Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ameliyat sonrası ilk 6 saat ağrım oldu ama çok aşırı dayanılmayacak dersem yalan olur. sonra biraz su içtim midem bulanmayınca biraz çorba içtim. ve ayağa lkaldırdılar, ilk yürüme bana çok iyi geldi, kendime geldim, agrılarım azaldı.bir drenim vardı dikişin hemen bitim yerinde ve 3. günün sonunda çıktı. dren gelen kan sıvı miktarı belli bir miktarın altına düşünce cıkarıyorlar. 3 gün hastanede yattım. çok korkulacak değilmiş, ilk saatler hariç:))
Canım çok teşekkürler yaa içimi rhatlattın valla

rica ederim arkadaşım, sezeryan olduysan ona göre daha kolay diyebilirim, 2 sezeryanım var çünkü. ama sonrası hep dikkat, kasları zorlamamak için
Sezeryan oldum canım bide şey sorucam senin dikiş izin sezeryanla birleştimi yoksa daha yukarıdan ayrı bir kesi mi yapıldı

Maşallah darısı bana doktor en erken 2 ay sonrasına gün veririm dedi mayıs gibi bu ameliyatı olsam çok zorlanırmıyım sıcak olurmu sence
Nerde yasadigin da önemli ben egede yaşadığım için mayis sıcak olur bana göre çünkü 2 ay korse yaptır.iyorlar zor olur

Akdeniz bölgesindeyim canım daha önce haziranda dogum yapıp 40 gün korse takmıştım dayanırım yani sadece dikişler de sıkıntı olurmu nemden dolayı ona kafam takıldı

X