evet sadece karın germe (fazla yağ ve deri dokusu alındı) ama aynı zamanda karın kaslarım da dikildi. evet araştırma hastanesiydi doktorum baykurt özbey zaten bir tane var o hastanede plastik cerrah. şu an için memnunum bir sorun yok çok şükür . her halukarda eski halinden daha iyi olacağı kesin. en önemlisi dikişler ve göbek deliği gayet düzgün oldu korktuğum başıma gelmedi. burda bir tanıdığının olmasına gerek yoktur sanırım. gelip hastanede kalmana bir engel yoksa sanırım burda ameliyat olabilirsin. ve birde bulunduğun şehrin devlet hastanelerini araştır derim . mesela randevu al bir sor en azından.
Verdiğin bilgiler için sağol canım,ben doğuda öğretmenlik yapıyorum,bulunduğum yerde gelişmiş bir hastane yok olsada insan böyle önemli bir ameliyatı daha fazla ameliyat yapmış tecrübeli doktorlara olmak istiyor yani risk almak istemiyorum,ama senin doktorunu ve ameliyat olduğun araştırma hastanesini de araştırmak istiyorum.Bi bakalım senide haberdar ederim.
benim evet tam oldu deri fazlalığına göre karar veriliyor sanırım tam mı mini mi olacağına. benim çok aşırı bir göbeğim yoktu azdı ama çok yumuşaktı yeni doğum yapmış gibi kilom 70 benim (boy 171) herhalde 67 ye düşmüşümdür fazlalıklar gidince (şu an hala 70 im)kızlar sizin hep tam karın germe mi oldu.buna neden karar verildi.sarkıklık ne durumdaydı ve kilonuz kaçtı öğrenebilir miyim lütfennn
birkac gün önce meme kücültme karın basen sırt lazer lipoliz oldum doc dr ercan karacaoglu doktorum daha cok yeni sonuclar icin
benim evet tam oldu deri fazlalığına göre karar veriliyor sanırım tam mı mini mi olacağına. benim çok aşırı bir göbeğim yoktu azdı ama çok yumuşaktı yeni doğum yapmış gibi kilom 70 benim (boy 171) herhalde 67 ye düşmüşümdür fazlalıklar gidince (şu an hala 70 im)
benım karnımdaa sarkık degıl ama bır balon gıbı söndü catladım ınce ınce cızgıler oldu goıbegıme kadar buda benı uzuyor bıkını gıyemıyorum hosuma gıtmıyor catlak bır goıbekle bıkını gıymek ayrıca kendımı cıplak bu sekılde begenmıyorum bu yuzden yarım karın germe olucam sanırım henuz doktor bakıyorum buldugumda hıc durmucam kendımı yenıden kadın gıbı hısetmek ıstıyorum ayrıca gogus buytmekte ıstıyorum goguslerım sarkık degıller ama kucukler ,bu sorunlar cınsel yasantımızada yansıyor bunun ıcın yaptırmaya karar verdım ben kendımı begenmesken esım nasıl begensın.(
göbek deliği altında kalan tüm cizgiler gidiyor.benim çok az çatlağım vardı ve ilginçtir ben seviyordum sanki annelik nişanesi gibydiler ama mecburen gittiler . bikini giyenler için sorun tabi ben giymiyorum bikini göbeğimi kimsenin gördüğü de yoktu ama en önemlisi insanın kendisini beğenmesi . bence de durma hiç gerek yok nefret ettiğin bir vücutla yaşamaya. çok fazla estetik ameliyat yanlısı olmasamda vücutta bu tür düzeltmelerin yapılması gerektiğine inanıyorum. inşallah istediğin gibi bir vücuda sahip olursun(
canım tesekkur ederım iyi dileklerin için sen kurtulmussun su an begenıyormusun yenı halını dıkız ızlerın nasıl ,cukurluk kalıyormu ızlerde benım sezeryan ızım cukur kaldı cunkı acaba bu ızlerde kotu dururmu?
evet 6 da uyanıyorum geneldezeynom sen erken kalkıyorsun sanırım:)) ay ne güzel yaa..göbeğin şimdi dümdüz mü yani hehe çok hoş.ben de kafayı bozdum valla.para birkitiriyorum kendimce üç beş kuruş..belki cesaretimi toplarım o zamana kadar takipçinizimmm
evet 6 da uyanıyorum geneldetam olarak dümdüz değil şu an hala sert bir şişlik var çok hafif . ama düze çok yakın. mide yağlarıda gittiği için yandan bakınca göğüs bölgesiyle göbek bölgesi arasında bir oyuntu oluştu. en çok beni o mutlu ediyor. hasret kaldığım bir görüntüydü( ve inan korkacak bir şey yok ilk bir kaç gün zor ama geçip gidiyor nihayetinde göbekle yağla yaşamaya değmez
off estetika yaramı deştin aynı durum bende de var . yani malum yer bana da şiş gibi göründü doktorada soramadım "dur bakayım "der diye . ama sanırım bize öyle geliyor. karın gerilince meydana çıktı ondan öyle görünüyor olabilir. ben daha önce hayatımın hiçbir döneminde göbeksiz olmadım alışık değilim öyle meydanda olmasına. yarısı göbeğin altında usul usul duruyordu daha önceşişlik birde benim tam kesinin üstünde var sanki şiş ve sert erkek göbeği gibi. yandan bakınca düz görünmüyor göbeğim öyle kalmaz umarım
arkadaşlar tecrubelerımızı yazarken dr. ismı verırsek bızler ıcın daha ıyı olur dr.ların ıyı olup olmadıkları alınlarında yazmıyor ki..!! bu saanat işi estetik... amalıyat olmus hastalarıda goremıyoruz kı karar verelım ben hala arstırma halındeyım dr. bulur bulmaz amalıyat olucamm.!!
canım tesekkur ederım iyi dileklerin için sen kurtulmussun su an begenıyormusun yenı halını dıkız ızlerın nasıl ,cukurluk kalıyormu ızlerde benım sezeryan ızım cukur kaldı cunkı acaba bu ızlerde kotu dururmu?
çook güldüm yaaaya bak benim hala kocaman şimdi şöyle ki bende senin gibi 14 yıldır fln hiç görmemiştim kendini bu kadar yakından hele bu fazla oldu herhalde dedim göbek gidince bana öyle geliyoama bana epilasyon yapan asistanım yok cnm ödem o kadar asla değildi diyoo :26: doktoruma sordum yer çekimi var çok normal dedi yani inecek diye umud ediyorum dikişteki sertlik ve ödem bendede var herkezde oluyor hatta bu ameliyatı olan bi arkadaşım 1yıl olmuş hala hafif sertliği var dikiş üstünde canım