Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Geçmiş olsun yanlarınıza lipo yapıldıysa onun ağrısıdır
Lipo yapılan yerlere biri sıwıda enjekte ediyorlar onuda idrarla atıyormuşuz benimde öyleydi şimdi biraz daha iyi çok şükür ama lipo baya yoruyor insanı
Sana yazmıştım melse az önceki mesajı.

Melsecim benim hala yan taraflarım çok hassas ağrı var,ödemim baya azaldı,2 gündür düzenli yürüyğşe başladım,biraz zordu açıkçası.ilk hedefim 1 saat yürümekti ama yürüyemedim,35 dakika ile başladım,günde 5-10 dakika arttırarak devam edicem.bu arada yürüyüş çok iyi geliyor,ödemimde şöyle,yersen şişiyorsun sürekli dikkat etmek gerek.dikkatli yersen süper.senin durumun nasıl?
X
Evet yemek şişiryor 2 gündür kaçırdım biraz baya bi şiştim yatmakta şişiriyor 17 . Günüm 2 gün öncesine kadar kardeşim yanımdaydınhiç kalkmadım denebilir bugün kontrolüm var sorulan dik yürüyebilir miyim evi falan süpürmem de sakınca olur mu falan dik yürü derse sabahtan kendimi kuaföre atıcam çok bunaldım ya:KK43:

Ev süpürme yapabileceğinizi sanmıyorum,halı süpürürken karın kaslarımda bir gerginlik oldu yapmadım bıraktım hemen.bu süreçte mecbur yardımcı alınıyor,ama tezgah işleri yapılabiliyor.yinede doktorunuz belki size izin verir.benim doktor 3 hafta eğik yürü dedi,3 haftadan sonrada 1 hafta ben dik olamadım.şimdi dik yürüyorum şükür.çok yorulunca eğik oluyorum biraz.

Ev süpürme yapabileceğinizi sanmıyorum,halı süpürürken karın kaslarımda bir gerginlik oldu yapmadım bıraktım hemen.bu süreçte mecbur yardımcı alınıyor,ama tezgah işleri yapılabiliyor.yinede doktorunuz belki size izin verir.benim doktor 3 hafta eğik yürü dedi,3 haftadan sonrada 1 hafta ben dik olamadım.şimdi dik yürüyorum şükür.çok yorulunca eğik oluyorum biraz.
Haşınyok bende belki zorlamaz diye düşündüm ya eğik yürümekten belim ağrıdı ya neye göre dik yürü diyorlar acaba hoş dik yürü dese bile ben yürüyebilecek miyim onuda bilmiyorum ama siz yürüyüşlere ne zaman başladınız

Dr kontrolüme gittim dik yürümem 1 ayı bulur dedi kaldı 13. Gün:) dikişlerim iyi ama 2 gündür çok hamur işi yediğim için vücudum inanılmaz şişti şişlikler insin foto koyucam günlük işlerini yap yerden ağır kaldırmadığın sürece herşeyi yapabilirsin dedi dedi ama evi toparlayayım dedim bel ağrısı beni benden etti :KK43:

Y Yazduru senindr 1 ayı bulmuştu dimi dik yürümen istesemdr şuan dik yürüyemem her hafta biraz daha dik duruyor gibi mi oluyor böyle kambur kalacam diye korkar oldum:KK43:

M Melefsam korse ben de tam ortayı kesmiş. Pentinin bi korsesine geçtim ama bu defa da bel inceliğim kalınlaştı. Pztsi gidicem kontrole tekrar. Korse bakıyorum ama içime sinen olmadı bi türli. Tam göğüs altına kadar uzanması ve katlanmaması gerekiyor korsenin. Napacağımı bilemedim ben de. Şu an pentinin çorap korsenini kullanıyorum.

X