Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Verdiğin bilgiler için sağol canım,ben doğuda öğretmenlik yapıyorum,bulunduğum yerde gelişmiş bir hastane yok olsada insan böyle önemli bir ameliyatı daha fazla ameliyat yapmış tecrübeli doktorlara olmak istiyor yani risk almak istemiyorum,ama senin doktorunu ve ameliyat olduğun araştırma hastanesini de araştırmak istiyorum.Bi bakalım senide haberdar ederim.

rica ederim

kızlar sizin hep tam karın germe mi oldu.buna neden karar verildi.sarkıklık ne durumdaydı ve kilonuz kaçtı öğrenebilir miyim lütfennn

kızlar sizin hep tam karın germe mi oldu.buna neden karar verildi.sarkıklık ne durumdaydı ve kilonuz kaçtı öğrenebilir miyim lütfennn
benim evet tam oldu deri fazlalığına göre karar veriliyor sanırım tam mı mini mi olacağına. benim çok aşırı bir göbeğim yoktu azdı ama çok yumuşaktı yeni doğum yapmış gibi kilom 70 benim (boy 171) herhalde 67 ye düşmüşümdür fazlalıklar gidince (şu an hala 70 im)

birkac gün önce meme kücültme karın basen sırt lazer lipoliz oldum doc dr ercan karacaoglu doktorum daha cok yeni sonuclar icin

tesk ederım siz istanbuldasınız ben ızmırde ancak olabılırım cocuklarımı bırakıp gıdemıyorum ıstanbula aslında en ıyı doktorlar ıstanbulda ..

benım karnımdaa sarkık degıl ama bır balon gıbı söndü catladım ınce ınce cızgıler oldu goıbegıme kadar buda benı uzuyor bıkını gıyemıyorum hosuma gıtmıyor catlak bır goıbekle bıkını gıymek ayrıca kendımı cıplak bu sekılde begenmıyorum bu yuzden yarım karın germe olucam sanırım henuz doktor bakıyorum buldugumda hıc durmucam kendımı yenıden kadın gıbı hısetmek ıstıyorum ayrıca gogus buytmekte ıstıyorum goguslerım sarkık degıller ama kucukler ,bu sorunlar cınsel yasantımızada yansıyor bunun ıcın yaptırmaya karar verdım ben kendımı begenmesken esım nasıl begensın.(

göbek deliği altında kalan tüm cizgiler gidiyor.benim çok az çatlağım vardı ve ilginçtir ben seviyordum sanki annelik nişanesi gibydiler ama mecburen gittiler . bikini giyenler için sorun tabi ben giymiyorum bikini göbeğimi kimsenin gördüğü de yoktu ama en önemlisi insanın kendisini beğenmesi . bence de durma hiç gerek yok nefret ettiğin bir vücutla yaşamaya. çok fazla estetik ameliyat yanlısı olmasamda vücutta bu tür düzeltmelerin yapılması gerektiğine inanıyorum. inşallah istediğin gibi bir vücuda sahip olursun(

zeynom sen erken kalkıyorsun sanırım:)) ay ne güzel yaa..göbeğin şimdi dümdüz mü yani hehe çok hoş.ben de kafayı bozdum valla.para birkitiriyorum kendimce üç beş kuruş..belki cesaretimi toplarım o zamana kadar takipçinizimmm

canım tesekkur ederım iyi dileklerin için sen kurtulmussun su an begenıyormusun yenı halını dıkız ızlerın nasıl ,cukurluk kalıyormu ızlerde benım sezeryan ızım cukur kaldı cunkı acaba bu ızlerde kotu dururmu?

dikiş izlerinin rengi dışında rahatsız eden birşey yok çok şükür. sanki dikilmiş gibi değilde kesilip tekrar kaynamış gibi duruyor ,sezaryen dikişim gibi değil mesela ,daha muntazam . içten dikişmiş zaten. benimde sezaryen dikişi kalın ve kötü duruyordu ondan da kurtulmuş oldum bu öyle değil .

evet 6 da uyanıyorum genelde tam olarak dümdüz değil şu an hala sert bir şişlik var çok hafif . ama düze çok yakın. mide yağlarıda gittiği için yandan bakınca göğüs bölgesiyle göbek bölgesi arasında bir oyuntu oluştu. en çok beni o mutlu ediyor. hasret kaldığım bir görüntüydü( ve inan korkacak bir şey yok ilk bir kaç gün zor ama geçip gidiyor nihayetinde göbekle yağla yaşamaya değmez

evet 6 da uyanıyorum genelde tam olarak dümdüz değil şu an hala sert bir şişlik var çok hafif . ama düze çok yakın. mide yağlarıda gittiği için yandan bakınca göğüs bölgesiyle göbek bölgesi arasında bir oyuntu oluştu. en çok beni o mutlu ediyor. hasret kaldığım bir görüntüydü( ve inan korkacak bir şey yok ilk bir kaç gün zor ama geçip gidiyor nihayetinde göbekle yağla yaşamaya değmez [/QUOTE]

aslında ben ameliyat sonrası acılardan korkmuyorum benim korkum narkoz.sanki narkoz alıp uynamayacam gibi düşüncelere kapılıyorum.bir de ameliyat görüntüleri çok korkunç tabi o kısmı beni ilgilendirmemeli aslında doktoru ilgilendirmeli ama ne bileyim baya etkilendim.ne güzel göbekle göğüs arasında oyuntu olmuş ne güzeell..ben aslında çok kilolu değilim.tabi 2 sene önceye göre 6 kilo fazlam var ama verebilir miyim bilmiyorum.60 kiloyum şimdi.belimin yanları ve göbişim var işte.popomu hiç takmam.çatlakları da takmam.çok var ama çok inceler.önemli olan göbeğin sarkıklığının gitmesi ve düz olması bana dua et ben de olayımmm:))

aslında ben ameliyat sonrası acılardan korkmuyorum benim korkum narkoz.sanki narkoz alıp uynamayacam gibi düşüncelere kapılıyorum.bir de ameliyat görüntüleri çok korkunç tabi o kısmı beni ilgilendirmemeli aslında doktoru ilgilendirmeli ama ne bileyim baya etkilendim.ne güzel göbekle göğüs arasında oyuntu olmuş ne güzeell..ben aslında çok kilolu değilim.tabi 2 sene önceye göre 6 kilo fazlam var ama verebilir miyim bilmiyorum.60 kiloyum şimdi.belimin yanları ve göbişim var işte.popomu hiç takmam.çatlakları da takmam.çok var ama çok inceler.önemli olan göbeğin sarkıklığının gitmesi ve düz olması bana dua et ben de olayımmm:))[/QUOTE]

( ameliyat videosunu bende izledim ve ameliyathanede kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim . ama inan en basit bir bademcik ameliyatı bile o kadar korkunç görünebiliyor. insanın derisinin dışı ne kadar güzelse içi o kadar çirkin. işin o kısmını düşünme bile. narkoza gelince evet bende öyle düşündüm bende korktum uyanamam diye ama zaten ameliyat öncesi her tür test yapılacak ve şayet risk yoksa seni ameliyat edecekler. ben en çok yağ embolisinden korkmuştum ama birşey olmadı çok şükür. zaten kaderci olmak lazım birazda ,eğer ki vaden o kadarsa herhangi birşey sebep olacaktır illaki. inşallah dilediğin vücuda kavuşursun sende. kader arkadaşların olarak arkanda bir ordu var burda , moraldi motivasyondu arkandayız

tekrar merhaba kizlar bugun tam bir hafta oldu ilk pansumanim yapildi.sorun yokmus sukur.yine izimi soyle bir yatar pozisyondan gordum gayet iyiydi.gobek kismim sanirim hissiz dr ellerken tuhaf bir his vardi.agrilarim baya azaldi.agri kesicimi azalttim.sisliklerim inmeye basladi ama hala cok buyuk bir farki hissedemiyorum bantlardan.bu arada korsesiz bir iyilesme sureci geciriyorum.takmadim doktor istemeyince :44:

çook güldüm yaaa ya bak benim hala kocaman şimdi şöyle ki bende senin gibi 14 yıldır fln hiç görmemiştim kendini bu kadar yakından hele bu fazla oldu herhalde dedim göbek gidince bana öyle geliyoama bana epilasyon yapan asistanım yok cnm ödem o kadar asla değildi diyoo :26: doktoruma sordum yer çekimi var çok normal dedi yani inecek diye umud ediyorum dikişteki sertlik ve ödem bendede var herkezde oluyor hatta bu ameliyatı olan bi arkadaşım 1yıl olmuş hala hafif sertliği var dikiş üstünde canım

ipek bana özelmesaj atmışsın ancakmesaj sayım azmış o yüzden konuyla ,lgili cevap yazamıyorumumarım buradan okursun ben izmirde oldum amel,iyat canım dr.fahri mola da alsancakta inanılmaz memnunum toplamda lipoda yapıldı 5bin liraya fln maloldu ama daha uygunda verebilir fiyatı fazlada işleme bağlı ama mutlaka görüş estetisyen elifhanıma karın germe yapmışsınız de adımı ver cnm hemşireleri estetisyenleri sekreteri hepsi çok tatlıdır onlarda çok ilgilenir =) hayırlısı

ben izmirde oldum canım dr.fahri mola da alsancakta inanılmaz memnunum toplamda lipoda yapıldı 5bin liraya fln maloldu ama daha uygunda verebilir fiyatı daha fazlada işleme bağlı ama mutlaka görüş estetisyen elifhanıma karın germe yapmışsınız de adımı ver cnm hemşireleri estetisyenlerisekreteri hepsiinanılmaz şekerdir onlarda çok ilgilenir =) hayırlısı

sibelcim sana cevap yazamadım mesaj olarak izmirdeyim bende korkma dikişlerim kapandı benim ve bumudur yaa bu kadar mı dedimgerçekten korktuğum gibihiççç değil hemde hiç birtane çatlak var gibi onca çatlak gitti bir tane boyuna çizgilisi geldi benim ark. 1 yıl oldu onunda fahrimola yapmıştı ameliyatını neredeyse hiç belli olmuyor ve tanga bile giysen çamaşır altında çamaşır izi gibi kalıyor

aah ben tanga giyince çok kötü duruyor yandan sağdan soldan çıkıyor karnım.gıcık oluyorum.ben de estetik olsam ben deee...

( ameliyat videosunu bende izledim ve ameliyathanede kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim . ama inan en basit bir bademcik ameliyatı bile o kadar korkunç görünebiliyor. insanın derisinin dışı ne kadar güzelse içi o kadar çirkin. işin o kısmını düşünme bile. narkoza gelince evet bende öyle düşündüm bende korktum uyanamam diye ama zaten ameliyat öncesi her tür test yapılacak ve şayet risk yoksa seni ameliyat edecekler. ben en çok yağ embolisinden korkmuştum ama birşey olmadı çok şükür. zaten kaderci olmak lazım birazda ,eğer ki vaden o kadarsa herhangi birşey sebep olacaktır illaki. inşallah dilediğin vücuda kavuşursun sende. kader arkadaşların olarak arkanda bir ordu var burda , moraldi motivasyondu arkandayız [/QUOTE]
teşekkür ederim zeynom desteğin için.inşallah ben de bir gün cesaretlenirim.yağ embolisi nedir bu arada merak ettiim.bir de spinal yapılan da varmış hiç duydun mu etrafından nasıl oluyor

sabırlı olmamız gereken bir dönem bizi bekliyor desene. göbekten kurtulduk derken şimdi bu çıktı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…