Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

aklım karıstı :) dr aramaktan :) ben yarın sadullah beye gıdıcem
Soyadı? Sizin aklınıza yatan daha güven duyduğunuz
Bende sizin gibiyim benimde aklıma dr çetin duygu. Beklemeye değer galiba sayfadan takip ediyorum çok başarılı bazen herşey nasip kısmetten öteye gitmiyor herşeyi hayırlısı olsun canım

sadullah karun,arkadasımın kızının memelerını kucultmus cok memnundu

Karmaşık duygular içindeyim
2 cocuk annesi 2 sezeryan geçirmiş göbek fıtıgı olan ve 26 kilo alıp hepsini veren birisiyim küçügüm daha 10 aylık ve ben fıtıgı mı aldırırken karın germe de olmak istiyorum devlette olacagım eşim beni desteklemiyor belki ilerde tekrar çocuk düşünürüz diyor ama ben istemiyorum olursada dikkat ederim az kilo alırım diye düşünüyorum yarın doktora gidip günümü alacağım bu işte tek başımayım kararımı netleştirmem gerek eşime kalsa bu ameliyatı olmama gerek yok o böyle de begeniyormuş beni ancak ben mutlu degilim

Herşeyi göze aldım yarın günümü alacağım yalnız çok korkuyorum ben ama Anladım ki korkarak da olsa yapacağım olacak ve bitecek inşallah iyi sonuç alırım sanırım doktor en erken 2 ay sonrasına gün verecek o süreçte psikolojik olarak kendimi hazırlarım diye düşünüyorum

Bu kadar çok istiyorsan ol tabi ki. Ama ameliyat sonrası süreç için bakıma ihtiyacın olacak ve çocuğuna bakacak birine de elbette. Bunları mutlaka şimdiden düşünüp ayarlamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…