Benimde çok kurudu ama mevsime bağladım ben.Sizlerin vücudunda ameliyat dan sonra bi kuruma oldunu nemlendirmeme rağmen pul pul dökülüyor
Bunu merak ediyorum. İlerde korseyi çıkarınca şişiverirmişim gibi geliyor hep. Aslında iyileşme süreci sonrası kıyafetlerden Belli olmayacak bir korseyle hayatımıza devam etsek daha mı iyi olur acaba ? Yani tüm hayatımız boyunca korse kullansakKızlar benim 40 günü geçti.ama korseyi çıkardığımda bakıyorum ödem çok az,ama korsesiz yarım saat sonra şişlikler biraz artıyor.herkesin mi böyle?korsesizken şişlik artıyor mu?
Ben iki aydan sonra korseyi bıraktım ose başladım. Ara ara akşama doğru şişiyor azıcık.birde ödem arttı bu araBunu merak ediyorum. İlerde korseyi çıkarınca şişiverirmişim gibi geliyor hep. Aslında iyileşme süreci sonrası kıyafetlerden Belli olmayacak bir korseyle hayatımıza devam etsek daha mı iyi olur acaba ? Yani tüm hayatımız boyunca korse kullansak
Ose başladım ne deemk canım?Ben iki aydan sonra korseyi bıraktım ose başladım. Ara ara akşama doğru şişiyor azıcık.birde ödem arttı bu ara
Ama onur boyu korseyle gezmek bana göre değil. Ben 107 kiloyken bile korse kullanmadım.bu kadar yaptırdıktan sonra kullanmam.
Elde de yıkadım makinada da dr istediğin gibi yıka dedi sen korse aldın mı ?ben yaz hariç sürekli korse kullanabilirmişim gibi geliyor. Belki daha 8 gün olduğu için böyle düşünüyorumdur. Bu arada siz korselerinizi elde mi yıkıyosunuz makinede mi ?
Işe başladım demek istedim yaa yanlış olmuşOse başladım ne deemk canım?
Ben evdeki korsemi takınca çok kötü şiştim ve rahatsız hissettim kendimi. Ve bel oyuntusu filan kayboldu 1 günde. Doktora sordum tekrar. Ameliyat sonrası korseyi takmak istiyorum diye. Tak dedi. Alttan çıtçıtlı ve göğüs altına kadar bir korse.Elde de yıkadım makinada da dr istediğin gibi yıka dedi sen korse aldın mı ?
Peki hangi beden takıyorsun bana m giydirmişlerdi ben yedek de m aldım ama sanki s alsam daha iyi olurmuş gibi kafamda deli sorular :):)Ben evdeki korsemi takınca çok kötü şiştim ve rahatsız hissettim kendimi. Ve bel oyuntusu filan kayboldu 1 günde. Doktora sordum tekrar. Ameliyat sonrası korseyi takmak istiyorum diye. Tak dedi. Alttan çıtçıtlı ve göğüs altına kadar bir korse.
Evet bende s beden aldım yedek korse hiç sıkmıyor beni kullanamıyorum xs almalıymışımPeki hangi beden takıyorsun bana m giydirmişlerdi ben yedek de m aldım ama sanki s alsam daha iyi olurmuş gibi kafamda deli sorular :):)
Adana şehir hastanesi Halil İbrahim İnal a oldum tavsiye üzerine
Benimde yedekte aldığım bundan kotlarla rahat kullanırım diye düşünmüştüm ama hiç giyemedim.kuşak olanı kullanıyorum.Eki Görüntüle 2236498 Y Yazduru bende dr un taktığını kullanıyorum hatta yedek te aldım korsem bu şekilde m giydirmişler diye m aldım s de olurmuş bana