- 27 Nisan 2014
- 534
- 200
ozgurozgur ben tam 1 ay fucidin kullandım şimdi iz kremine geçtimArkadaşlar dikiş izinize krem ne sürüyosunuz ? Bana fusidin verdi doktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozgurozgur ben tam 1 ay fucidin kullandım şimdi iz kremine geçtimArkadaşlar dikiş izinize krem ne sürüyosunuz ? Bana fusidin verdi doktor.
benı de ızlermısnız goreyımmaşallah canım gördüm şimdi dik duruyosun ne güzel ben daha duramıyorum iyice korku sardı beni sanki hiç dikilemicekmişim gibimidemin ordaki kaslar dikelmemi engelliyor resmen. @Melefsam
mesajımı okumadınızmı
Ben sahadan olmadım dr araştırıyorum
Birtanem buldum içime sindi ama ücretten korkuyorum umarım çok fazla değildir aradım muayneye çağırdılar ama üç ay boşluk yokmuş
Fiyat uyarsa sonrası için randevü alıcam
Çok güzel sonuçlar çıkarıyor
mesajımı okumadınızmı
Ben sahadan olmadım dr araştırıyorum
Birtanem buldum içime sindi ama ücretten korkuyorum umarım çok fazla değildir aradım muayneye çağırdılar ama üç ay boşluk yokmuş
Fiyat uyarsa sonrası için randevü alıcam
Çok güzel sonuçlar çıkarıyor
Arkadaşlar dikiş izinize krem ne sürüyosunuz ? Bana fusidin verdi doktor.
Teşekkürler ilginiz içinMerhaba ben yaklaşık 6 ay önce İstanbul’da Prof Dr Aylin Bilgin Karabulut’a meme dikleştirme , az lipo ve karın germe ameliyatı oldum.
Soyadı? Sizin aklınıza yatan daha güven duyduğunuzaklım karıstı :) dr aramaktan :) ben yarın sadullah beye gıdıcem
Benide izlesenBen bant izlerini bile çıkartmadım henüz biliyomusun korkudan o yüzden de fotoğrafım yok sanki bastırırsam bişey olcakmış gibi geldi ama bugün akşam pansumanda deniycem inşallah çıkar.
sadullah karun,arkadasımın kızının memelerını kucultmus cok memnunduSoyadı? Sizin aklınıza yatan daha güven duyduğunuz
Bende sizin gibiyim benimde aklıma dr çetin duygu. Beklemeye değer galiba sayfadan takip ediyorum çok başarılı bazen herşey nasip kısmetten öteye gitmiyor herşeyi hayırlısı olsun canım
merhaba,ne kadar tuttu ucretı acaba ve benı ızlermısnız gorsem sızı ve operasyon kac saat surduMerhaba ben yaklaşık 6 ay önce İstanbul’da Prof Dr Aylin Bilgin Karabulut’a meme dikleştirme , az lipo ve karın germe ameliyatı oldum.
Karın germe için fiyat alabildizmi hiç ortalama fiyat şuan ney hiç bir bilgim yoksadullah karun,arkadasımın kızının memelerını kucultmus cok memnundu
degısıyor heryerde yarın sadullah beyden alacagım fıyatKarın germe için fiyat alabildizmi hiç ortalama fiyat şuan ney hiç bir bilgim yok
. Eylül ayında yaptırmıştım toplam 35.000 Tl ve 6 saate yakın sürdümerhaba,ne kadar tuttu ucretı acaba ve benı ızlermısnız gorsem sızı ve operasyon kac saat surdu
Bu kadar çok istiyorsan ol tabi ki. Ama ameliyat sonrası süreç için bakıma ihtiyacın olacak ve çocuğuna bakacak birine de elbette. Bunları mutlaka şimdiden düşünüp ayarlamalısın.Herşeyi göze aldım yarın günümü alacağım yalnız çok korkuyorum ben ama Anladım ki korkarak da olsa yapacağım olacak ve bitecek inşallah iyi sonuç alırım sanırım doktor en erken 2 ay sonrasına gün verecek o süreçte psikolojik olarak kendimi hazırlarım diye düşünüyorum