Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Y Yazduru ozgurozgur merhaba kızlar doktora gittim göbek deliğimde dikişler vardı 1 - 2 tane onları aldı ödemler hissizlik için herşey normal 1 ay dan sonra gwçmwyw başlıyor ortalama 6 ayı buluyor dedi
korseyi kullanmana gerek yok dedi
ama ben 45 gün olana kadar kullanıcam
lipo yerlerine masaj yaptırabilirsin dedi
Kantoran yağını sordum kullanıp faydasını görenler war dedi
İz kremi scarsil verdi 1 kutu bitene kadar kullanıcam
Spor için 15 gün daha karın kasını zorlamadan yürüyüş filan yapabilirsin dedi 15 gün sonra istediğin sporu yapabilirsin dedi
Dik durma konusundada çok dört dört olmasada vucüdümun musade ettiği kadar dik durabiliyorum normal dedi

Kaç gün olmuştu melsecim senin?

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun beni izlermisiniz bende araştırma aşamasındayım bazı olumsuz yorumları okuyunca korkuyorum ikilemde kalıyorum siteye yeni üye oldum çok acemiyim

Rumi beni izlemeye alırmısın lütfen ameliyat olanlar bize yardımcı olurmusumuz izlemeye alırmısınız fiyatlar çok dengesiz kimisi çok uçuk fiyatlara olmuş şuan İstanbul’da olması gereken fiyatl nekadar hiç bir bilgim yok fiyat bilgisi verseniz özelde ameliyat olanlar lütfen cevap yazın

Ben istanbulda olmadım özelde de olmadım üniversite hastanesinde oldum. Doktorlar muayene ederek fiyat belirliyorlar kişiden kişiye değişiyor .

Merhaba herkese
Ameliyat olan arkadaşlar ödemleriniz ne zaman geçmeye başladı? Benim 15. Günüm sanki gittikçe şişiyorum anlamadım yemeğe de dikkat ediyorum geçen hafta ödemim daha az gibi hissediyorum alt bacaklarım özellikle 100 kilo birinin bacağı gibi şişti ki ben bacaktan da lipo olmadım basenden oldum. Bu durum korkutuyor sanki hiç incelmeyecekmişim gibi

Korkmayın ödemin tavan yaptığı dönemdesiniz!!! Fark etmez lipo bir taraftan olsanız da şişyor heryeriniz benim ellerim de şişmişti :) evin içinde yürüyün bol sıvı alın ödem çayı eğer doktorunuz ok derse için. Çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) yeme içmeye çok dikkat ediyorum aslında ödem atıcı bildiğim şeyleri tüketiyorum ama özellikle 2 gündür çok şişince bi moralim bozulmuştu :)

Keşke zaman hızla aksa da bir an önce iyileşsek. Normal şekilde hareket etmeyi şimdiden çok özledim. Ameliyat olalı 1 hafta oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…