mesajımı okumadınızmıaldım izlemeye ama foto goremedım
Pansuman için mi dikiş izi geçsin diyemi?göbek deliğime 12 gün batikon ve furacin uyguladı şimdi sadece batikon.dikişler attıktan sonra contratubex diye iz geçirici bi krem kullanılıyor sezeryanda kullanmıştım benArkadaşlar dikiş izinize krem ne sürüyosunuz ? Bana fusidin verdi doktor.
14 gün oldu bugün inşallah dediğin gibi yumuşasınlar artıkmide kısmı dışında o kadar gergin bi yer kalmadı ama dikelmeye engel göbek deliği üstü hissediyorumKaçıncı günün canım ? Kasların yumuşadıkça daha dik olacaksın hiç merak etme.
aklım karıstı :) dr aramaktan :) ben yarın sadullah beye gıdıcemmesajımı okumadınızmı
Ben sahadan olmadım dr araştırıyorum
Birtanem buldum içime sindi ama ücretten korkuyorum umarım çok fazla değildir aradım muayneye çağırdılar ama üç ay boşluk yokmuş
Fiyat uyarsa sonrası için randevü alıcam
Çok güzel sonuçlar çıkarıyor
Sağol canım. Benim 12.günüm. Doktor fusidin sürmemi söyledi hergün. Batikon hiç kullanmadılar bana.Pansuman için mi dikiş izi geçsin diyemi?göbek deliğime 12 gün batikon ve furacin uyguladı şimdi sadece batikon.dikişler attıktan sonra contratubex diye iz geçirici bi krem kullanılıyor sezeryanda kullanmıştım ben
dikişe göre değişiyordur .hem dikiş tarzı hemde iyileşme herkeste farklıdır Sağol canım. Benim 12.günüm. Doktor fusidin sürmemi söyledi hergün. Batikon hiç kullanmadılar bana.
Hangi kremler canım ? Fusidin de antibiyotikli.K kuzeyto dah bu hafta dikleştim ki daha tam dik duramıyorum yine belim ağrıyor ben 3 farklı antibiyotikli krem kullanıyorumozgurozgur
Bana bugün üzerini açmamı krem sürmemi ve açık bırakmamı söyledi. Ama açık bırakamicam. Çok savunmasız hissediyorum öyle. Hem de direkt korseye temas edicek olması acıtıcak gibi geliyor. Gusidini sürüp gazlı bezle kapattım. Bu arada yeni fotoğraf ekledim.dikişe göre değişiyordur .hem dikiş tarzı hemde iyileşme herkeste farklıdır Ne diyolarsa onu yapıyoruz benimki kapalı üzerinde kağıt var gibi bir hafta sonra alıcam kağıdı dedi
Beni izlersen bakabilirim ben pamuklu atlet giyiyorum korseyi o şekilde üzerine takıyorum 3. Günden beri korse tahriş yapmasın atlet getir demişti.kapatmanı istemediyse kurusun diyedir canım benimde göbek deliğimdeki aç dedi kapatma dediBana bugün üzerini açmamı krem sürmemi ve açık bırakmamı söyledi. Ama açık bırakamicam. Çok savunmasız hissediyorum öyle. Hem de direkt korseye temas edicek olması acıtıcak gibi geliyor. Gusidini sürüp gazlı bezle kapattım. Bu arada yeni fotoğraf ekledim.
İzledim. Sen de izlersen ben de senin fotoğraflarına bakiyimm.Beni izlersen bakabilirim ben pamuklu atlet giyiyorum korseyi o şekilde üzerine takıyorum 3. Günden beri korse tahriş yapmasın atlet getir demişti.kapatmanı istemediyse kurusun diyedir canım benimde göbek deliğimdeki aç dedi kapatma dedi
Bactropan,stafine,Hangi kremler canım ? Fusidin de antibiyotikli.
Ben bant izlerini bile çıkartmadım henüz biliyomusun korkudan o yüzden de fotoğrafım yok sanki bastırırsam bişey olcakmış gibi geldi ama bugün akşam pansumanda deniycem inşallah çıkar.İzledim. Sen de izlersen ben de senin fotoğraflarına bakiyimm.
M Melefsam ben daha yeni sağa sola dönerek yatıyoru. Yatağımda baya bi salonda yarı oturur dik uyudum zaten vücutun seni yönlendiriyor benim hala ödemlerim war arka kısmımda belimdemelse ne zaman yan a falan dönüp yatmaya başladınız acaba 22. Gün korkuyorum acıyacak diye ben mi evham yapıyorum birde bel oyuntım daha Yok şişkinlikten midir tamam karnım baya gergin ama kalın gözüküyorum
C cemreist tam karın germe kas onarımı bele lipo yapıldı doktorun ınstagram hesabı war ordan yaptığı işlemleri görebilirsin ben 2 hastasıylada görüşmüştüm fiyatu vücut tipine göre veriyor ararsan zaten ne kadardan başladığını söylüyorlarsiz tam olarak neler yaptırdınız ve ucret neydı?bende lıpo karın germe ve meme dıklestırme yaptırıcam