- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
Evet bikini giyecek durumda senelerdir mayo gidiniyordum bikini aldim bile evet dümdüz oldu önden ve yandan ama tabu baya zayif oldum ve nasil olsa gitti diye bu ara asiri yemeye badladim biraz kilo aldim ama hala düz ilk iki gün Agriya dayanirsaniz 3gün hic agri olmuyor zaten agri kesici veriyorlar hastanede serum icin o rahatlatiyor etkisi gecince tekrar veriyorlar hastaneden cikarkende veriyorlar agri kesici ve antibiyotik benim en cok korktugum enboli riskiydi onun icin lipo olmadim lipoda daha cok risk oluyormus zayiflayabildigin kadar zayifla ve cok olmak istiyorsan cesaret ediyorsan dualarla gir Allah kolaylik versin insallah bide burada okumustum sezeryanda 7 kat kesiyorlarmis daha agrili diye bunda dr in isi sadece deriyle sezeryan olmadim onun icin bilemiyorum bende dreni ertesi gün cikardilar cok kan gelmedigi icin o aciyacak diye korkmustum hatta bu yakinim aslindababam babam drenlerimi cikardi ama hic aci hissetmedim
Iste senin sadece deriyi düzelttikleri icin agrin olmamis, benim deriden ziyade kas problemim var, onlari birlestirip dikmesi lazim doktorun zaten en acili agrili olan da bu
Ama dayanirim, sezeryanlara dayandim hem de bebegimi emzirirken bakarken, simdi sadece kendi yatacagim hastanede gece de uyuyacagim, agrilari bir sekilde atlatirim
Ay nasil özendim göbegim dümdüz diyince siz
Evet fazla kilom yok, ama yinede düz olmasi bana öyle ulasilmazmis gibi geliyordu ki
Insallah benim de öyle olacak
Faydasi olur belki diye mekik cekiyorum, bir sene sonra olmayi düsünüyorum, vucudumu güclendiriyorum ki belki bir faydasi olur diye
Siz zaten iyi mekik cekiyormussunuz, zaten güzelmis galiba sizin göbeginiz, sadece deiyi aldirmissin gibime geliyor, öncesinde de sisliginiz yoktu galiba