Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende hergün yapmış diye sordum hergün yapsam daha iyi gelecek gibi :) ama öyle siğince duş alıyorum pansuman yapıyorum

Bende hergün yapmış diye sordum hergün yapsam daha iyi gelecek gibi :) ama öyle siğince duş alıyorum pansuman yapıyorum
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap pamsuman süreside uzun olcak o zaman pansuman yapmaktan zarar gelmez.sonuçta duşa izin verdikten sonra pansuman yapıyoruz duşa sayı vermiyo ama yinede dikkat etmeliyiz.!

Benim tahmini 50 gün oldu,bugün biraz süpürme vileda ile silme yapim dedim zor oldu karın kaslarımda yanma ve ağrı hissettim.

Benim tahmini 50 gün oldu,bugün biraz süpürme vileda ile silme yapim dedim zor oldu karın kaslarımda yanma ve ağrı hissettim.
Benim 20 gün oldu o işleri yapıyorım bende de bel ağrısı oluyor eğik durmaktan onun dışında ağrı hissetmiyorum ben dik dursam herhalde herşey tamam gibi diyorum Y Yazduru ne zaman dik yürümeye başladın

Ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti, karnım hala şiş ve hissiz. Bir kızım var, bir çocuk daha istemiyordum ama eşim ikinci çocuk diye tutturdu,yaşım 41, ben yapacağımı bilemiyorum

Ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti, karnım hala şiş ve hissiz. Bir kızım var, bir çocuk daha istemiyordum ama eşim ikinci çocuk diye tutturdu,yaşım 41, ben yapacağımı bilemiyorum
Çocuk doğurmakta sıkıntı olmadığını fakat doğum düşünülüyosa böyle bi ameliyat geçirilmemeli diyolar.eğer isteniyorsa dahi en az 2 yıl diye biliyorum.en güzeli doktorunuza danışmak ama ameliyatınız bence çok yeni.karın kaslarını diktikleri için karın içerisinde çocukta büyümekte sıkıntı yaşayabilir

Merhaba hanımlar :) ameliyatımın 18. Günü bugün işe başladım. Araba kullanamıyorum henüz . Çok yavaş hareket edebiliyorum ve fazlasıyla da yoruldum 3 saatte. Sizce biraz erken mi başladım çalışmaya?

Benim de 21. Günüm evin içinde biraz dolandığım zaman bile çok yoruluyorum sen işe başlamışsın zor olmalıdır

Kızlar resmi olanları izleyebilir miyim bende inşallah bu sene karın germe ameliyatı olacagım
En son devletteki doktorum cocuk işini bitir öyle gel dedi çocuk düşünüyorsan bu ameliyatı olma demişti
Ben cocuk istemiyorum zaten ama eşim de soru işareti vardı
Eşim şuan istemiyor ama ilerde ya istersek diye korkuyordu sürekli tartışıyoruz bu konuda 2 oglum uz var bu arada
En sonunda ameliyatı olmaya karar verdim çünki göbek fıtıgı agrı yapıyor fazla bekleyemem eger 3 5 yıl sonra illa çocuk istersek dikkatli kontrolu Bi hamilelik geçirmeye calışırımm belkide hiç düşünmeyiz
Sizce dogru bir karar vermişmiyim
2 sezeryan dogum dan sarkan bir göbek ve göbek fıtıgı büzüşmüş bir derim var fazla kilom yok hepsini verdim ama karnım resmen çökmüş durumda

Merhaba arkadaşlar, ben de çarşamba günü karın germe ameliyatı oldum, cumartesi hastaneden çıktım. Çoğu kişi şişlikten bahsediyor, nasıl anlıyorsunuz, pansuman yapılıp hemen korseyle sarıyoruz, nasıl anlaşılıyor, bilgi verebilir misiniz? Yoksa bir süre sonra mı şişkinlik başlıyor benim 5. gün bugün. Benim göbeğim çok bombeliydi, bombeli olup germe olanlar ilk günler kaç cm ye kadar küçülme olmalı? Şimdiden teşekkürler

Gecmiş olsun ameliyattan çıkınca ilk uyandıgınız zaman dayanılmaz agrılar oldumu drenleriniz ne zaman çıktı öğrenebilir miyim

Kızlar karın germe videosu izledim suan midem allak bullak oldu yaa benim merak ettiğim dren kaçtane takılıyor ve nereden takılıyor çıkarken acıyor mu lütfen yardımcı olun

Gecmiş olsun ameliyattan çıkınca ilk uyandıgınız zaman dayanılmaz agrılar oldumu drenleriniz ne zaman çıktı öğrenebilir miyim
ameliyat sonrası ilk 6 saat ağrım oldu ama çok aşırı dayanılmayacak dersem yalan olur. sonra biraz su içtim midem bulanmayınca biraz çorba içtim. ve ayağa lkaldırdılar, ilk yürüme bana çok iyi geldi, kendime geldim, agrılarım azaldı.bir drenim vardı dikişin hemen bitim yerinde ve 3. günün sonunda çıktı. dren gelen kan sıvı miktarı belli bir miktarın altına düşünce cıkarıyorlar. 3 gün hastanede yattım. çok korkulacak değilmiş, ilk saatler hariç:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…