Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Maşallah darısı bana doktor en erken 2 ay sonrasına gün veririm dedi mayıs gibi bu ameliyatı olsam çok zorlanırmıyım sıcak olurmu sence
Bence bir daha doğum yapsanız bile bu durumu bir kere yaşadığınız içğn hamileliğinizi çok daha dikkatli geçirirsiniz.birdaha bu hale gelmesin diye.

Bence bir daha doğum yapsanız bile bu durumu bir kere yaşadığınız içğn hamileliğinizi çok daha dikkatli geçirirsiniz.birdaha bu hale gelmesin diye.
Evet kesinlikle çok dikkat edicem Yazduru benim şuanki halime bakarmısın foto koydum eger varsa bende seni izlemek isterim

Ben korsesiz iyi hissetmiyorum o yüzden cnm
Benim 40. Gün korse kullanıyorum bi 5 gün daha takıp artık takmıcam yawas yawas korsesizliğe alıştırıyorum akşam ewe gelince çıkarıyorum 4 saat takmıyorum yatarken takıyorum
Bide sana iz kremi ne werdi doktor

Benim 40. Gün korse kullanıyorum bi 5 gün daha takıp artık takmıcam yawas yawas korsesizliğe alıştırıyorum akşam ewe gelince çıkarıyorum 4 saat takmıyorum yatarken takıyorum
İz kremi olarak cpnraxtubex cok iyi sezeryan izi in bir kısmını neredeyse sildi ama düzenli kullanamadım şimdi tekrar başladım ben sezeryan izimi hafifletmek için

İz kremi olarak cpnraxtubex cok iyi sezeryan izi in bir kısmını neredeyse sildi ama düzenli kullanamadım şimdi tekrar başladım ben sezeryan izimi hafifletmek için
Hiç uğraşma bence ameliyat olunca o izlerin hepsi gidecek yeni çıkışın olacak

melse melse cim benim doktorum hiç iz kremi önermiyor inan şimdiden benimki maşallah diyim silikleşti baya.çok az belirgin.kullanmıcam o yüzden.

arkadaslar bende on gundur dr lardayım tam karın germe ve meme dıklestırme olacagım kımı tavsıye edersınız? İstanbuldayım bu arada

Doktorlar niye cok geç tarih veriyor ya eniibenim doktorda en az 2 ay 3 ay sonrasına veririm dedi
Yoğun zaman şimdi herkes doktorlara sarmış yaza yetişme derdinde bayanlar:) bende burun göz kapağı olum dedim boşluk zamanı doktorum gün veremedi, iptal eden olursa araya kaynak yaptır not aldır istediğin doktora ilet.. hastalık oluyor iptal ediyor hastaları

sezaryanden daha mı kolay bu operasyon?
Sezeryan doğum yaptım alakası yok 10 kere doğum yapsam aynı ağrıya eş değer gelmez ilk 4 gün zaten çok ağır geçiyor ama bahsettiğim tam karın germe iç kaslarında dikilmesi halinden bahsediyorum.değer mi evet kendini psikolojik olarak daha özgüvenli hissetmek için bugğn 13. Günüm daha dik yürüyemiyorum iş yapamıyorum günlük yaşantıma dönemedim.herşey normal yolunda gitmesine rağmen.mutlaka kişiden kişiye değişiyordur ama kolay bi operasyon değil.

X