İnstagramda gördüm lipomatik baya başarılı göZüküyor sanırım onda kesi izi Yok delikler gördüm sanki öyle mi?Herkese merhaba, haftaya lipomatik, tam karın germe ve göbek fıtığı ameliyatı olacağım. Çok stresliyim, korkuyorum. 104 kilodayım. Olan arkadaşlar beni biraz rahatlatın lütfen. Nerdeyse vazgeçicem ameliyattan.
İnstagramda gördüm lipomatik baya başarılı göZüküyor sanırım onda kesi izi Yok delikler gördüm sanki öyle mi?
Durunuz Ömer Berberoğlu mu işlemleri baya başarılıDoktorum Gaziantep’te. İstanbul’dan oraya gideceğim. Ameliyat tarihi aldım ama öncesinde gidip muayene olacağım. Bilmiyorum belki sadece lipomatik yaptırırım. İkinci bir lipomatik seansıyla birlikte germe yaptırırım. Gittiğimde doktorla görüşüp ona göre karar alacağız. Ama instagramda doktorun sayfasında yaptığı işlemlerin öncesi sonrası fotoğraflara baktığımda epey kilolu hastalar da gördüm epey düz olmuş karınları.
Varsa elinizde kantaron yagi sürün iyi gelirozgurozgur yarım atlet tarzı birşey giydim daha rahat ama göğüs altlarım dikişli gibi yara oldu çürüdüm resmen morluklar kesikler
Ben yazmak istedim ama yazamadım aslında.kilonuz çok fazla onu verip yaptıysanız iyi olur bence. Ben 107 kiloydum bundan 6 yıl önce tüp mide ameliyati oldum 6 senedir kilomu koruyordum 65 kıloyum ve estetik ameliyatlarımı 21 kasımda oldum. Inşallah istediğiniz sonucu alırsınız ama benim tavsiyem kilo vermenizdir. Lutfen beni yanlış anlamayın kilonun nasıl bir bela olduğunu çok iyi bilirim. Bende o dönemler çok heves ederdim yaglirimi altısıyım karnımı gerisiyim diye ama kac doktorla giriştiysem 85 kiloya inin indan sonra dediler hep. Birde benim boyum uzundur 172 cm. Sizin boyunuz nasıl orantiyi anlamak için soruyorumNeden bana kimse yazmadı.
Merhaba Y Yazduru bugün musait olup bakabildim yazışmalara benimde lipo yerlerim acıyor özellikle şişince ben mecbur erken yürümeye başladım yazlığım tadilatta onun işlerine koşturdum korseyi çıkaramıyorum hala bana güwen veriyor bugün kontrolüm war bakalım ne dicek doktorMelsecim benim hala yan taraflarım çok hassas ağrı var,ödemim baya azaldı,2 gündür düzenli yürüyğşe başladım,biraz zordu açıkçası.ilk hedefim 1 saat yürümekti ama yürüyemedim,35 dakika ile başladım,günde 5-10 dakika arttırarak devam edicem.bu arada yürüyüş çok iyi geliyor,ödemimde şöyle,yersen şişiyorsun sürekli dikkat etmek gerek.dikkatli yersen süper.senin durumun nasıl?
X
Yaz bize doktordan dönünce
İnşallah herşey yolundadır beni 3. Ay tekrar çağırdı.
Ben böyle ameliyatlarda eğer ideal kilonuzda değilseniz veya sarkmanız çok değilse harika bir değişim olabildiğini düşünmüyorum. Liposuction karın germe 6.günümdeyim. 165 boy ve 70 kiloyla ameliyata girdim. Görüntüm tabi ki eskisinden iyi ama değer mi ? Bence değmez. Çok basit ameliyatlarmış gibi anlatılıyor ama kesinlikle değil bence.Herkese merhaba, haftaya lipomatik, tam karın germe ve göbek fıtığı ameliyatı olacağım. Çok stresliyim, korkuyorum. 104 kilodayım. Olan arkadaşlar beni biraz rahatlatın lütfen. Nerdeyse vazgeçicem ameliyattan.
Ben kullanmadımArkadaşlar morluklarınız için krem kullandınız mı ?