Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım çok teşekkürler yaa içimi rhatlattın valla

rubi merhaba, karnım full gergin gelmedi bana, biraz bombe duruyor gibi, ödem olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Cnm foto ekle istersen bi bakalım öyle yorum yapsak daha iyi ama bana lipo yapılmadı çok şişmedim o yüzden lipo yapılanlar daha çok sisiyormus yani benimki full gergin

rica ederim arkadaşım, sezeryan olduysan ona göre daha kolay diyebilirim, 2 sezeryanım var çünkü. ama sonrası hep dikkat, kasları zorlamamak için
Sezeryan oldum canım bide şey sorucam senin dikiş izin sezeryanla birleştimi yoksa daha yukarıdan ayrı bir kesi mi yapıldı

Maşallah darısı bana doktor en erken 2 ay sonrasına gün veririm dedi mayıs gibi bu ameliyatı olsam çok zorlanırmıyım sıcak olurmu sence
Nerde yasadigin da önemli ben egede yaşadığım için mayis sıcak olur bana göre çünkü 2 ay korse yaptır.iyorlar zor olur

Akdeniz bölgesindeyim canım daha önce haziranda dogum yapıp 40 gün korse takmıştım dayanırım yani sadece dikişler de sıkıntı olurmu nemden dolayı ona kafam takıldı

Sezeryan oldum canım bide şey sorucam senin dikiş izin sezeryanla birleştimi yoksa daha yukarıdan ayrı bir kesi mi yapıldı
sezeryanla birleşti , yukarıda değil. takip olayında daha yeniyim, braz öğreneyim tabiki yaparım tabi sizin de resim olması gerekiyor, tek taraflı yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…