tesekkur ederım,inşallah hersey istedıgın gıbı gıdıyordur, ben izmirde bir dr. bakıyyorum 2 cocum var uzak bır yere gıdemem..
white rabbit iştah konusunda bende aynı durumdayım çocukları okula yolluyorum doğru alışveriş merkezine sırf yemek yemeye gidiyorum. ameliyatın serumun etkisi mi acaba ya. rejimden yeni çıktım tekrar kilo almak tam bir hayalkırıklığı olur. sen ameliyat olalı ne kadar oldu bu arada
geçmiş olsun merhaba tides. karın germe mi oldun da korse taktırmadı doktor. özellikle ilk dönemleri korsesiz düşünemiyorum
cok tesekkurler.evet taktirmadi cok saskinim.ben hic bir hastama uygulamadim.dikislere ve kan dolasimi acisindan zarari var dedi...karnimi mideme kadar bantladi.agrim dune gore daha az ama karnimda sanki agir bir kum torbasi var gibive suanda inanilmaz sisim liponunda etkisi cok sanirim.su haftayi atlatirsam daha iyi olucam sanirim.:44:
birde korsesiz bu donemi atlatan var mi merak ettim??
Canım anesteziden sonra kilo almaya eğilimli oluyoruz bildiğim kadarıyla.Hemen sonrasında da çok açıktı benim iştahım. Sonra bir ara çok azaldı. Bu hafta yeniden arttı.Ben 3 Eylül'de oldum; yani yaklaşık 2.5 ay oldu. Bir ara çok düzleşmişti.Şimdi şiş yine. Ya da kilo aldım dediğim gibi. Gerçi doktorum "daha çok inecek, şişecek, inecek" demişti. Sanırım böyle bir sürecin altından tam anlamıyla kendini buluyor...
cok tesekkurler.evet taktirmadi cok saskinim.ben hic bir hastama uygulamadim.dikislere ve kan dolasimi acisindan zarari var dedi...karnimi mideme kadar bantladi.agrim dune gore daha az ama karnimda sanki agir bir kum torbasi var gibive suanda inanilmaz sisim liponunda etkisi cok sanirim.su haftayi atlatirsam daha iyi olucam sanirim.:44:
birde korsesiz bu donemi atlatan var mi merak ettim??
gelebilirsen adapazarı yenikente gel ben 1 ay önce orda oldum ve çok memnunun üstelik ücrette çok cüzi
canımsın, tekrar geçmiş olsun.
benim moralim bozuk biraz
karnım ve yanlarım ya şişti ya da kilo aldım, bilmiyorum.bacaklarım falan da öyle.iştahım da birden inanılmaz açıldı.
her zaman pozitifim sanıyordum ama bu ara cidden canım sıkılıyor.
birkac gün önce meme kücültme karın basen sırt lazer lipoliz oldum doc dr ercan karacaoglu doktorum daha cok yeni sonuclar icin
white rabbit iştah konusunda bende aynı durumdayım çocukları okula yolluyorum doğru alışveriş merkezine sırf yemek yemeye gidiyorum. ameliyatın serumun etkisi mi acaba ya. rejimden yeni çıktım tekrar kilo almak tam bir hayalkırıklığı olur. sen ameliyat olalı ne kadar oldu bu arada
jelesec nasılsın , ercan beyde karar kıldın anlasılan,memnunmusun hersey yolunda mı?
cok doktorla görüştüm son ana kadarda hala acabalarım vardı şimdilik sonuclar icin birşey demek erken canım
cok dogru cok erken kesınlıkle,Allah pişman etmesın canım hıcbırımızı,hıcbıseyden...
canlar kabizlik sorunu yasayan oldu mu olduysa cozum ne buldu.
çok geçmiş olsun.
Merhaba,
cüzi dediğiniz ne kadar acaba? Ben de olacağımda. Devlet hastaneleri yapıyor mu bu ameliyatı? Benim sorunum kas yırtılması, karın kaslarım tamamen yırtıldı ve ayrıca göbek fıtığı mevcut.
(ya arkadaslar o kadar acıyı sız cekmedınız mı aloooo plıs bı kendımıze gelelım,
valla ben daha da kılo vermenın yollarını arıyorum,ınsallah ıstahıma yenılmem yanı yenılmemem sart dıyım kısaca,bıde o kadar cok para dokmusum kı dıyetısyen ayrı,dr sı ayrıi, psıkosu ayrı..o paraları bırıktırıp komple estetık olaymısım,kıhkıhkıh...
çok geçmiş olsun.
aynı anda her iki sorununu da halledebilirler karın gerdirme ameliyatı esnasında. benimde karın kaslarım dikildi. ve evet devlet hastaneleri de yapabiliyor bu tür ameliyatları. 4 gün hastanede yattım ödediğim ücret 2000 tl aslında 2500 dü ama biz 2 kişiydik ve tamamlayamadık tamamını doktor da 1000 lira indirim yaptı toplamda 2000 düştü kişi başı. ve emin ol özel hastaneden aşağı değil bakımı
sanada geçmişolsun umarı sıkıntısız atlatırsın iyileşme sürecini
kabızlığı ben çok kötü bi şekilde yaşadım nerdeyse eşim eve ambulans çağırıcaktı o derece yanisonra dr.umu aradık bir ilaç adı vardı onu sorduk kullanabilirmiyim diye oda olur dedi aldık içtim ancak 1 saat sonra kurtuldum burda ilaç ismi yasak os.... lu bişidi eczaneye giden birisi varsa söylesin bilir onlar Allah yardımcın olsun
zeynomm gerçekten uygun fiyata ameliyat olmuşun,sadece karın germemi oldun,olduğun yer devlet hastanesi miydi,doktorun kimdi ve gerçekten memnun musun,kusura bakma çok soru sordum fakat bende olmayı çok istiyorum,bir doktor da bulmuştum ancak 7000 lira istiyor,bu ameliyatı bir an önce olmak istiyorum , bu parayı hemen bulmam çok zor,acaba uygun bir şey bulabilir miyim diyorum,adapazarındada kimsem yok üstelik.
umarım,sende pişman olmassın ve zamanla fevkalede bir bedene sahip olursun.