Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşım link attı bende paylaşmaya çalıştım sizinle ama umarım paylaşılmıştır ve konu hakkında bilgisi olanlar var mı merak ettim

#breastimplantillness bu şekilde bakınca 40k kadar bir-çok doktor ve ünlünün paylaşımına uyarisina rastladım araştırın derim

Ben karin bel lipo germe ve gogus olucam. Siz revizyonumu Altan Yucetas a oldunuz? Acikcasi cok bir sarkmam ve kilo fazlam yok dogum falanda yapmadim. Yurt disinda yasiyorum henuz yuzyuze muayenede olmadim ama anlastik ve gune karar verdik.
Altan yücetaş a olmadım dr hakkında bilgim Yok malesef, sarkma ve ve fazla kilo yoksa bu riske girmeye değer mi bilemedim yaşınızı ve durumunuzu bilmiyorum ama bu şansınızı ilerleyen zamanlar için kullanıp vücut yağ oranını düşüren diyetler ve sporla da çözümleyebilirsiniz karın için bir daha olsa bir daha olabilirim diyebilecek kadar sıkıntılıydım ama meme için çok da gerekli değildi diye düşündüğüm oluyor mesela heryeri dikiş yara his kaybı cabası mesela

Merhaba arkadaşlar..
Sonunda ameliyatı mi oldum.. Bir senedir doktor araşdirdim... Sonunda bu sayfanın sayesinde doktorumu buldum... Ben almanyada yaşıyorum 7 Ekim sabahi Edirne tip fakültesine vardım ve 8 ekimde karın germe meme küçültme lipo ve yüze yağ injekte oldum... Boy 165 ve kilo 63...aşiri sarkma ve yirtiklar vardi... Sabah 11.30 da ameliyata girdim ve akşam saat 18 odamdaydim... Kendime geldiğimde çok fena üşüyordum... O gün ayağa kalkmadım 4 tane drenim vardı ve gece çok ağrılı Di...ertesi gün kendimi biraz daha iyi hissettim yürüyüş yaptım... Gögüslerimi ve karnımı görmemiştim ama doktorlar gelip gelip çok güzel oldu dediler... Ağrım fazla yoktu birtek kalkarken yardım lazım kendi kendine kalkmasınız... Perşembe daha da iyiydim daha fazla yürüye bildim... Ve sonunda pansuman yapıldı ve küçücük memelerimi ve karnımı gördüm çok mutluydum dikişlerin üstünde bant olduğu halde çok güzel görünüyordu.. Çok fazla germiş onu farkettim ama çatlaklarım yinede göbek altında var göbek deliğim süper gözüküyor.. Aslında ağrım sadece lipo yapılan yerlerdi ve iç kasları... Cuma oldu yani bugün kendi kendime kalktım tuvalete bile yalnız gittim... iki drenim çıkarıldı... Bol bol yürüdüm... Çok su ve ananas yedim... Şunu anladım gün geçtikçe iyileşiyorum... Bu sayfada tanıdığım elif arkadaşımın sayesinde buldum doktorumu.. Hata kendisi beni ziyarete geldi ve dikişlerini gösterdi 6 ay olmasına rağmen dikişler süper gözüküyordu... Haftaya çarşamba günü tekrar almanyaya dönecem umarım ozamana kadar toparlarım kendimi... İlk üç gün kesinlikle refakatçi olması gerekiyor.. Ben yalnız geldim yurtdişindan kendime mecburen bakıcı tutum... Bu arada sigarayı 3 hafta önce bıraktım ameliyat için herhalde devam içmem artık... Umarim yazdıklarım ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olur... İlerleyen günlerde inşallah devam yazarım... Sorularınız varsa seve seve cevaplarim

Tam karin germe yapildiysa gobek deliginin uzerinden kesmek zorunda degilmi. Yeni gobek deligi yapiliyor o bolge tamamen cikarilip.Sizinki demekki mini karin germeydi .oyle mi acaba

Bu yoruma katılmıyorum. Ameliyat olmuş biri olarak izlerim çok iyi iyileşti. Biraz iz korkum vardı. Bizim ailemizde izler hep kabarır, ama bende olmadı. Bayağı geniş bir alandan ameliyat etti beni. İzler önce kırmızılaştı korktum biraz ama sonda beyazladı söylediği gibi oldu. Bende tam tersi obsesif biri pansumanda bile iki de bir eldiven değiştiriyordu, işini kimsenin yapmasına izin vermiyordu. Benim izlenimlerim bunlar. Şimdi sezeryan izi gibi izlerim var belli belirsiz.

Bende size aynı doktoru öneriyorum DR Çetin Duygu ya ameliyat oldum. Bence estetikte tek adres Çetin hocam, Hiç bir şey göründüğü gibi zor değil, gayet iyi bir ameliyat süreci atlattım. Şiddetle öneririm.

Merhaba yaklasik 2ay önce bende nihayet karin germe ameliyatimi oldum gercektende memnun edici bir ameliyat oldu benim icin hatta karnimi acip acip bakiyorum o kadar mutlu edici benim ince ince yirtiklarum vardi ama coktu ve göbek deligimin üzerine kadar vardi vede sarkiklik vardi cok mutsuz ediyordu beni disardan balinesische belli degil ama ben görüyordum yani 165 boy 60kilo ile girdim ameliyata lipo yapilmadi karnim dümdüz oldu yeni göbek deligi acildi vede yirtiklarim artik göbek deligimin altinada kaldi onlarda gerginlikten pek göze batmiyor eski haline göre bide benim yan simitlerim vardi ameliyatta göbege dogru ice dogru germis doktorum ve simitlerim kaybolmus ona cok sasirmistim ameliyattan sonra dikislerimde cok ince ve tertemiz Ameliyat günü agrili geciyor ikincisi gün biraz daha hafifliyor ama agri oluyor 3.günden itibaren hic agrim olmadi tek dert egik yürümek o bel agrisi yapiyor birde yatarken 5 yastik kafamin altinds 5yastik dizimin altinda yattim ilk bir hafta sonra yastik sayiöarini hergün düsürmeye basladik 2,5hafta sonra yastiksiz yattim normal bir sekilde zaten vücut öyle birseyki kendini sabahlari Yoda gün icinde istemsizce yavas yavas geriyor aciliyor vücut allaha sükür atlattim bende ama egiklik zormus gercekten agriniz yok ama egik yürümek zorundasiniz komik oluyor ilk 4.gün oyun havasi bile oynadik evdekilerle ama tabi egik herkez diyorduki bu nasil ameliyatli. (Apandist ameliyati )ilk 2hafta baya egik yürüdüm 3hafta daha iyiydim arada dik yürüyebiliyordum 4.hafta ran dik yürümeye badladim doktorumun rllerine saglik cok cok memnunum yeni halimden öyle cok cok paralar dökmenize gerek yok derim fiyatlar gercektende cok cok abartili yakinim hastanede calistigi icin ben gayet iyi bir fiyata oldum ferruh beye olmak istiyordum instagram hesabindan dolayi ama 3000euro dediler cok pahali geldi hatta cok cok pahali geldi iyikide krndi doktoruma olmusumonuda aradigimda internette hakkinda pek bilgi bulamamistim terddütteydim ama iyikide ona olmusum feruh beydende memnun olmayanlarda var o yazilarida iyiki okumusum bu sayfada ona istinadan belkide bu doktorda cok düsünmedim Benim icin hayirli olan buymus dedim cok cok cok mutluyum bence bir görüsün fiyat alin derim doktorum Coskun ercel Ankara özel bilge hastanesi kesinlikle ve kesinlikle reklam amacli degil parayi önemsemeyen kendini cok ortaya atmayan iyi doktorlarimizda var cok para kaptirmayin doktorum hemde cok mütevazi tesekkür edim ona hayatimi degistirdi özgüvenim geldi artik göbegim götükecek diye ödüm patlamiyor....

Kizlar ben de karin germe ameliyati düsünüyorum söyle ki
Benim karin kaslarim yirtildi hamileliklerimde
Fazla kilom yok, belim hatta cok ince ama karin kaslarim yiltildigi icin disa cikik bir göbek var, göbek deligim dümdüz yani ice dogru degil, ve göbek deligimin altinda cukur olusuyor
Endisem su iki kücük cocugum var bekliyorum ama artik yaptirmak istiyorum
Yurt disinda yasiyorum ve burada pahali bildigim kadariyla. henüz cok arastirmadim ama sizler ne önerirsiniz
Insan emin olamiyor, ama kaslarim birlessin istiyorum, cok hassas ve de bagirsak hareketlerini görebilecek kadar da acik
Gaz olunca mesela sola dogru sislik oluyor gibi
Cekecegim agrilar korkutuyor beni
Karin egzersizlerine basladim
Belki kaslar birlesir diye, günde rahat elli kez mekik cekmeye basladim
Ama kaslarim birlesir mi, birlesirse sporu biraktiktan sonra yine acilir mi
Bilemiyorum, ameliyat olmak istiyorum,bu isi almanyada yaptirmis olan var mi , varsa ne kadar ödedi bilginiz var mi

Bende cok mekik yapiyordum günde 100hatta 200 karin gidiyor ama sarkiklik kaliyor ameliyat olunca kesinlikle yaninizda Birkac gün birisi olmasi lazim kendi basiniza kalkamiyorsunuz yataktan

Bende cok mekik yapiyordum günde 100hatta 200 karin gidiyor ama sarkiklik kaliyor ameliyat olunca kesinlikle yaninizda Birkac gün birisi olmasi lazim kendi basiniza kalkamiyorsunuz yataktan

Esim olur yanimda ama iki cocugum var ister istemez hareket etmem lazim öyle bir ay boyunca dikkat edemem en cok bu düsündürüyor
Bir de sezeryanim cok agrili gecmisti daha mi kolaydir acaba bilen var mi
Karin sarkikligindan kastiniz deri mi?
Cünkü az biraz gevsek deri kalmis olur karin kaslarim birlesirse
Ki bu bile cok güzel birsey aslinda
O sislik gitse bile memnun olurum
Mekik ise yaradi mi gercekten düzlesti mi karniniz?

Söyle mekik karin kasi yapiyor ama sarkiklik yumusaklik cok düzelmiyor yani Ben kime gösterdiysem doktorlar haric bunun icin ameliyat olma dedi ama ben rahat hissetmiyordum krndimden ve esimdrn cekiniyordum simdi ise cok rahatim bekledigimden tagminimden daha iyi olmus

Cocuklar kücükse zorlanirsiniz cocuklarda zorlanir sadece ayaktaykrn kucaga alamazsiniz idare ederim diyorsaniz olun Ben baten diyorumki keske daha önce olsaydim sonra diyorum hayirlisi böyleymis ameliyattan önce ilk defa narkoz olcagi icin cok korkuyordum dua ede ede girdim ve ciktigimda Achim vardi ama sükrettim uyandigim icin cok rahatdiz oluyorsqniz olun yoksa cocuklarla yardim eden yoksa problem olabilir ama güzel bir ameliyat yirtiklik bile olsa karniniz dümdüz oluyor

Cocuklar büyüyor, biri alti yasina giriyor digeri de üc yasina girecek, az kaldi
Esim bir ay izin almayi düsünüyor yani, bir ay izini oldugu dönem düsünüyorum
Sizinki mekikle dahi nasil bir sarkiklikti, yani kaslarin birlesmesi sarkik görüntüyü engellemmiyor mu, düsün yag yok sadece ice bir deri kaliyor bos olan sarkiyor mu cok
Sizin nasil gecti, kilonuz nasildi, ve de nerede ameliyat oldunuz yazarsaniz cok sevinirim

Benim yukarim inceydi ama ic camasirina biraz inen göbek deligimin alt kisminda bir sarkiklik vardi oda beni rahatsiz ediyordu evet icin bos bir deri zayifladikcada daha kötü görünüyordu 55lere düstügümde kilom daha kötü oluyordu esiniz varsa eger sizi yumusakligi ve sarkikligi rahatsiz ediyorsa olun gercektende onden yandan dümdüz ve sert oluyor birde esiniz yaninizda olacak siz sevindikce oda sevinir benim esim istemiyordu zor ikna ettim ama oda simdi Ben mutlu oldukca seviniyor ve oda hemen farketti yan simitlerinde gitmis dedi Ben ne kadar zayiflasamda simitlerim vardi esim beni Ben ameliyat oluktan 10 gün sonra gördü naptin sen kendine dedi sen hep böyle egikmi kalcan dedi o korkmasin bisey demesin diye iyice dik durmaya basladim ara ara esim ilk oldugumda görseydi napardim bilmiyorum ben ankarada oldum özel bilge hastanesinde coskun ercel

Instagram hesabi var ama cok resim yok ama inanin ordakilerden cok cok cok daha iyi oldu göbekdeligimde cok düzgün ve ortada batilarinda saga yada sola daha yakin oluyormus dr umd cok sevindim yok en iyi özelligi mütevazi olusu diger dr lar gibi havali degil bizden biri gibi birde inanin paragöz degil

Bende bu sayfalari Bastan sona kadar okudum hep heyecanla düsünerek uyuyamadigim zamanlar oldu ama bu seneye kismetmis belkide bu sene olmasaydim baskadr da bu kadar memnun olmayacaktim bu dr cünkü hic duymamistim bide sanki biraz pahali olunca daha iyiymis gibi geliyor insana allaha sükür Partys cok önem vermeyen insanlarda var Ben 4 dr la görüstüm birisi kac sene önce simdiye göre 5000euro gibi rakam söyledi biri de bu sene 3000euro dedi biride 2sene önce özel görüsmede ben bu ameliyatlari para icin yapiyorum dedi birindede ameliyata Göttingen sabah fiyati anlastigimizdan daha cok cikarmis geri döndüm hastaneden hatta burayada yazmistim dua istemistim kizlardan her seferinde karar verdigimde önüme bir Engel cikti birinde hastaneden bile döndüm onun icinmi bilmiyorum ameliyattan cok korkuyordum allaha binlerce sükürler olsun atlattim

Birde Ben bu ameliyatla birlikte gögüslrrime protezde koydurdum sarkiklik vardi ama cok degildi 350cc koyuldu Ben ona ameliyat günü Karat verdim ve hic arstirmamistim 300cc en kücük saniyordum 350 istedik normal dursun istiyordum benimkiler baya kücüktü 75b o an nedense biraz büyük olsun istedim ama normal dursun dikkat cekmesin istiyordum ameliyattan ciktim sok oldum cok büyüklerdi moralim bozuldu biraz sislik de var inecek dediler evet gercekten sismis indi ama hala büyük ama bilenler sana öyle geliyor diyorlar ama bilseydim 300yapardim tek onlara alisamadim ama su kadarsöyleyim hic agrim olmadi onlardan yana elinizi cimciklersinizde acirya o kadar bile acimadi hic hissetmedim hic ama hic ağrı yada aci sizi olmadi

Ben sezeryanlarda hep sorun yasadim yani ameliyattan sonra bir ay zaten dik yürüyememistim. Sezeryan dahi zordu benim icin acaba diyorum karin germede de böyle mi, bundan fazlaysa bilemem ama böyle kambur yürüdügüm zamanlar cok oldu dogumdan sonra
Daha kötüsü de olamaz galiba
Karniniz nasil gercekten düz mü böyle bikinilik mi tam
Bikini giymek istiyorum o cikikligi istemiyorum, bel cevremde yag yok, karnimda da yok sonuc daha iyi olsun diye spor yapiyorum ama yine de cesaretlenemiyorum

Evet bikini giyecek durumda senelerdir mayo gidiniyordum bikini aldim bile evet dümdüz oldu önden ve yandan ama tabu baya zayif oldum ve nasil olsa gitti diye bu ara asiri yemeye badladim biraz kilo aldim ama hala düz ilk iki gün Agriya dayanirsaniz 3gün hic agri olmuyor zaten agri kesici veriyorlar hastanede serum icin o rahatlatiyor etkisi gecince tekrar veriyorlar hastaneden cikarkende veriyorlar agri kesici ve antibiyotik benim en cok korktugum enboli riskiydi onun icin lipo olmadim lipoda daha cok risk oluyormus zayiflayabildigin kadar zayifla ve cok olmak istiyorsan cesaret ediyorsan dualarla gir Allah kolaylik versin insallah bide burada okumustum sezeryanda 7 kat kesiyorlarmis daha agrili diye bunda dr in isi sadece deriyle sezeryan olmadim onun icin bilemiyorum bende dreni ertesi gün cikardilar cok kan gelmedigi icin o aciyacak diye korkmustum hatta bu yakinim aslindababam babam drenlerimi cikardi ama hic aci hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…