Ben korsesiz iyi hissetmiyorum o yüzden cnm
Bence bir daha doğum yapsanız bile bu durumu bir kere yaşadığınız içğn hamileliğinizi çok daha dikkatli geçirirsiniz.birdaha bu hale gelmesin diye.Maşallah darısı bana doktor en erken 2 ay sonrasına gün veririm dedi mayıs gibi bu ameliyatı olsam çok zorlanırmıyım sıcak olurmu sence
Evet kesinlikle çok dikkat edicem Yazduru benim şuanki halime bakarmısın foto koydum eger varsa bende seni izlemek isterimBence bir daha doğum yapsanız bile bu durumu bir kere yaşadığınız içğn hamileliğinizi çok daha dikkatli geçirirsiniz.birdaha bu hale gelmesin diye.
Benim 40. Gün korse kullanıyorum bi 5 gün daha takıp artık takmıcam yawas yawas korsesizliğe alıştırıyorum akşam ewe gelince çıkarıyorum 4 saat takmıyorum yatarken takıyorumBen korsesiz iyi hissetmiyorum o yüzden cnm
İz kremi olarak cpnraxtubex cok iyi sezeryan izi in bir kısmını neredeyse sildi ama düzenli kullanamadım şimdi tekrar başladım ben sezeryan izimi hafifletmek içinBenim 40. Gün korse kullanıyorum bi 5 gün daha takıp artık takmıcam yawas yawas korsesizliğe alıştırıyorum akşam ewe gelince çıkarıyorum 4 saat takmıyorum yatarken takıyorum
Bide sana iz kremi ne werdi doktor
Hiç uğraşma bence ameliyat olunca o izlerin hepsi gidecek yeni çıkışın olacakİz kremi olarak cpnraxtubex cok iyi sezeryan izi in bir kısmını neredeyse sildi ama düzenli kullanamadım şimdi tekrar başladım ben sezeryan izimi hafifletmek için
Benim 40. Gün korse kullanıyorum bi 5 gün daha takıp artık takmıcam yawas yawas korsesizliğe alıştırıyorum akşam ewe gelince çıkarıyorum 4 saat takmıyorum yatarken takıyorum
Bide sana iz kremi ne werdi doktor
Birde 3 ay öncesinden tarih belirledik bizde öyle gittim olmadı 15 tatilde olmak istiyordum zaten o şekilde olduBenim dr tanıdık aracılığı ile gittim canım o şekilde kolay oldu ama senin görüştüğün dr u biliyorum o tarih vermiyor
izlemeye aldım, siz de beni izlerseniz ben de bakayımBen daha ameliyat olmadım ama karnımın şuanki halini koyabilirim
sezaryanden daha mı kolay bu operasyon?rica ederim arkadaşım, sezeryan olduysan ona göre daha kolay diyebilirim, 2 sezeryanım var çünkü. ama sonrası hep dikkat, kasları zorlamamak için
Yoğun zaman şimdi herkes doktorlara sarmış yaza yetişme derdinde bayanlar:) bende burun göz kapağı olum dedim boşluk zamanı doktorum gün veremedi, iptal eden olursa araya kaynak yaptır not aldır istediğin doktora ilet.. hastalık oluyor iptal ediyor hastalarıDoktorlar niye cok geç tarih veriyor ya eniibenim doktorda en az 2 ay 3 ay sonrasına veririm dedi
sezaryanden daha mı kolay bu operasyon?
beni ızlermısnız onumuzdekı gunlerde bende olucam operasyonMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun beni izlermisiniz bende araştırma aşamasındayım bazı olumsuz yorumları okuyunca korkuyorum ikilemde kalıyorum siteye yeni üye oldum çok acemiyim
Sezeryan doğum yaptım alakası yok 10 kere doğum yapsam aynı ağrıya eş değer gelmez ilk 4 gün zaten çok ağır geçiyor ama bahsettiğim tam karın germe iç kaslarında dikilmesi halinden bahsediyorum.değer mi evet kendini psikolojik olarak daha özgüvenli hissetmek için bugğn 13. Günüm daha dik yürüyemiyorum iş yapamıyorum günlük yaşantıma dönemedim.herşey normal yolunda gitmesine rağmen.mutlaka kişiden kişiye değişiyordur ama kolay bi operasyon değil.sezaryanden daha mı kolay bu operasyon?