- 8 Şubat 2013
- 360
- 178
Bana M giydirmişler. En sonda kullanıyorum. Ödemler geçince sıkmaz yani. Eğer değiştirebiliyorsan değiştir bence S bedenle.Peki hangi beden takıyorsun bana m giydirmişlerdi ben yedek de m aldım ama sanki s alsam daha iyi olurmuş gibi kafamda deli sorular :):)
Bana da kuşak olandan takılmadı hiç.Benimde yedekte aldığım bundan kotlarla rahat kullanırım diye düşünmüştüm ama hiç giyemedim.kuşak olanı kullanıyorum.
Benimki de bundan ve M beden. Ama keşke S beden takıp 3.kopçaya taksalarmış.Eki Görüntüle 2236498 Y Yazduru bende dr un taktığını kullanıyorum hatta yedek te aldım korsem bu şekilde m giydirmişler diye m aldım s de olurmuş bana
Aynen ya bende öyle dedim ama aldımBenimki de bundan ve M beden. Ama keşke S beden takıp 3.kopçaya taksalarmış.
Kullanmasan değiştirirdin ne güzel. Bu arada bikaç saattir ben alerjiyle uğraşıyorum. Dün gece de kaşıntıdan uyuyamamıştım. Bugün yemek yedikten sonra (kabak ve hazır yoğurt) bir anda kabardı sırtım bacaklarımda kollarımda bazı yerler. Kremler sürdük. Eczaneden Zyrtec aldık. Şimdi hafifledi gibi. Bir de bununla uğraşıyoruz.Aynen ya bende öyle dedim ama aldım
Alerji yapacak birşeyde yememişsin ya neyse zyrtec hafifletir uykuda yapar mis gibi uyursun bu geceKullanmasan değiştirirdin ne güzel. Bu arada bikaç saattir ben alerjiyle uğraşıyorum. Dün gece de kaşıntıdan uyuyamamıştım. Bugün yemek yedikten sonra (kabak ve hazır yoğurt) bir anda kabardı sırtım bacaklarımda kollarımda bazı yerler. Kremler sürdük. Eczaneden Zyrtec aldık. Şimdi hafifledi gibi. Bir de bununla uğraşıyoruz.
Bende 28 Ocak da oldum seninle aynı düşünüyorum düzelecektir zamanla sanırım yoksa bu kadar insan neden yaptırsın:) bişe merak ediyorum sendr yenisin dr kaç gün eğik yürümeni söyledi acaba benim bugün 20 gün oldu hala eğik yürüyorum gün içinde bazen dik durur gibi oluyorum ama tekrar bükülüyorumMerhaba arkadaşlar bende 7 şubatta tam karın germe ameliyatı oldum çok zor bi süreçmiş ilk 4 gün çok zordu bu kadar zor olduğunu ağrılı olabilceğini tahmin etmemiştim.size bir sorum olucak pansumandan pansumana görüyorum karnımıyaralı yapıncak diyesim geliyo görünce yani dr dediğine göre estetik görünümü tam alması 3 ayı buluyor dedi.fazlalık yok ama hani böyle görsel olarak bi değişik gözüküyor.herkesinki farklıdır da sonradan estetik görünüm değişiyor mu onu merak ettim.daha önce olmuş günden güne daha güzel daha toparlanık mı duruyor yoksa ilk günki gibi mi kalıyor
Evet. 1 yıldır takip ediyorum kendisini. İşlemleri çok başarılı görünüyor. Bir kaç ameliyat olan hastasına ulaşıp onlarla da görüştüm. Hepsi çok memnun, hiç korkmayın rahatlıkla gidin olun dediler. Bakalım salı günü gideceğim, çok heyecanlı ve de stresliyim. Umarım herşey yolunda gider.Durunuz Ömer Berberoğlu mu işlemleri baya başarılı
Ben 3 sezeryan doğum yaptım. İnanılmaz kötü bir sarkmam var. Tayt ve elbise dışında bir pantolon giyemiyorum asla. İç çamaşırı giymem bile sıkıntılı. Göbek fıtığım yüzünden de hamile gibi bir görüntüm var. Her halükarda şu anki durumumdan iyi olacağına inanıyorum. Ve bildiğim kadarıyla liposuctionda en fazla 4-5 litre yağ alınıyor. Ben lipomatik yaptıracağım. 10-11 litreye kadar yağ alıyorlar lipomatikte. İncecik, yağsız bir göbek karın beklemiyorum zaten ama şu durumdan da kurtulmak istiyorum.Ben böyle ameliyatlarda eğer ideal kilonuzda değilseniz veya sarkmanız çok değilse harika bir değişim olabildiğini düşünmüyorum. Liposuction karın germe 6.günümdeyim. 165 boy ve 70 kiloyla ameliyata girdim. Görüntüm tabi ki eskisinden iyi ama değer mi ? Bence değmez. Çok basit ameliyatlarmış gibi anlatılıyor ama kesinlikle değil bence.
Uyudum canım gerçekten iyi geldi Zyrtec.Alerji yapacak birşeyde yememişsin ya neyse zyrtec hafifletir uykuda yapar mis gibi uyursun bu gece
1gün arayla olmuşuz ameliyatlarımızı. Ben de senin gibi düşünüyorum ağrı konuaunda. Nasıl bi değişik anlamadım? Benim kalın görünüyor ama dün sabah daha iyi uyandım. Sonra ölçtüm belim 5cm incelmişti. Ödemler gidiyor sanırım.Merhaba arkadaşlar bende 7 şubatta tam karın germe ameliyatı oldum çok zor bi süreçmiş ilk 4 gün çok zordu bu kadar zor olduğunu ağrılı olabilceğini tahmin etmemiştim.size bir sorum olucak pansumandan pansumana görüyorum karnımıyaralı yapıncak diyesim geliyo görünce yani dr dediğine göre estetik görünümü tam alması 3 ayı buluyor dedi.fazlalık yok ama hani böyle görsel olarak bi değişik gözüküyor.herkesinki farklıdır da sonradan estetik görünüm değişiyor mu onu merak ettim.daha önce olmuş günden güne daha güzel daha toparlanık mı duruyor yoksa ilk günki gibi mi kalıyor
doktor 1 hafta sonra dik yürümeye başlayabilirsin dedi ama eğik yürüyorum bende dik duramıyorum biraz korku biraz acı var zamana bıraktım.doktor korktupun için dedi ama sadece korku değil eğik yürümekten bel ağrılarım varBende 28 Ocak da oldum seninle aynı düşünüyorum düzelecektir zamanla sanırım yoksa bu kadar insan neden yaptırsın:) bişe merak ediyorum sendr yenisin dr kaç gün eğik yürümeni söyledi acaba benim bugün 20 gün oldu hala eğik yürüyorum gün içinde bazen dik durur gibi oluyorum ama tekrar bükülüyorum
Aslında ben bu liposuction konuSunun çok araştırmıştım. Ve hep şimdi ekleyeceğim görüntüdeki gibi yazılarla karşılaştım. Yani aslında yapılan işlem hepsinde aynı.Ben 3 sezeryan doğum yaptım. İnanılmaz kötü bir sarkmam var. Tayt ve elbise dışında bir pantolon giyemiyorum asla. İç çamaşırı giymem bile sıkıntılı. Göbek fıtığım yüzünden de hamile gibi bir görüntüm var. Her halükarda şu anki durumumdan iyi olacağına inanıyorum. Ve bildiğim kadarıyla liposuctionda en fazla 4-5 litre yağ alınıyor. Ben lipomatik yaptıracağım. 10-11 litreye kadar yağ alıyorlar lipomatikte. İncecik, yağsız bir göbek karın beklemiyorum zaten ama şu durumdan da kurtulmak istiyorum.
Ben hala dik yürüyemiyorum dr da yürüne dedi ama 2 gündür biraz kendimi zorluyorum içerden çekiliyorum istememde dik duramıyorum ben de 1 hafta sonra işe dönüşebileceğine gerçekten inanmıyorum pansuman olayı da 1 gün durup 1 gün yapıyorum her duştan sonra pansuman yapıyorum haftada 1 de dr kontrolüne gidiyorumdoktor 1 hafta sonra dik yürümeye başlayabilirsin dedi ama eğik yürüyorum bende dik duramıyorum biraz korku biraz acı var zamana bıraktım.doktor korktupun için dedi ama sadece korku değil eğik yürümekten bel ağrılarım varçok kolay bir hafta sonra işe dönebilirsin diyenler var vallahi naz yapmıyorum ama o kadarda basite alıncak bi ameliyat değilmiş.inşallah yaralı yapıncak görünümünden kurtuluruz:) pansuman hala yapıyomusun?ne zaman bitcek acaba pansuman olayı?
Değişik derken şimdi o dikişlerin gözüktüğü yer dümdüz değil yani hafif kabarıklıklar var görsel olarak daha önce olanlar belki değişiyomu değişmiyomu zamanla birşey söyler diye dedim.ben hiç ölçmedim ama eskisinden daha ince ve küçük1gün arayla olmuşuz ameliyatlarımızı. Ben de senin gibi düşünüyorum ağrı konuaunda. Nasıl bi değişik anlamadım? Benim kalın görünüyor ama dün sabah daha iyi uyandım. Sonra ölçtüm belim 5cm incelmişti. Ödemler gidiyor sanırım.
Evet içerden özellikle mideye yakın kısımda çekme oluyor zorlamadan zamana bırakıcaz.inşallah biran önce herşey düzelir çekilen acıya değer.pansumanı ilk bir hafta dr kendisi yaptı pazartesi çarşamba cuma şeklinde.en son gittiğimde hergün batikon göbek deliğine de krem verdi hergün yap dedi .hafta 2 gün kontrole gidiyorum bende.Ben hala dik yürüyemiyorum dr da yürüne dedi ama 2 gündür biraz kendimi zorluyorum içerden çekiliyorum istememde dik duramıyorum ben de 1 hafta sonra işe dönüşebileceğine gerçekten inanmıyorum pansuman olayı da 1 gün durup 1 gün yapıyorum her duştan sonra pansuman yapıyorum haftada 1 de dr kontrolüne gidiyorum