çok gecmıs olsun,nerede oldunuz operasyonuSezeryan doğum yaptım alakası yok 10 kere doğum yapsam aynı ağrıya eş değer gelmez ilk 4 gün zaten çok ağır geçiyor ama bahsettiğim tam karın germe iç kaslarında dikilmesi halinden bahsediyorum.değer mi evet kendini psikolojik olarak daha özgüvenli hissetmek için bugğn 13. Günüm daha dik yürüyemiyorum iş yapamıyorum günlük yaşantıma dönemedim.herşey normal yolunda gitmesine rağmen.mutlaka kişiden kişiye değişiyordur ama kolay bi operasyon değil.
sadece karın germemı oldunuz lıpo da var mıbana göre daha kolaydı ama bu durum kişiye göre değişir tabi
çok gecmıs olsun,nerede
teşekkür ederim izmirde yaşıyorum ben özel doktorda oldum ameliyatıçok gecmıs olsun,nerede oldunuz operasyonu
Bence sezeryan daha kolay, sezeryanda iç kaslar dikilmediği için içte ağrı çok olmuyor.ilk 1 hafta sıkacaksınız dişinizi.sezaryanden daha mı kolay bu operasyon?
Y Yazduru senin kaç gün olmuştu ameliyat olalı bugğn 13. Gün benim iç kaslarım hala acıyor öksürmek falan imkansız gibi acaba benim mi çok acıyor hala aşırı dikkat ederek oturup kalkıyorum meselabiraz ters hareket ettim mi iç kaslar kasım kasım kasılıyorBence sezeryan daha kolay, sezeryanda iç kaslar dikilmediği için içte ağrı çok olmuyor.ilk 1 hafta sıkacaksınız dişinizi.
Birde karın germeyle ilgili fotoğraf attın mı varsa beni izlemeye alır mısın?Bence sezeryan daha kolay, sezeryanda iç kaslar dikilmediği için içte ağrı çok olmuyor.ilk 1 hafta sıkacaksınız dişinizi.
benim için daha kolay diyebilirim, kaslarım da dikildi, ama herkesin sezeryan hikayesi farklı olduğu gibi eminim bu da farklı olacaktır. sezeryanda bebek olduğu için belki biraz da acılarımızı ıskalıyoruz ama bunda tamamen kendimizi dinliyoruz gibi bir durum oluşuyo bence.sezaryanden daha mı kolay bu operasyon?
sadece karın germemı oldunuz lıpo da var mı
meme?lipo yapıldı evet genelde gerekli ise lipo ile bir oluyor karın germe
İzlemeye aldım sizde beni alınbeni ızlermısnız onumuzdekı gunlerde bende olucam operasyon
Pazartesi gel dikişin üzerindeki bantı alalım dedi bana dr o gün 19. Gün olcak bende bilmiyorum dikişi mi üzerindeki kağıdınmı alıcak.Merhabalar bayanlar dikişleriniz kaç gün sonra düştü dr eğer düşmezse alırım dedi çok ağrılı bi işlem mi ameliyat olanlardan fikir alabilirsem sevinirim
aldım izlemeye ama foto goremedımİzlemeye aldım sizde beni alın