Benim ilk birkaç gün canım birşey yemek istemiyordu ciddi ağrılarıö vardı çünkü. Ancak sonra iştahım açıldı. Doktorum ekmek pilav makarna hamurişi yasakladı. 12. Günüm bugün 2 gün kadar yemeği fazla kaçırdım ama onun dışında kahvaltıda bile ekmek yemedim. Ödemi hızlı atmak açısından yediklerimize dikkat etmemiz lazımBenim merak ettiğimde iştah durumu nasıl ameliyattan sonra ben evde oturmaktan kendime hakim olamıyorum 2 kg alındı ameliyatta ama bu 15 günde Onuda geri almışımdır 10 kg fazla ile ameliyat oldum zaten(((
Ne zaman ameliyat oldunuz acaba?ben isyanbulda oldum
DR.tuğrul abacıoglu
adıyla ınternette aratın nasıl bır doktor oldugunu anlşıcakısnızdır tesekkurler hocam
Ya bende dikkat edemiyorum ve yediğim an şişiyorum ama yat yat insan sıkıntıdan yiyor kendine gel diyorum o kadar acısını çekiyorsunBenim ilk birkaç gün canım birşey yemek istemiyordu ciddi ağrılarıö vardı çünkü. Ancak sonra iştahım açıldı. Doktorum ekmek pilav makarna hamurişi yasakladı. 12. Günüm bugün 2 gün kadar yemeği fazla kaçırdım ama onun dışında kahvaltıda bile ekmek yemedim. Ödemi hızlı atmak açısından yediklerimize dikkat etmemiz lazım
Bol bol su iç yeşil çay ve beyaz çay içiyorum ben bir de. Yemeği kaçırdığım günler şişme oldu bende de dikkat edince ödemler azalmış gibi hissediyorumYa bende dikkat edemiyorum ve yediğim an şişiyorum ama yat yat insan sıkıntıdan yiyor kendine gel diyorum o kadar acısını çekiyorsun
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalıBol bol su iç yeşil çay ve beyaz çay içiyorum ben bir de. Yemeği kaçırdığım günler şişme oldu bende de dikkat edince ödemler azalmış gibi hissediyorum
1şubatta oldum ben 12. Günüm bugünSizin ne kadar oldu ameliyat olalı
Bende 28 Ocak’ta hala dik yürüyemiyorum yarın kontrolüm var dik yürü der mi acaba artık1şubatta oldum ben 12. Günüm bugün
gecen ayNe zaman ameliyat oldunuz acaba?
Ben de dik yürüyemiyorum hala. Arabaya binmek inmek de zorluyor hafif sarsınca bile canım çok acıyor. 1haftaya toparlarım zannetmiştim ama yanılmışım. Bu hafta da çalışmıyorum raporumu 15güne uzattık ancak haftaya çalışabilecek durumda olur muyum bilemiyorumBende 28 Ocak’ta hala dik yürüyemiyorum yarın kontrolüm var dik yürü der mi acaba artık
Bir de benim belimde garip bir ağrı var hem çok şiş hem hareket etmemi kısıtlıyor. Alınan tüm yağlar sanki tam bel çukurumda toplanmış kadar şiş o bölge ödem falan değil gibi geliyor beni tedirgin ediyor sizde böyle bir durum var mı?Bende 28 Ocak’ta hala dik yürüyemiyorum yarın kontrolüm var dik yürü der mi acaba artık
Siz kime yaptırdınız ve hangi bölgeler?Benim basıma böyle gelmedi sizlere çok geçmiş olsun tavsıye etiğime bakarsınız
Belimde ağrı var ama eğik durmamdan kaynaklanıyor biraz fazla yersem şişiyorum ödem oluyor sanırımBir de benim belimde garip bir ağrı var hem çok şiş hem hareket etmemi kısıtlıyor. Alınan tüm yağlar sanki tam bel çukurumda toplanmış kadar şiş o bölge ödem falan değil gibi geliyor beni tedirgin ediyor sizde böyle bir durum var mı?
Geçmiş olsun yanlarınıza lipo yapıldıysa onun ağrısıdırBir de benim belimde garip bir ağrı var hem çok şiş hem hareket etmemi kısıtlıyor. Alınan tüm yağlar sanki tam bel çukurumda toplanmış kadar şiş o bölge ödem falan değil gibi geliyor beni tedirgin ediyor sizde böyle bir durum var mı?
Variteks marka kullanıyorum korse ben dr um giydirdiği birde aynı marka yedek aldımArkadaşlar Korse öneriniz var mı acaba
Geçmiş olsun,bende 1 ay dik yürüyemedim.Merhabalar tüm sayfayı okuduktan sonra sonunda üye oldum... bende karın germe ve lipo oldum 15 . Günüm ve hala eğik yürüyorum sanki bu şekilde kalacakmışım gibi