çıkarken 3 saniyelik bir sızı oluyorKızlar karın germe videosu izledim suan midem allak bullak oldu yaa benim merak ettiğim dren kaçtane takılıyor ve nereden takılıyor çıkarken acıyor mu lütfen yardımcı olun
Dren en kolay kısmı kafaya takacak bisey yok cnmKızlar karın germe videosu izledim suan midem allak bullak oldu yaa benim merak ettiğim dren kaçtane takılıyor ve nereden takılıyor çıkarken acıyor mu lütfen yardımcı olun
Ya gerçekten mi izlediğim vidyo dan çok etkilendim sanırım yaa ama kesin kararlıyım cuma gidip ameliyat günümü alıcam rubi sen nasılsın şimdi ne kadar oldu ameliyatınaDren en kolay kısmı kafaya takacak bisey yok cnm
Canım çok teşekkürler yaa içimi rhatlattın vallaameliyat sonrası ilk 6 saat ağrım oldu ama çok aşırı dayanılmayacak dersem yalan olur. sonra biraz su içtim midem bulanmayınca biraz çorba içtim. ve ayağa lkaldırdılar, ilk yürüme bana çok iyi geldi, kendime geldim, agrılarım azaldı.bir drenim vardı dikişin hemen bitim yerinde ve 3. günün sonunda çıktı. dren gelen kan sıvı miktarı belli bir miktarın altına düşünce cıkarıyorlar. 3 gün hastanede yattım. çok korkulacak değilmiş, ilk saatler hariç:))
rica ederim arkadaşım, sezeryan olduysan ona göre daha kolay diyebilirim, 2 sezeryanım var çünkü. ama sonrası hep dikkat, kasları zorlamamak içinCanım çok teşekkürler yaa içimi rhatlattın valla
Cnm foto ekle istersen bi bakalım öyle yorum yapsak daha iyi ama bana lipo yapılmadı çok şişmedim o yüzden lipo yapılanlar daha çok sisiyormus yani benimki full gerginrubi merhaba, karnım full gergin gelmedi bana, biraz bombe duruyor gibi, ödem olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Enim 21 inde 3 aybitecek çok sukurYa gerçekten mi izlediğim vidyo dan çok etkilendim sanırım yaa ama kesin kararlıyım cuma gidip ameliyat günümü alıcam rubi sen nasılsın şimdi ne kadar oldu ameliyatına
tamam, eklemeyi hemen deniyorum ve de seni takip etmem gerekiyor değil miCnm foto ekle istersen bi bakalım öyle yorum yapsak daha iyi ama bana lipo yapılmadı çok şişmedim o yüzden lipo yapılanlar daha çok sisiyormus yani benimki full gergin
Sezeryan oldum canım bide şey sorucam senin dikiş izin sezeryanla birleştimi yoksa daha yukarıdan ayrı bir kesi mi yapıldırica ederim arkadaşım, sezeryan olduysan ona göre daha kolay diyebilirim, 2 sezeryanım var çünkü. ama sonrası hep dikkat, kasları zorlamamak için
Canım benide takip edermisin karnını çok merak ettimtamam, eklemeyi hemen deniyorum ve de seni takip etmem gerekiyor değil mi
Nerde yasadigin da önemli ben egede yaşadığım için mayis sıcak olur bana göre çünkü 2 ay korse yaptır.iyorlar zor olurMaşallah darısı bana doktor en erken 2 ay sonrasına gün veririm dedi mayıs gibi bu ameliyatı olsam çok zorlanırmıyım sıcak olurmu sence
sezeryanla birleşti , yukarıda değil. takip olayında daha yeniyim, braz öğreneyim tabiki yaparım tabi sizin de resim olması gerekiyor, tek taraflı yapamamSezeryan oldum canım bide şey sorucam senin dikiş izin sezeryanla birleştimi yoksa daha yukarıdan ayrı bir kesi mi yapıldı
Ben daha ameliyat olmadım ama karnımın şuanki halini koyabilirimsezeryanla birleşti , yukarıda değil. takip olayında daha yeniyim, braz öğreneyim tabiki yaparım tabi sizin de resim olması gerekiyor, tek taraflı yapamam
Bende nasıl toparlanır super olur cnmRubi Karnıma bakarmısın sence toparlanırmı umut varmı