Bende karın germe olmak istiyorum sizi izlemeye aldım eger foto koyarsanız çok sevinirim benimde şuanki halimin fotosu varEvet ben oldum , ikizdoğum sonrası catlak ve sarkma oldu bu sebeple yaptırdım
Nasıl ekliyorum bulamadımBende karın germe olmak istiyorum sizi izlemeye aldım eger foto koyarsanız çok sevinirim benimde şuanki halimin fotosu var
Mobilden mi giriyorsun pcdenmiNasıl ekliyorum bulamadım
IphoneMobilden mi giriyorsun pcdenmi
Ekledim cok teşekkürler. Eski yeni hepsi varEger mobilde yukarıda forum yazan yerin yanında 3 cizgi var alt alta ona tıkla albümleri seç albüm oluştur diyor oradan fotonu çek sonra kırp koy bukadar canım
Rica ederimm albüm ayarlarından sadece izlediklerimi seçin herkes görmesinin sadece sizin belirlediğiniz kişiler görebilsinEkledim cok teşekkürler. Eski yeni hepsi var
Ay düzelttim cok sağolunRica ederimm albüm ayarlarından sadece izlediklerimi seçin herkes görmesinin sadece sizin belirlediğiniz kişiler görebilsin
Ne demekkk ee siz memnun musunız kombine ameliyat oldunuz sanırım bende karın germe olacagım aslında gögüslerimde sarktı emzirmeden sonra ama şimdilik eşimi zor ikna ettim karnım içinn gögüs seneye inşallah diyorumAy düzelttim cok sağolun
Cok memnunum meme özellikleNe demekkk ee siz memnun musunız kombine ameliyat oldunuz sanırım bende karın germe olacagım aslında gögüslerimde sarktı emzirmeden sonra ama şimdilik eşimi zor ikna ettim karnım içinn gögüs seneye inşallah diyorum
kime oluyorsunuz amelıyatı ve kacaKızlar çok heyecanlıyım yarın ameliyat günüm belirlenecek hem göbek fıtıgı hem tam karın germe olacamm bakalım ne zamana tarih verilecek
Bende karın germe olmak istiyorum sizi izlemeye aldım eger foto koyarsanız çok sevinirim benimde şuanki halimin fotosu var
benıde ızlermısınızBende karın germe olmak istiyorum sizi izlemeye aldım eger foto koyarsanız çok sevinirim benimde şuanki halimin fotosu var
Cok iyi yapmışssın valla bende kardeşimi götürürüm büyük ihtimal leCok memnunum meme özellikleKarın germe sarkık ve catlak kısımları tamamen yok oldu. Kocalar konusu hep sorunlu ben ameliyatta eşimi yanımda istemedim onun gerginliği ile uğraşmak bekletmek istemedim. Telefonla bilgi aldı Dr asıstanından.?
Ben devlette olacagım 3000 normalde ama 2400 alacak doktorum bilindik biri degil özelde 7000 dedilerkime oluyorsunuz amelıyatı ve kaca
hangı devlette ve devlette kombın oluyormu?Ben devlette olacagım 3000 normalde ama 2400 alacak doktorum bilindik biri degil özelde 7000 dediler
Canım ben küçük Bi şehirde yaşıyorum öyle İstanbul İzmir falan degil yani deşifre olmamak için şehir adını yazmadım ama kombin oluyor mu bilmiyorumhangı devlette ve devlette kombın oluyormu?
sen o fıyata ne yaptıracaksın?Canım ben küçük Bi şehirde yaşıyorum öyle İstanbul İzmir falan degil yani deşifre olmamak için şehir adını yazmadım ama kombin oluyor mu bilmiyorum
Tam karın germe ve göbek fıtıgı ameliyatısen o fıyata ne yaptıracaksın?