Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Tidescim aynen bende de yorulunca aynı kasılmalar oluyor.Bu arada canım sana karın germeyle beraber liposuctionda yapıldı mı.Bana sadece bir dr.çok az lipo yapalım demişti ama ben kombine olmak istediğim için(dikleştirme+karın germe) göğüste güvendiğim dr. a ameliyat oldum ve o da lipoya gerek olmadığını söyledi.karın germeyi liposuction yapan dr a yaptırmak istesem de iki ameliyat ayrı arı olmak istemedim bir kere anestezi almak ve bir daha aynı ameliyat stresini yaşamamak için inşallah pişman olmam çünkü şu anda bel oyuntum olsa da göğüs altı oyuntum tam yok ve dümdüz değilim dikişim üstünde ayva göbeğim var,oturunca da olan yağmı yapışmayan deri mi katlanma var normal mi bilmiyorum sen de nasıl dr.şişlik olduğunu geçeceğini söyledi ama bakalım sabır..

Geçmiş olsun glorys..Canım bence canını sıkma antibiyotiklerini zamanında almışsın zaten onlar seni korur..Diğer sıkıntılarımızda zamanla geçecek inşallah..

Geçmiş olsun glorys..Canım bence canını sıkma antibiyotiklerini zamanında almışsın zaten onlar seni korur..Diğer sıkıntılarımızda zamanla geçecek inşallah..

cok saol diew, sana da gecmıs olsun
bugun 23. gunum..malesef tam ortada acıklık var, akıntıdan sonra ve ıyıce acıga cıktı..bugun yada yarın dr.ye gıdıcem, sanırım o kısmın yenıden dıkılmesı gerekecek.olmasaydı boyle bırsey cok daha ıyı olacaktım ama yapacak bısı yok..Allah beterınden saklasın dıyorum.antıbıyotıkler bıttı, cok duzgun pansuman yapıldı ama kurtarmadım orayı.. neyse gıdımm bakım ne dıcem dr.
sevgıler

benim sadece bel bolgeme lipo yapti karnina gerek yok dedi.bugun pansumanim vardi ve nihayet karnimla karsilastim.gobegim cok kibar olmus eskiye gore .izim beni hic rahatsiz etmedi.ince bir seklinde cok da uzun olmamis.catlaklarim azalsada belirsiz halde hala varlar ama aydinlik bir karin olmus
diew benimde ayva gobegim varmis gibi ve belimin yanlari hala sis doktorum bunlarin zamanla duzelecegini sisliklerin inecegini tam sekil almanin 6ay bir sene bile surecegini soyledi.yani canim sonuclar icin erken.ama bugun eski yeni karsilastirmasi yaptim fotografla inanamadim. muthis bir bir degisim.isteyen tum arkadaslara nasip etsin diyorum.:13:

acaba nerede yaptırdınız bu işlemı bende ızmırdeyım ve hala doktor arastırıyorumi gercı cemıl tugaya karar verdım gıbı ama yınede ıcımden arastırmaya devam etmek gelıyor cunkı her doktor bır konuda daha uzman oluyor ben hem karın hem sılıkon dusunuyorum(((((((((

Son düzenleme:

İçim rahatladı biraz canım, demek zamanla daha da güzelleşeceğiz:))

ben Ankara dayim doktorum Rusen Kapucu...Bende cok arasrirdim bu forumdan da faydalandim.3 doktor ile gorustum ama icime bu dr sindi .cunku dinlenmek ve onemsenmek cok onemli ve yanilmadim cok sukur.sonucta hayal ettigime yakin bir karnim oldu.umarim sende gonlune gore bulursun doktorunu canim)

glorys cok gecmis olsun ,umarim tum sikintilarin bir an once duzelir.cok sik rastlanan bir durum bu ameliyatta o orta kisim malesef...senin ne zaman acildi o kisim bastan beri var miydi canim?

herkese gecmiş olsun ben nrbil bozdoğana ameliyat olmayı düşünüyorum çarşambaya inşallah ama kafamda birsürü soru işareti var sizler bu doktor hakkında ne dersiniz lütfen yardımmmm

glorys cok gecmis olsun ,umarim tum sikintilarin bir an once duzelir.cok sik rastlanan bir durum bu ameliyatta o orta kisim malesef...senin ne zaman acildi o kisim bastan beri var miydi canim?

merhabalar herkese,

cok saol tıdes, evet oyleymıs ,dr. da aynı seyı soyledı ve dıkıse gerek olmadıgını pansumana devam etmemı soyledı,
bugun 26.gunum, ıstahım yerıne geldı,bıran once spora da baslamak ıstıyorum ama en erken 1 ay sonra sanırım,yanı spor salonuna gıtmem ıcın..2 hafta sonra tekrar kontrola gıdıcem, ınsallah o zaman kadar akıntı kesılır ve acıklık kapanır.

daha once aml. olan arkadaslar...bılıyorum 26.gun erkendır ama bundan sonra daha ne kadar degısıklık olur?ne gıbı degısıklıkler olur?

ha bu arada sabah 40-42 beden bır etege gırmeye calıstım ama bu seferde basenlerden gecmedı? 2.aml. sırada sanırım? ...saka saka en az 3 ay bısı yoook? spor ve saglıklı beslenme sadece...

GUNAYDIN,

nerelerdesınız,bugun 28. gunum ...akıntım cok azaldı, sanırım 15 gune kapanacak, hala agrım sızım var,bıde grıp oldum ıyımı?havalar cok soguk bıraz acık sacık kalınca dırek bogazlar sıstı..ben hıc hazmedemedıgım ıcın kıloyu herseyım dapdarmıs ve hala olmuyor cogu seyım,ınıcem herhalde zamanla,off bı kendımı toparlayamadım,dumduz bır karnın ve ınek kıvamından genc kız kıvamına gelen goguslerın keyfı cıkarılacak ınsallah ama daha var gıbı...alısverıse cıkıcam ama agrım sızım var belkı yavas yavas..

Cok gecmis olsun glorys, insan kilolu olunca hep dar giyiyor, bende öyleyim sibel can da öyle. Psikolojik heralde bu dar giyme meselesi. Hic merak etme sislerin inmesi baslayinca her kiyafeti giyebilirsin. Sen en zor tarafini atlattin, insallah ortadaki aciklik da hemen gecer. C vitamini al, biraz kuvvetlendirir. Ben de 10 kilo verdim, agustostan beri diyet yapiyorum 75 oldum, aralik 15 de türkiyeye geliyorum ameliyat konusunda biraz tereddütüm var, ben gögüs ve karin beraber istiyorum ameliyattan sonra kilo vermeye devam edicem 55- 60 a kadar inmek istiyorum. Gögüsler kilo verdikce yine assagi iner diye endiselerim var.
Doktora danisip öyle karar vermek en iyisi, biraz da korku var tabii ,o sebepten belki bahane yaratiyorum.
Kendine iyi bak tekrar gecmis olsun, göbeksiz siki bir karnin keyfini cikar.

saol Edbeer, darısı basına saglıkla ve hayırlısıyla
aynen hem psiko hem buyuk bedebe el gıtmemesı hem de zaten bol gıyınce ıyıce sekıl semalden cıktıgım ıcın olabılır dar gıyme, supersın 10 kg az degıl,tebrıkler
dr. ye karar verdın mı? valla kolay degıl bılıyorsun zaten ozellıkle ılk 15-20 gun feca...sonrası hakkında tecrube ettıkce bahsederım
cok sevgıler

merhaba arkadaslar 3 haftayi doldurmak uzereyim.sisliklerim azaldi birazda kilo verdim.yarin yine kontrolum var ve krem yazicani soylemisti.dikis hatti sert sanirim yumusaticak kremler.izim su anda cok iyi siliklesen yerler var.tek sikintim cabuk yorulmam ve karnimin sertlesmesi ...dinlenmek sart bu ameliyatta bunu anladim.ama evde kucuk bir cocukla malesef kolay olmuyor.

maşallah tides,karnında hıc kapanmayan yada akan yer oldu mu? bırde korse takmayan bır arkadas var dı o senmıydın acaba? benımde gobek kenarlarındakı ızler yada dıkısler dıyeyım kapandı hatta yara ızı kıvamına geldı,gogus altımla aml. ızı olan yerde sertlık var ama her gecen gun bısıler duzelıyor ve degısıyor..
tıdes bırde sunu merak edıyorum, kac kılo gıttı yanı aml. olduktan bu yana,
ben bırde anjın tarzı bısı oldum , korkunc bogaz agrısı, hıcbır sey yıyemıyorum katı,sureklı corba,yogurt,haslanmıs sebze..sanırım boyle gıderse 15kg fılan gıtmıs olacak..!!!

tsk glorys cok gecmis olsun..umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun... benim karnimda yaram olmadi ...korse hic kullanmadim ve sisliklerimin yuzde doksani gitti.bugun krem verdi doktorum dikis yerleri yumusayacak dedi.tam sekil almanin bir yili buldugunu belirtti.ben 1.70 boyunda 65kg ile ameliyat oldum.lipoda bir kg aldigini soyledi bel cevremden..sonra kendim dikkat ederek 2kg daha verdim.ideal kiloma iki kilo kaldi onuda verirsem cok iyi olacak.ama istahim cok acik birde ben sigara kullaniyordum oncesinde bir hafta ,ameliyattan sonra hic kullanmadim ..onun arayisini kapatmak icin atistirma ihtiyaci duyuyorum malesef...sende dikkat et kendine birden verme kilo biliyorsun yavas olmasi hem saglikli hemde sarkma acisindan iyi degil.spora 1.5 ay sonra yavas yavas baslayabilecegimi soyldi dr..

Arkadaşlar selam..Dr.um dikiş yerlerinin yumuşaması için bana krem olarak Bepanthen verdi..Ama diğer bazı arkadaşların yazılarından okuduğum kadarıyla dr.ları iz giderici krem veriyorlar.Acaba daha mı iyidir..Kafam karıştı açıkçası..Fikirlerinizi ve dr.larınızın önerilerini paylaşırsanız sevinirim..Sevgiler...

arkadaslar bende karın germe amelıyatı ve gogus dıklestırme ıkısını aynı anda olmak ıstıyorum..28 yasındayım..konyada yasıyorum ama konyada bu ıslemı yapan ıkı doktor var sonuclar cok guzel degıl..gogusler duzgun toparlanmamıs v.s..bu nedenle ankarada olmak ıstıyorum..ayrıca sezeryanla dogum yaptım acı olayı kıyaslanabılırmı?bıde ankarada doktor konusunda bana yardımcı olmanızı ıstıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…