Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar çok heyecanlıyım yarın ameliyat günüm belirlenecek hem göbek fıtıgı hem tam karın germe olacamm bakalım ne zamana tarih verilecek

Eger mobilde yukarıda forum yazan yerin yanında 3 cizgi var alt alta ona tıkla albümleri seç albüm oluştur diyor oradan fotonu çek sonra kırp koy bukadar canım

Ne demekkk ee siz memnun musunız kombine ameliyat oldunuz sanırım bende karın germe olacagım aslında gögüslerimde sarktı emzirmeden sonra ama şimdilik eşimi zor ikna ettim karnım içinn gögüs seneye inşallah diyorum
Cok memnunum meme özellikle ☺️ Karın germe sarkık ve catlak kısımları tamamen yok oldu. Kocalar konusu hep sorunlu ben ameliyatta eşimi yanımda istemedim onun gerginliği ile uğraşmak bekletmek istemedim. Telefonla bilgi aldı Dr asıstanından.?

ozgurozgur ozgurozgur merhaba izmirde ekolde olmuştun değil mi memnun musun bende bugun karın bel ve ic bacak lipo olacaktim ama iptal ettim baska bir dr la daha görüsup karın germede istiyorum fotolarını görebilir miyim birde dr ismini

Cok memnunum meme özellikle ☺️ Karın germe sarkık ve catlak kısımları tamamen yok oldu. Kocalar konusu hep sorunlu ben ameliyatta eşimi yanımda istemedim onun gerginliği ile uğraşmak bekletmek istemedim. Telefonla bilgi aldı Dr asıstanından.?
Cok iyi yapmışssın valla bende kardeşimi götürürüm büyük ihtimal le

X