teşekkür ederim zeynom desteğin için.inşallah ben de bir gün cesaretlenirim.yağ embolisi nedir bu arada merak ettiim.bir de spinal yapılan da varmış hiç duydun mu etrafından nasıl oluyor[/QUOTE]
Karnına herhangi bir yağla (zeytin yağı bile olur) masaj yaparsan elinle ödemlerini hissedebilirsin, nasıl anlatılır o his bilmiyorum ama. Onu kendin hissedersin canım, Dile kolay 4 ay dolucak ne güzel, ne günler yaşamışız hiç olmamış gibi şimdid e basit şeylere takılıyoruz böyle. Ben bir dik yürüsem hiçbişey istemicem diyodum valla
karnımın tam orta kısmını hiç hissetmiyorum ben göbek deliği ve etrafı büyük bir daire olarak uyuşuk bakalım ne zaman geçiçek dr. 6. ay filan diyodu
evt nasıl geçti dimi ya ben bazen aynadaki yansımamla konuşup süpersin diyorum nasıl yaptın iyiki yaptın
bende ya kambur kalırsam diye korkuyodum
kızlar ameliyatınızda karın içi kaslarınızda dikildi mi ve ameliyattan sonra eğik yürüdünüz mü,yürüdüyseniz kaç gün
Merhaba kızlar bu gece uyudum rahatmiydi hayır kaymisim belim biraz bosa gelmiş sabah heryerim tutulmuştu ama uyududugum için çok sevincliyim bugün pek ağrım yok sadece sag tarafım dikiş yerimde acı var biraz agrikesici bile almadım. Ara ara öksürük oluyor. Lipo yerlerimde hiç acı Ağrı yok . Dr ye morarma olurmu diye sordum klasik lipo yapmadım ultrasonum gibi birsey dedi yöntemin ismini hatirlayamiyorum. Biraz pembelik olabilir dedi. Bu ara bazı seylerin ismi aklıma gelmiyor artık bu anesteziyi atana kadar böyle galiba. Belki karar vermek için erkendir ama Dr yi çok fazla araştırmadan hastanenin kurumsal bir hastane olmasına güvenerek gittim. Genc olması beni tedirgin etti ama doktorumdan memnun kaldım çok pozitif davranıyor ameliyat sonrasida konforluydu kendimi daha kötü bekliyordum. Inşallah kesin sonuclar dan da memnun kalırım çünkü göbek deliğimin ilk hali pek hoş görünmedi.
amaliyat oldunuz karin gerildi mesala eskiden kac bedendiniz sonra kac beden oldunuz beni bu konu cok ilgilendiriyor
bana eylülün 4ne randevu verdiler isallah allahdan bir aksilik cikmazsa ogün amaliyattayim cikinca ilk isim buraya yazmak olacakkkkk
bir hafta once bu ameliyati oldum.ic kaslarim dikildi ve sarkan kismim cikarildi.su anda egik yuruyorum.doktor diklesebilirsin dedi ama istesemde yapamiyorum.sanirim on bes gun biraz sikinti oluyor sonra diklesebiliyorsun.kisiden kisiye gorede degisebilir canim
10 gün sürdü benim ortalama 11 gün fln sabah bir uyandım dik yürüyebiliyorum yeni derinin esnemesi için zaman verin kızlar =)
ben 48 bedendim şuan 44 tam gibi hatta biraz bol 1 ay oldu ameliyat olalı canım
bir hafta once bu ameliyati oldum.ic kaslarim dikildi ve sarkan kismim cikarildi.su anda egik yuruyorum.doktor diklesebilirsin dedi ama istesemde yapamiyorum.sanirim on bes gun biraz sikinti oluyor sonra diklesebiliyorsun.kisiden kisiye gorede degisebilir canim
slm canım evet otrada olan yer dikişin bitti ve riskli yer. enfeksiyon için üzüldüm dikkat etmelisin sık sık pansuman yap .bende şükür böyle bir sıkıntı olmadı . ama sıkca olan bir durum. potluğa gelince bunlara takılma artık çok hızlı değişimler gösterecek dikiş yerin düzelir şimdi en önemli durum enfeksiyonu dururmak iyleştirmek bir iki ay geçmeden zatten durumun keyfine varamazsın şimdi ister istemez bir tetikte olma durumu vardırMerhaba,
bugun 19.gunum, ısteyım..agrım sızım var ama eskıye gore cokk ıyıyım
evde olup yatmayı tercıh ederdım yanı bu sansı olanlar ıcın hıc sorun degıl bu gunler yanı 15 gun bu ısın cok sıkıntılı donemlerı bence
aksam eve gıdınce resmen bayıldım,pelte gıbı bır yatmısım..gece yarısı kalktım hala yorgunum..
bu arada daha once yasayan var mı bılemıyorum ama dıkısın tam ortası en zor kapanan yermıs ve tam orta kısım enfekte oldu,kac gundur sureklı pansuman yapıyoruz, dr. bu durumun olabılecegını soyledı, c.tesı kontrole gıdıcem
bırde yana uzanan dıkıslerde soldakınde potluk vardı, daha 19 gunluk cok erken ama pişman olmam ınsallah.. hos su oncekı yag kutlesının olmaması bıle nasıl guzel bısı anlatamam ama acı agrı,kesılmıs goruntusu de pek hos dııl.
slm canım evet otrada olan yer dikişin bitti ve riskli yer. enfeksiyon için üzüldüm dikkat etmelisin sık sık pansuman yap .bende şükür böyle bir sıkıntı olmadı . ama sıkca olan bir durum. potluğa gelince bunlara takılma artık çok hızlı değişimler gösterecek dikiş yerin düzelir şimdi en önemli durum enfeksiyonu dururmak iyleştirmek bir iki ay geçmeden zatten durumun keyfine varamazsın şimdi ister istemez bir tetikte olma durumu vardır
Geçmiş olsun Glorys..Enfeksiyon için üzüldüm umarım çabucak atlatırsın..Antibiyotik verdiler mi enfeksiyon için? Bildiğim kadarıyla en iyi yöntem..Yanlışda olabilirim bende olmamıştı enfeksiyon ama ameliyat sonrası komplikasyonlarda sık görülenler arasında enfeksiyon..Merhaba,
bugun 19.gunum, ısteyım..agrım sızım var ama eskıye gore cokk ıyıyım
evde olup yatmayı tercıh ederdım yanı bu sansı olanlar ıcın hıc sorun degıl bu gunler yanı 15 gun bu ısın cok sıkıntılı donemlerı bence
aksam eve gıdınce resmen bayıldım,pelte gıbı bır yatmısım..gece yarısı kalktım hala yorgunum..
bu arada daha once yasayan var mı bılemıyorum ama dıkısın tam ortası en zor kapanan yermıs ve tam orta kısım enfekte oldu,kac gundur sureklı pansuman yapıyoruz, dr. bu durumun olabılecegını soyledı, c.tesı kontrole gıdıcem
bırde yana uzanan dıkıslerde soldakınde potluk vardı, daha 19 gunluk cok erken ama pişman olmam ınsallah.. hos su oncekı yag kutlesının olmaması bıle nasıl guzel bısı anlatamam ama acı agrı,kesılmıs goruntusu de pek hos dııl.
Geçmiş olsun Glorys..Enfeksiyon için üzüldüm umarım çabucak atlatırsın..Antibiyotik verdiler mi enfeksiyon için? Bildiğim kadarıyla en iyi yöntem..Yanlışda olabilirim bende olmamıştı enfeksiyon ama ameliyat sonrası komplikasyonlarda sık görülenler arasında enfeksiyon..
Potluk ve izlere kafanı takma bence önemli olan bir an önce enfeksiyondan kurtulman. Bence daha çok yenisin karar vermek için 6 ay vücudunun esas şeklini almasını beklemelisin canım..İzlerin rengi açılacak o zaman çok rahatsız edici olmayacak..Ben ameliyat olalı 4 ay oldu hala karnımdaki izler belirgin..En iyisi sabırla beklemek bence.Sevgiler..
Tidescim öncelikle çok geçmiş olsun canım..benimde bugün 20.günüm.. ben hem implantlı meme dikleştirme hem de karın germe aml oldum..17.günüme kadar eğik yürüyordum ki yeter deyip neden böyleyim kambur mu kalıcam korkusuyla doktoru aradım ve doktorum da ben eğik yürüdüğüm için kaslarımı zorladığımı,dik yürümediğim için esnetmediğimi ve bu yüzden iyileşme sürecimi geciktirdiğimi dikişlerime dik yürümekle zarar veremeyeceğini söyleyince dank etti ve kaslarımla sen misin ben miyim kazanan:) diyerek mücadele ettim ve o günün akşamından itibaren daha dik yürüyebildiğimi gördüm tam olmasa da..meğerse beni engelleyen hep gerilirsem kas ve karın dikişlerimi zorlamam korkusuymuş..Şu anda da aynı durumdayım yorduğum zaman bazen takılıyorum:) bazen kasılıyorlar ama eskisi gibi değilim inandım ki zamanla geçicek.buradaki arkadaşların 6 haftaya kadar tam olarak dik yürünemediğini de okuyunca psikolojik olarak eğik kalma korkum gidince de daha rahat ettim canım..