birkac sorum olacakti, illaki yanımızda refakatçi gereklimi çünkü baska bir şehirde olucam esim çocuklarımla kalicak, hem göğüs hem karin beni cok zorlar mi? Sezeryan gibi bir agrimi yoksa dahami siddetli,offf aklimda bir sürü soru ve panik haliyıllardır takıntı halinede istediğm bu ameliyatı ikinci bebeğim 10 aylık olunca 14 kasım'da oldumm....hep bu sayfalakrı 2008'den beri okurdumm satır satır ezberledim artık.. Eski karnımdan neffret ediyordummm. artık aynaya bile bakmak istemiyodum. Fazla kilom olmamasına rağmen önümde torba gibi sarkmış bir göbek!!!! Neyse korku endişe heyecan hepsi bi arada ameliyata girdim ve 4 saat sonra çıkmışım.. zaten ilk gün narkoz etkisi ile çok fazla bişey hatırmamıyorum..
iki gece hastanede yattım..eve direnlerle gelioyrsunuz,çok rahatsız edici. dün direnlerim çıktı bugün de beşinci günüm. ilk üç gün ciddi acı var ama ağrı kesiviler baya etkili.. asıl zorlayan hareket kısıtılığı.. iki gün tuvalet bile tek gidemedim.. şu an aşırı ağrım yok fazla yormadan eğik bişekilde ayakta dolanıyorum.. hatta dün nohut ve pilav yaprım:)) ama biraz kendimi yormuşum galiba. haftaya pazartesi inşallah aksilik olmasa işe başlayacağım.. zor bir ameliyat olduğu kesin ama sonuca görünce değer gibi görüüyor şimdiden.. 5 günlük ve ödemli olmasına rağmen karnım dümdüz... bir göğüs ameliyatı kadar kolay toparlanmayı beklemesin kimse..
Önemli olan iyi bir doktor bulup ona gücenmek ve kendini teslim etmek.. Ben o şekilde yaptım. hocam size güveniyorum dedim..iyiki de öyle yapmışım..görüntüsünden rahatsız olup bunu takıntı halşine getirenler s yaptırmalı bence... inşallah ilerleyen günlerde de kolay atlatırım
Sizede cok gecmis olsun oncelikle bilgilendirme icin teşekkür ederim.Ah ah çok endiseleniyorum, şimdi siz soyleyince dahada gozum korktu acikcasiBen de kimseye haber vermeden gitmiştim hastaneye, çocuklarımı eşime bırakıp. Kendime çok güveniyordum bu anlamda. Ama imdadıma Allah'tan bir yakınım yetişti. Daha 1 ay önce operasyon geçirmiş birisi olarak çok net söylüyorum, tek başınıza mümkün değil...Ağrı konusuna gelince o kadar korkunç ağrılar değil. Yalnızca kas ağrısı oluyor ama ağrı kesicilerle hemen kontrol altına alınıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Şöyleki, ben özel hastanede oldum, hemşirelerde ilgiliydi ama tabiki bir yere kadar. Wc'ye falan ilk etapta onlar götürüyor, zaten tek başınıza sakın denemeyin, başınız dönebilir. Ayrıca, yemek falan getirdiklerinde görevliler bırakıp gidiyor masanın üzerine. Onu kendinin rahat yiyebileceği şekilde ayarlayabilmek bile o an için büyük sorun olabiliyor. Ya da çantanızdan yedek kıyafet almak istediğinizde vs. Korkmayın lütfen, ben ameliyathane ağlayarak gitmiştim, çok korkuyorum diye, herkesin şaşkın bakışları içinde...Sizede cok gecmis olsun oncelikle bilgilendirme icin teşekkür ederim.Ah ah çok endiseleniyorum, şimdi siz soyleyince dahada gozum korktu acikcasiwc ye filan gitmesimi sorun oluuor nedir refakatçinin benim icin sagalyacagi kolaylik,birde hemsireleri cagirsak zor anlarimizda ??? Of of
Cok teşekkür ederim,ben yanimda kimseyi götüremem maalesef Ankara da da tanidigim yok artik hemsirelerle durumu idare edicem mecburBen de kimseye haber vermeden gitmiştim hastaneye, çocuklarımı eşime bırakıp. Kendime çok güveniyordum bu anlamda. Ama imdadıma Allah'tan bir yakınım yetişti. Daha 1 ay önce operasyon geçirmiş birisi olarak çok net söylüyorum, tek başınıza mümkün değil...Ağrı konusuna gelince o kadar korkunç ağrılar değil. Yalnızca kas ağrısı oluyor ama ağrı kesicilerle hemen kontrol altına alınıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Ben de Ankara'da oldum. Doktorunuza karar verdiniz mi. Şimdiden çok geçmiş olsun.Cok teşekkür ederim,ben yanimda kimseyi götüremem maalesef Ankara da da tanidigim yok artik hemsirelerle durumu idare edicem mecbur
Ayrica teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin, heyecandan görmemişim bileBen de Ankara'da oldum. Doktorunuza karar verdiniz mi. Şimdiden çok geçmiş olsun.
Alt üst pijama yerine boydan gecelik daha kullanışlı. Ameliyattan sonra odanıza geldiğinizde, acaip bir üşüme oluyor. Geceliğin üzerine hırka ya da benzeri bir giyecek olabilir. Terlik veriyorlar ama pek kullanışlı olmadığı için kendiniz de götürebilirsiniz. Yedek gecelik ve atlet, çorap, en önemlisi de hastaneden çıkarken rahat bir eşofman takımı ve giymesi rahat ayakkabılar. Aklıma gelenler bunlar. Umarım sonuç harika olurAyrica teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin, heyecandan görmemişim bile
Çok teşekkür ederimAlt üst pijama yerine boydan gecelik daha kullanışlı. Ameliyattan sonra odanıza geldiğinizde, acaip bir üşüme oluyor. Geceliğin üzerine hırka ya da benzeri bir giyecek olabilir. Terlik veriyorlar ama pek kullanışlı olmadığı için kendiniz de götürebilirsiniz. Yedek gecelik ve atlet, çorap, en önemlisi de hastaneden çıkarken rahat bir eşofman takımı ve giymesi rahat ayakkabılar. Aklıma gelenler bunlar. Umarım sonuç harika olur
Ameliyattan sonra mutlaka yazın lütfen. İyi ve sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz.Çok teşekkür ederim ☺ çok iyi oldu yeni ameliyattan çıkmış biri ile fikir alışverişinde bulunmak ☺
Canlar bende 10.ayda vaser karın germe olacağım. Acıdan korkuyorum benim evim Bursada ben İstanbul olacağım. Ameliyatta 3 gün sonra otobüse binip dönmem lazım endişeliyim.
Ameliyat olmuş arkadaşlar albümlerinize nasıl bakabilirim. Burayı kullanmayı bilmiyom. Canlar
10 gun once gogus ve karin germe oldum. Yaninizda birisi olmadan mumkun degil. En basiti surekli yastiklarinizi duzeltmek istiyosunuz. Yurumeye kallacaksiniz tuvalete kalkacaksiniz. Yemek yiyceksiniz. Hemsilere bunlarin hepsinde size yardimci olmaz. Ayrica eger mumkunse ayri zamanlarda yaptrin ameliyati. Oncr gogus sonra karin gibi.. cok zor bir surec. Ben cok pisman oldum. Ve 4.gun ancak kendime gelmistim. Simdiden gecmis olsun.Cok teşekkür ederim,ben yanimda kimseyi götüremem maalesef Ankara da da tanidigim yok artik hemsirelerle durumu idare edicem mecbur
Sizede çok geçmiş olsun, ah ama mümkün degil kimsem yok yanimda kalicak aileme soylemekte istemiyorum,siz de kombin olmussunuz sanırım sizi en cok yoran hangisi oldu göğüs mu,karin mi?10 gun once gogus ve karin germe oldum. Yaninizda birisi olmadan mumkun degil. En basiti surekli yastiklarinizi duzeltmek istiyosunuz. Yurumeye kallacaksiniz tuvalete kalkacaksiniz. Yemek yiyceksiniz. Hemsilere bunlarin hepsinde size yardimci olmaz. Ayrica eger mumkunse ayri zamanlarda yaptrin ameliyati. Oncr gogus sonra karin gibi.. cok zor bir surec. Ben cok pisman oldum. Ve 4.gun ancak kendime gelmistim. Simdiden gecmis olsun.
İnşallah tüm detaylari ile paylasirim merak etmeyin, hayırlısıyla bir sag salim cikiyimAmeliyattan sonra mutlaka yazın lütfen. İyi ve sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz.
Çok geçmiş olsun,bende siz gibi yıllardır takipteyim kismet bu Şubat ayinin 12 inde inşallah ocak diye konuşmuştuk dr.umun yurtdışına cikma sebebi ile ertelendi,korku ve endişe had safhada çünkü benim karin ile birlikte birde göğüs amleiyatimda olucak,size birkac sorum olacakti, illaki yanımızda refakatçi gereklimi çünkü baska bir şehirde olucam esim çocuklarımla kalicak, hem göğüs hem karin beni cok zorlar mi? Sezeryan gibi bir agrimi yoksa dahami siddetli,offf aklimda bir sürü soru ve panik halicok korkuyorum,bir yanimda yillardir erteledin olsunda bitsin diyor...
Ben 66 kg idim. Fazlalığın yalnızca göbek ve bel bölgemde vardı, iki doğumdan kalan. Henüz 1 ay olmasına rağmen oldukça memnunum ve beni görenler ne kadar incelmişsin, diyet mı yapıyorsun diye soruyorlar. Dikişlerim de gayet iyi durumdalar ama şişliklerin hâlâ devam ediyorİnşallah tüm detaylari ile paylasirim merak etmeyin, hayırlısıyla bir sag salim cikiyim ☺bu arada siz memnun musunuz? Kac kilo idiniz karninizdaki dikisler ne durumda,biraz payladirsaniz kisaca sevinirim☺
Merhaba beni hatirladinmi bende ercan beye ameliyat olmustum ve reviziyon gerekiyodu demek sen reviziyon oldun kim yapti ercan beymi ?Merhaba canım şişlik diyip atlatıyorlar şişler indikten sonra bariz deri fazlası olarak kalıyor ben revizyonla tekrar aldırdım sağdan ve soldan