arkadaslar bende karın germe amelıyatı ve gogus dıklestırme ıkısını aynı anda olmak ıstıyorum..28 yasındayım..konyada yasıyorum ama konyada bu ıslemı yapan ıkı doktor var sonuclar cok guzel degıl..gogusler duzgun toparlanmamıs v.s..bu nedenle ankarada olmak ıstıyorum..ayrıca sezeryanla dogum yaptım acı olayı kıyaslanabılırmı?bıde ankarada doktor konusunda bana yardımcı olmanızı ıstıyorum..
Aramıza hoşgeldin nolac,bende 28 yaşındayım konyalıyım ama konyada oturmuyorum,bende senin gibi karın germe ve göğüs küçültme olmak istiyorum.Konyayı bende araştırdım ancak iyi bir doktor bulamadım,kesin değil ama bende istanbulda olmayı düşünüyorum.Sezaryanla doğum yapıpta bu ameliyatı olan arkadaşlar o kadar zor olmadığını sölüyorlar,sezaryanda karnın yedi kat altına işlem uygulanırken karın germede sadece sarkan bölgeye işlem uygulanıyormuş,o yüzden korkmayın,sezaryandaki kadar acısı olmuyor diyolar,Ankaradaki doktorlar hakkında bir bilgim yok ama ankarada ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olurlar sana.