Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım benim gögüsteki izim cok az potluk hic yok .İ şeklinde cok güzel gecti sürecim .senin doktora ameliyat olup sorun yaşayanlar oldu bizim forum da dikişlerinde birde meme uclarında o yüzden cok korktum bende de olacak diye şükür yaşamadım bi sıkıntı

ankarada amelıyat olan arkadaslardan onerı ıstıyorum..omep ucmus durumda rahat bı 15 bın ıstıycekler..lutfen yardımcı olun..o kadarda para odenmez ya

merhaba ben ameliyat olali yaklasik 4 hafta olacak cok sukur hersey yolunda...doktorumdan da cok memnun kaldim.gonul rahatligi ile onerebilirim.prof.dr Rusen Kapucu kendi yeri cinnahta ama bayindir hastanesinde de calisiyor.bu ameliyattan once sana tavsiyem bir kac dr ile gorusup icine hangisi sinerse ona olman...ben oyle yaptim fiyat farkliliklari olabiliyor ama guven daha onemli.umarim aradigin doktoru bulursun ve aramiza mutlu bir sekilde katilirsin...sevgiler.

Canım gerçekten çok yardımcı oluyorsun bana..Bende de çok eğilip kalktığımda mide bulantısıyla başlayan baş dönmesi oluyor,tansiyonum düşüyor..Allahtan nadiren oluyor artık..Benim de sol dikişim sağa göre 1cm kadar kısa,bu yüzden potluk olmuş bence..potluk olacağına 1 cm uzun olsun hiç önemli değil..Açıkçası bu ameliyat izi korkusundan dolayı bu ameliyattan hep vazgeçiyordum ama korktuğum gibi değilmiş ip gibi inceymiş ve rahatlıkla ip bikini bile giyilebiliyormuş..
Yorulmaya gelince aynen zorlayınca taş gibi oluyorum,şişiyorum ve eğiklik başlıyor..Artık gerçekten taş gibi olsam:)) Ama en az 6 ay hatta 1 sene var galiba..Bu arada bende korseyi bırakamayacağım galiba
Ben de diyete başlasam artık diyordum ama yapmasam sadece dikkat etmeye devam etsem daha iyi olacak demek..
Sevgilerimle:)

bugün ameliyatımın birinci haftası doldu ağrılarım azaldı ama işlerimi kendim yapamamam beni çok rahatsız ediyor. benim de kafaya taktığım konu karnımda hissizlik olması doktorum bunun düzelmeyeceğini ve devam edeceğini söyledi sizlerin nasıl hissizlik var mı ve rahatsız ediyor mu.

cok gecmıs olsun tuscany, en zor zamanlar bunlar kı ılk haftadan sonra daha cabuk toparlanıyorsun
ıslerı hıc takma kafana sımdılık, dınlenmene bak, arada yurudukce bısıler getır goturursun ama zorlama kendını
nerde oldun aml.

Diyet için erken daha canım, yediklerine dikkat emen yeterli şuan için. Kendine zaman ver nasıl olsa yaparsın. İçerdeki yaranın dokuların iyileşmesi için beslenmeye dikkat etmelisin.

Çok geçmiş olsun tuscany. Kötü haber vermek gibi olacak ama benim 6 buçuk ay oldu. Çok çok az bölgemde his geri geldi. Çoğu yer özellikle göbek geliği ve etrafında hiç his yok hala. Dikiş izinde his olmayacağını ameliyattan önce biliyordum ama bu kadarı da beklemiyordum. Ne zaman hissetmeye başlayacağım bende dört gözle bekliyorum.

çok teşekkür ediyorum hepinize geçmiş olsun bu hissizlik kaybının bu kadar bölgede olduğunu inanın ben de bilmiyordum ameliyattan sonra öğrendim eğer bilseydim ameliyatı olmayabilirdim. çok garip oluyor insan o bölge yok gibi içim ülperiyor banyo bile yapamıyorum. ben ankarada oldum şimdilik bir problem yok gibi ama hangi cesaretle yaptırdım hala inanamıyorum kendime zor bir süreç . birde ameliyata girmeden hemen önce imzalattıkları kağıt sanki ölüme gidiyormuş hissi yarattı bende. ben çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum bana cesaret verdiniz. inanın karnıma bakamadım bile. küçülmüş ama bu seferde bacaklar çıkmış ortaya. sıra onlarda galiba. hepinize bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim.

cok gecmiş olsun ben basenlerimle başladım önce, onlara lipo yaptırdım arkasından meme dikleştirme ve karın sırt lipoliz hepsi beraber bir ay olmadı meme ameliyatım.bir yeri düzeltince diger taraf göze batıyor ama bunun sonu yok her yer dikiş izi kesi izi olunca daha mutsuz olur insan

:))))dıyorum ya ben guzellescem derken fredynın kabusuna doncem dıyee:)
Ay Allah korusun ama ızsız oyle hokus pokus olmuyoo, ama ben gebersem hergun spor salonunda yatsam boyle gogus ve karnım olamazdı, mucıze gıbı bısı ...

ay sen cok yaşa ya aynen fredynın kabusu şekli olmasın canım memeni ve karnını cok merak ediyorum gel buluşmaya olmadı 2 miz biryerde buluşuruz ercan bey karın germe ve memeyi yapacaktı ama ben son anda karından vazgectim iz yüzünden seninkine bakmak isterim

Merhaba jelesec, sen karnina ve gögsüne lipo mu yartirdin? Sarkma olmadi mi? Yoksa kilon mu az?
Ben 86 dan 75 e indim ama karnim ve gögsüm sarkik deri fazlaligi var yani, ben lipoyla düzelmez karin germe gerekir diye düsünüyorum. Sarkiklik iyi durmuyor. Sonra sirtderken kürek kemiginin oraya mi yaptilar benim orada yaglanma var , kambur duruyor, orayi da aldirmak istiyorum. Bu arada senin doktorun ercan karacalar dimi?

Merhaba ben meme kücültme karın lipoliz ve sırt lipoliz oldum canım aslında doktorum karın germe yapalım daha iyi olur dedi ama ben izden dolayı yaptırmadım karnımın alt tarafında var sarkıklık sezaryan izimin üstüne düşüyor.Aslında memedeki gibi başaralı operasyon olacıgını bilseydim yaptırırdım gögsümde iz az potluk hic yok dikiş izi ince neyse seneyede karnı olurum artık.LİPOLİZ FARKLI CANIM SARKIKLIK YAPMIYORUM AMA SARKAN DERİYE FAYDASI YOK EVET SIRT VE BEL DAHA GÜZEL SONUC VERDİ

merhaba edbeer hatırladım seni bana fiyat sormuştun daha olmadınmı ameliyatını yok canım doktorun adı doc dr ercan karacaoglu sitesini incele istersen ben cok doktorla görüştüm sonra karar verdim sende acele etme araştır

Tesekkurler jelesec, ben yurt disindayim haftaya istanbula geliyorum, yilbasi tatili diye bütün izin günlerimi topluca aldim 3,5 hafta kalicam. İnsallah aklimda bir kac doktor var, hepsine gidicem birinde karar vericem. Ben mide bölgesini ve bel bölgesini slimlipo yaptirdim yazin, ama tabii ki yeterli degildi, biliyordum. Simdi gögüs toparlama yani diklestirme ve karin germe istiyorum. İnsallah kolaylikla atlatirim sonra da buraya güzel haberleri yazarim. Sen doktorundan memnun kaldin galiba ilgili bir doktor mu?
Senindoktorunu da düsünüyorum, bir de mehmet veli karaaltin bakalim hangisine kismetse.

ben ercan beyin ameliyat ettigi hastalarla bire bir görüştüm canım odasından her cıkanın önünü kestim soru yagmuruna tuttum olumsuz birşey duymadım gögüs kücültme forumundayım genelde glorys le yazışıyoruz onun doktoruna olu sorun yaşayanlar oldu bizim forumda doktor secimi cok önemli.LAZER LİPOLİZ SMART LİPO DEGİL CANIM CİDDİ ZOR BAYA AMELİYAT BEN 2 GÜN HASTANEDE KALDIM BİZ AYIN 17 SİNDE BULUŞACAGIZ FORUMDAN BİR ARKADAŞI ERCAN BEYE GÖTÜRECEGİM İSTERSEN GEL. HEM AMELİYAT OLAN ARKADAŞLAR HEM OLMAYANLAR TOPLANACAGIZ

Ben ayin 15 de persembe aksam geliyorum, 17 si gelebilirim, adres veya telefon yazarsan ozelden iletisime gecebiliriz.
Ayrica tesekkür ederim, ben de kim gidicek benle diyordum kardeslerime söylesem diye. Korkuyorlar birsey olur diye bosver yaptirma diyorlar biliyor musun.

tamam özelden yazarım benim ailem ameliyat günü sabahına kadar itiraz ettiler hele annem neyin var mankenmi olacaksın diyor.Kendimiz icin yapıyoruz bunları

slm kızlar bende bu cuma inşallah ameliyat olucam üniversite hastanesinde olucam aranızda üniversitede olan varmı...birde ben günde 4-5 sigara içiyorum aranızda içen varmı ameliyattan önce bıraktınızmı...ay valla heyecan bastı bu ameliyatı nasıl olucam bilmiyorum sezeryanı olucamda hiç korkmadım ama bundan korkuyoruuuuuuuuuuummmm

karın germe ve meme amelıyatı oldunuz dımı?ızlerde herhangı bı sıkıntınız potluk falan varmı meme amelıyatı ızsız sadece meme basından mı yoksa bıldıgımız t seklımıydı?kusura bakmayın cok fazla soru soruyorum ama ınsan bu donemde cok meraklı oluyor:)fıyat hakkındada bılgı verebılırmısınız?bıde kac gun hastanede kaldınızĞ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…