Tidescim aynen bende de yorulunca aynı kasılmalar oluyor.Bu arada canım sana karın germeyle beraber liposuctionda yapıldı mı.Bana sadece bir dr.çok az lipo yapalım demişti ama ben kombine olmak istediğim için(dikleştirme+karın germe) göğüste güvendiğim dr. a ameliyat oldum ve o da lipoya gerek olmadığını söyledi.karın germeyi liposuction yapan dr a yaptırmak istesem de iki ameliyat ayrı arı olmak istemedim bir kere anestezi almak ve bir daha aynı ameliyat stresini yaşamamak için inşallah pişman olmam çünkü şu anda bel oyuntum olsa da göğüs altı oyuntum tam yok ve dümdüz değilim dikişim üstünde ayva göbeğim var,oturunca da olan yağmı yapışmayan deri mi katlanma var normal mi bilmiyorum sen de nasıl dr.şişlik olduğunu geçeceğini söyledi ama bakalım sabır..sagol tatlim sanada cok gecmis olsun.zorunu atlattik sanirim.bende 10.gun zorlamaya karar verdim diklesme konusunda gercekten daha dik durabildim.yarin pansumanim var 15.gunum doluyor.umarim hersey iyi devam eder.karnimda biraz fazla ayakta kalinca kasilmalarim ,sertlesmelerim var.dedigin gibi zamanla daha iyi olacagina bende inaniyorum.dun esim ,kiz kardesim cok fark var dediler cok mutlu oldum.bel oyuntum ,gogus alti oyuntum belirginlesemeye basladi .birazda kilo vermeye calisiyorum.ameliyattan bu yana 2 kg gitti :13: bir iki kilo daha hedefim var bakalim...
Merhaba,
bugun 19.gunum, ısteyım..agrım sızım var ama eskıye gore cokk ıyıyım
evde olup yatmayı tercıh ederdım yanı bu sansı olanlar ıcın hıc sorun degıl bu gunler yanı 15 gun bu ısın cok sıkıntılı donemlerı bence
aksam eve gıdınce resmen bayıldım,pelte gıbı bır yatmısım..gece yarısı kalktım hala yorgunum..
bu arada daha once yasayan var mı bılemıyorum ama dıkısın tam ortası en zor kapanan yermıs ve tam orta kısım enfekte oldu,kac gundur sureklı pansuman yapıyoruz, dr. bu durumun olabılecegını soyledı, c.tesı kontrole gıdıcem
bırde yana uzanan dıkıslerde soldakınde potluk vardı, daha 19 gunluk cok erken ama pişman olmam ınsallah.. hos su oncekı yag kutlesının olmaması bıle nasıl guzel bısı anlatamam ama acı agrı,kesılmıs goruntusu de pek hos dııl.
Geçmiş olsun glorys..Canım bence canını sıkma antibiyotiklerini zamanında almışsın zaten onlar seni korur..Diğer sıkıntılarımızda zamanla geçecek inşallah..
Tidescim aynen bende de yorulunca aynı kasılmalar oluyor.Bu arada canım sana karın germeyle beraber liposuctionda yapıldı mı.Bana sadece bir dr.çok az lipo yapalım demişti ama ben kombine olmak istediğim için(dikleştirme+karın germe) göğüste güvendiğim dr. a ameliyat oldum ve o da lipoya gerek olmadığını söyledi.karın germeyi liposuction yapan dr a yaptırmak istesem de iki ameliyat ayrı arı olmak istemedim bir kere anestezi almak ve bir daha aynı ameliyat stresini yaşamamak için inşallah pişman olmam çünkü şu anda bel oyuntum olsa da göğüs altı oyuntum tam yok ve dümdüz değilim dikişim üstünde ayva göbeğim var,oturunca da olan yağmı yapışmayan deri mi katlanma var normal mi bilmiyorum sen de nasıl dr.şişlik olduğunu geçeceğini söyledi ama bakalım sabır..
benim sadece bel bolgeme lipo yapti karnina gerek yok dedi.bugun pansumanim vardi ve nihayet karnimla karsilastim.gobegim cok kibar olmus eskiye gore .izim beni hic rahatsiz etmedi.ince bir seklinde cok da uzun olmamis.catlaklarim azalsada belirsiz halde hala varlar ama aydinlik bir karin olmus
diew benimde ayva gobegim varmis gibi ve belimin yanlari hala sis doktorum bunlarin zamanla duzelecegini sisliklerin inecegini tam sekil almanin 6ay bir sene bile surecegini soyledi.yani canim sonuclar icin erken.ama bugun eski yeni karsilastirmasi yaptim fotografla inanamadim. muthis bir bir degisim.isteyen tum arkadaslara nasip etsin diyorum.:13:
cok saol diew, sana da gecmıs olsun
bugun 23. gunum..malesef tam ortada acıklık var, akıntıdan sonra ve ıyıce acıga cıktı..bugun yada yarın dr.ye gıdıcem, sanırım o kısmın yenıden dıkılmesı gerekecek.olmasaydı boyle bırsey cok daha ıyı olacaktım ama yapacak bısı yok..Allah beterınden saklasın dıyorum.antıbıyotıkler bıttı, cok duzgun pansuman yapıldı ama kurtarmadım orayı.. neyse gıdımm bakım ne dıcem dr.
sevgıler
Canım ne kadar canını sıkma desem de elinde değildir biliyorum ama dediğin gibi allah beterinden saklasın..Önemli olan karnının istediğin gibi olması çünkü onun geri dönüşü yok..Benim sol tarafın dikişinde potluk var gibi düzelecek diyor dr.ama o da benim canımı sıkıyor, keşke çözümü bir dikiş olsa ..inşallah geçecek..O açıklık belkide dikiş gerekmeden hallolacak ki gerekse bile biz neler atlattık değil mi canım bunlar bizi yıldıramaz..İnşallah çok çok iyi olacağız...Sevgiler..
benim sadece bel bolgeme lipo yapti karnina gerek yok dedi.bugun pansumanim vardi ve nihayet karnimla karsilastim.gobegim cok kibar olmus eskiye gore .izim beni hic rahatsiz etmedi.ince bir seklinde cok da uzun olmamis.catlaklarim azalsada belirsiz halde hala varlar ama aydinlik bir karin olmus
diew benimde ayva gobegim varmis gibi ve belimin yanlari hala sis doktorum bunlarin zamanla duzelecegini sisliklerin inecegini tam sekil almanin 6ay bir sene bile surecegini soyledi.yani canim sonuclar icin erken.ama bugun eski yeni karsilastirmasi yaptim fotografla inanamadim. muthis bir bir degisim.isteyen tum arkadaslara nasip etsin diyorum.:13:
acaba nerede yaptırdınız bu işlemı bende ızmırdeyım ve hala doktor arastırıyorumi gercı cemıl tugaya karar verdım gıbı ama yınede ıcımden arastırmaya devam etmek gelıyor cunkı her doktor bır konuda daha uzman oluyor ben hem karın hem sılıkon dusunuyorum(((((((((
cok saol diew, sana da gecmıs olsun
bugun 23. gunum..malesef tam ortada acıklık var, akıntıdan sonra ve ıyıce acıga cıktı..bugun yada yarın dr.ye gıdıcem, sanırım o kısmın yenıden dıkılmesı gerekecek.olmasaydı boyle bırsey cok daha ıyı olacaktım ama yapacak bısı yok..Allah beterınden saklasın dıyorum.antıbıyotıkler bıttı, cok duzgun pansuman yapıldı ama kurtarmadım orayı.. neyse gıdımm bakım ne dıcem dr.
sevgıler
glorys cok gecmis olsun ,umarim tum sikintilarin bir an once duzelir.cok sik rastlanan bir durum bu ameliyatta o orta kisim malesef...senin ne zaman acildi o kisim bastan beri var miydi canim?
GUNAYDIN,
nerelerdesınız,bugun 28. gunum ...akıntım cok azaldı, sanırım 15 gune kapanacak, hala agrım sızım var,bıde grıp oldum ıyımı?havalar cok soguk bıraz acık sacık kalınca dırek bogazlar sıstı..ben hıc hazmedemedıgım ıcın kıloyu herseyım dapdarmıs ve hala olmuyor cogu seyım,ınıcem herhalde zamanla,off bı kendımı toparlayamadım,dumduz bır karnın ve ınek kıvamından genc kız kıvamına gelen goguslerın keyfı cıkarılacak ınsallah ama daha var gıbı...alısverıse cıkıcam ama agrım sızım var belkı yavas yavas..
Cok gecmis olsun glorys, insan kilolu olunca hep dar giyiyor, bende öyleyim sibel can da öyle. Psikolojik heralde bu dar giyme meselesi. Hic merak etme sislerin inmesi baslayinca her kiyafeti giyebilirsin. Sen en zor tarafini atlattin, insallah ortadaki aciklik da hemen gecer. C vitamini al, biraz kuvvetlendirir. Ben de 10 kilo verdim, agustostan beri diyet yapiyorum 75 oldum, aralik 15 de türkiyeye geliyorum ameliyat konusunda biraz tereddütüm var, ben gögüs ve karin beraber istiyorum ameliyattan sonra kilo vermeye devam edicem 55- 60 a kadar inmek istiyorum. Gögüsler kilo verdikce yine assagi iner diye endiselerim var.
Doktora danisip öyle karar vermek en iyisi, biraz da korku var tabii ,o sebepten belki bahane yaratiyorum.
Kendine iyi bak tekrar gecmis olsun, göbeksiz siki bir karnin keyfini cikar.
merhaba arkadaslar 3 haftayi doldurmak uzereyim.sisliklerim azaldi birazda kilo verdim.yarin yine kontrolum var ve krem yazicani soylemisti.dikis hatti sert sanirim yumusaticak kremler.izim su anda cok iyi siliklesen yerler var.tek sikintim cabuk yorulmam ve karnimin sertlesmesi ...dinlenmek sart bu ameliyatta bunu anladim.ama evde kucuk bir cocukla malesef kolay olmuyor.
maşallah tides,karnında hıc kapanmayan yada akan yer oldu mu? bırde korse takmayan bır arkadas var dı o senmıydın acaba? benımde gobek kenarlarındakı ızler yada dıkısler dıyeyım kapandı hatta yara ızı kıvamına geldı,gogus altımla aml. ızı olan yerde sertlık var ama her gecen gun bısıler duzelıyor ve degısıyor..
tıdes bırde sunu merak edıyorum, kac kılo gıttı yanı aml. olduktan bu yana,
ben bırde anjın tarzı bısı oldum , korkunc bogaz agrısı, hıcbır sey yıyemıyorum katı,sureklı corba,yogurt,haslanmıs sebze..sanırım boyle gıderse 15kg fılan gıtmıs olacak..!!!