Beni yanlış anlamayın 10 aylık bebeğim var diyorsunuz İnan’ın ki kolay değil yanınızda bir yardımcı varsa onu bilemem ama yoksa eğer bebeğiniz bunun için çok küçükKarmaşık duygular içindeyim
2 cocuk annesi 2 sezeryan geçirmiş göbek fıtıgı olan ve 26 kilo alıp hepsini veren birisiyim küçügüm daha 10 aylık ve ben fıtıgı mı aldırırken karın germe de olmak istiyorum devlette olacagım eşim beni desteklemiyor belki ilerde tekrar çocuk düşünürüz diyor ama ben istemiyorum olursada dikkat ederim az kilo alırım diye düşünüyorum yarın doktora gidip günümü alacağım bu işte tek başımayım kararımı netleştirmem gerek eşime kalsa bu ameliyatı olmama gerek yok o böyle de begeniyormuş beni ancak ben mutlu degilim
3 gün hastanede kalacağım sonra annemlerde kalacağım 10 gün kadar canım biraz toparlanırmı sanırım o süreçte tek üzüldüğüm eşimin destek olmaması çok acele ettiğimi düşünüyor ama ben ertelemek istemiyorum aynaya bakmak istemiyorum beni anlamıyorBu kadar çok istiyorsan ol tabi ki. Ama ameliyat sonrası süreç için bakıma ihtiyacın olacak ve çocuğuna bakacak birine de elbette. Bunları mutlaka şimdiden düşünüp ayarlamalısın.
Evet bebegim küçük ama annem ve babam kızkardeşim var suan çalışıyorum normalde onlar bakıyor bebegimee ameliyat olunca onlarda kalıcam 10 gün kadar tamam dediler 2 cocuguma da bakacaklar ben dinleecem evime geçinceye kızkardeşim le geçicem 1 ay kadar bana yardımcı olacak evdeBeni yanlış anlamayın 10 aylık bebeğim var diyorsunuz İnan’ın ki kolay değil yanınızda bir yardımcı varsa onu bilemem ama yoksa eğer bebeğiniz bunun için çok küçük
Benim 13. Günüm ama annem hala bende. Olmasaydı da olurdu ama zor olurdu. Bence siz 15 gün diye düşünün bu süreci. Eşinizin istememesini de umursamayın. Bence erkekler böyle konularda çekinik olmayı tercih ediyolar hep. Eşim istemese de destekti bana. Ve şimdi çok beğeniyor belimi.3 gün hastanede kalacağım sonra annemlerde kalacağım 10 gün kadar canım biraz toparlanırmı sanırım o süreçte tek üzüldüğüm eşimin destek olmaması çok acele ettiğimi düşünüyor ama ben ertelemek istemiyorum aynaya bakmak istemiyorum beni anlamıyor
İzlersen bakabilirim ben de.Karnımın şuan ki halini ekledim görebilirsiniz ayaktayken. Çok belli olmuyor ancak egiline falan yada oturunca kırış kırış oluyor
Evet ameliyat sonrasında sıkıntım yok çok şükür bakacak kişi var ama eşimde bakalım belki sonrasında memnun olacaktır ama ozaman ben soguk davranacgım hele Bi fıstık gibi olayım da :) sen İYİKİ oldum bu ameliyatı diyo musun pişmanlığın varmı pekiBenim 13. Günüm ama annem hala bende. Olmasaydı da olurdu ama zor olurdu. Bence siz 15 gün diye düşünün bu süreci. Eşinizin istememesini de umursamayın. Bence erkekler böyle konularda çekinik olmayı tercih ediyolar hep. Eşim istemese de destekti bana. Ve şimdi çok beğeniyor belimi.
Ben çektiğim ağrılar yüzünden çok pişman oldum. Ama görüntü çok değişti tabi.Evet ameliyat sonrasında sıkıntım yok çok şükür bakacak kişi var ama eşimde bakalım belki sonrasında memnun olacaktır ama ozaman ben soguk davranacgım hele Bi fıstık gibi olayım da :) sen İYİKİ oldum bu ameliyatı diyo musun pişmanlığın varmı peki
Ayy seni gördüm şimdi ilk günle bir hafta sonrası bile ne kadar farklı fıstık gibi olmuşsun resmen yaaa maşallah sana valla bravo iyi cesaret ve büyük değişim olmuşİzlersen bakabilirim ben de.
Evli misin bebiş varmıBen çektiğim ağrılar yüzünden çok pişman oldum. Ama görüntü çok değişti tabi.
Evliyim bir çocuğum var. 3 yaşında ve anaokuluna gidiyor.Evli misin bebiş varmı
Başka cocuk düşünüyor musun peki ilerdeEvliyim bir çocuğum var. 3 yaşında ve anaokuluna gidiyor.
Düşünmüyorum ve eşim de düşünmüyor.Başka cocuk düşünüyor musun peki ilerde
Oh rahatsın ozaman en iyisi valla yaDüşünmüyorum ve eşim de düşünmüyor.
Aynen rahatım o konuda neyse ki.Oh rahatsın ozaman en iyisi valla ya
Benimde 2 oglum var Allahım bunlara uzun ömür versinAynen rahatım o konuda neyse ki.
foto goremedım nasıl gorecegım acaba. Eylül ayında yaptırmıştım toplam 35.000 Tl ve 6 saate yakın sürdü
bu yazı. Eylül ayında yaptırmıştım toplam 35.000 Tl ve 6 saate yakın sürdü
aysun hanım sızmı oldunuz operasyon sankı bana olmadım yazmıstınız ben bu sıteye uzun zamandır ueyyım ama pek bılmyıorum kullanmayı. Eylül ayında yaptırmıştım toplam 35.000 Tl ve 6 saate yakın sürdü
Nasış ekleniyor bilmiyorum, Deneyeceğimfoto goremedım nasıl gorecegım acaba
Evet ben oldum , ikizdoğum sonrası catlak ve sarkma oldu bu sebeple yaptırdımbu yazı
aysun hanım sızmı oldunuz operasyon sankı bana olmadım yazmıstınız ben bu sıteye uzun zamandır ueyyım ama pek bılmyıorum kullanmayı