Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

tesekkur ederım,inşallah hersey istedıgın gıbı gıdıyordur, ben izmirde bir dr. bakıyyorum 2 cocum var uzak bır yere gıdemem..

umarim canim herkes icin iyi olsun.doktor konusu gercekten cok onemli emin olmadan gunlerce dusunup zaman uzatiyorsun acaba diye.birde bu ameliyat diger estetik ameliyatlara gore cok sik yapilmadigi icin fikirde cok az bulabiliyorsun.benim doktor bu forumda cok konusulan biri degildi.ama bana guven verdi.yanilmadigimida bana gosterdi sagolsun.sonuclar icin erken ama sadece dikis izimi gordum cok mutlu oldum oyle ozenle dikilmistiki umarim sonradan bir degisiklik olmaz.sende gonlunce guven duydugun birini bulacaksin eminim.zaten yontem ayni hepsi icin onemli olan hastaya deger veren isteklerini es gecmeyen ,rahat konusabildigin biri olmasi bence...

Canım anesteziden sonra kilo almaya eğilimli oluyoruz bildiğim kadarıyla.Hemen sonrasında da çok açıktı benim iştahım. Sonra bir ara çok azaldı. Bu hafta yeniden arttı.Ben 3 Eylül'de oldum; yani yaklaşık 2.5 ay oldu. Bir ara çok düzleşmişti.Şimdi şiş yine. Ya da kilo aldım dediğim gibi. Gerçi doktorum "daha çok inecek, şişecek, inecek" demişti. Sanırım böyle bir sürecin altından tam anlamıyla kendini buluyor...

geçmiş olsun merhaba tides. karın germe mi oldun da korse taktırmadı doktor. özellikle ilk dönemleri korsesiz düşünemiyorum

cok tesekkurler.evet taktirmadi cok saskinim.ben hic bir hastama uygulamadim.dikislere ve kan dolasimi acisindan zarari var dedi...karnimi mideme kadar bantladi.agrim dune gore daha az ama karnimda sanki agir bir kum torbasi var gibi ve suanda inanilmaz sisim liponunda etkisi cok sanirim.su haftayi atlatirsam daha iyi olucam sanirim.:44:

birde korsesiz bu donemi atlatan var mi merak ettim??

Son düzenleme:

ilk kez duydum ama eminim doktorunun bir bildiği vardır belki bant korse görevi görüyordur . rahatsızlık da verse korsesiz kendimi zayıf korunmasız hissediyorum .üstelik 18inde 1 ay olacak ameliyat olduğum hala korsesiz duramıyorum. atlatırsın inşallah canım şöyle 1 ay geçse nerdeyse normale dönecek kadar iyi olacaksın inşallah. tekrar geçmiş olsun

inşallah geçici bir durumdur /:

Gecmiş olsun şiş olman lipoyla alakalı ben ameliyata girerken 72 kg şimdi 77 cıkıyorum bugün 4 günüm karın basen sırt lipo birde meme kücültme var bendede şiş olmamız normal yani gececek

gelebilirsen adapazarı yenikente gel ben 1 ay önce orda oldum ve çok memnunun üstelik ücrette çok cüzi

Merhaba,

cüzi dediğiniz ne kadar acaba? Ben de olacağımda. Devlet hastaneleri yapıyor mu bu ameliyatı? Benim sorunum kas yırtılması, karın kaslarım tamamen yırtıldı ve ayrıca göbek fıtığı mevcut.

12 gun olmus, ıyıyım,kalkarken fılan tabıkı agrım sızım az da olsa oluyor hala yatar oturur pozısyondayım ama bu ıs ılk 10-15 gunluk bır katlanmaca dıyebılırım
yarın artık bı kuafor ufakda olsa dısarı yapım dıyorum..saglıkla..

sısmıstır ne moralını bozuyosun yaa,valla bı depresyon = 10 kg ona gore, depresyondan cıkacak olan da sensın, o alınan kıloları bı sekılde verecek olan da sensın.
al bı sıcacık bıtkı cayını otur guzelcene,bıde bool bool su,bızı baska bısı paklamaz ...moda bloglarına bak:)

ya arkadaslar o kadar acıyı sız cekmedınız mı aloooo plıs bı kendımıze gelelım,
valla ben daha da kılo vermenın yollarını arıyorum,ınsallah ıstahıma yenılmem yanı yenılmemem sart dıyım kısaca,bıde o kadar cok para dokmusum kı dıyetısyen ayrı,dr sı ayrıi, psıkosu ayrı..o paraları bırıktırıp komple estetık olaymısım,kıhkıhkıh...

canlar kabizlik sorunu yasayan oldu mu olduysa cozum ne buldu.

sanada geçmişolsun umarı sıkıntısız atlatırsın iyileşme sürecini
kabızlığı ben çok kötü bi şekilde yaşadım nerdeyse eşim eve ambulans çağırıcaktı o derece yani sonra dr.umu aradık bir ilaç adı vardı onu sorduk kullanabilirmiyim diye oda olur dedi aldık içtim ancak 1 saat sonra kurtuldum burda ilaç ismi yasak os.... lu bişidi eczaneye giden birisi varsa söylesin bilir onlar Allah yardımcın olsun

çok geçmiş olsun.
aynı anda her iki sorununu da halledebilirler karın gerdirme ameliyatı esnasında. benimde karın kaslarım dikildi. ve evet devlet hastaneleri de yapabiliyor bu tür ameliyatları. 4 gün hastanede yattım ödediğim ücret 2000 tl aslında 2500 dü ama biz 2 kişiydik ve tamamlayamadık tamamını doktor da 1000 lira indirim yaptı toplamda 2000 düştü kişi başı. ve emin ol özel hastaneden aşağı değil bakımı

( valla haklısın. ben 1,5 yıldır rejimdeydim ve ilk kez bozdum rejimi ama bir bozdum pir bozdum. doktorum izin vermedi diyete vur dedi ben öldürdüm sanırım

zeynomm gerçekten uygun fiyata ameliyat olmuşun,sadece karın germemi oldun,olduğun yer devlet hastanesi miydi,doktorun kimdi ve gerçekten memnun musun,kusura bakma çok soru sordum fakat bende olmayı çok istiyorum,bir doktor da bulmuştum ancak 7000 lira istiyor,bu ameliyatı bir an önce olmak istiyorum , bu parayı hemen bulmam çok zor,acaba uygun bir şey bulabilir miyim diyorum,adapazarındada kimsem yok üstelik.
umarım,sende pişman olmassın ve zamanla fevkalede bir bedene sahip olursun.

sagol canim guzel dileklerin icin... evet birde tuvalet sorunu cekilmiyor.tas gibi oldum iyice.aksam doktoru aradim ilac verdi sabah uygulayacagim senin ilacin bir benzeri sanirim:44:

evet sadece karın germe (fazla yağ ve deri dokusu alındı) ama aynı zamanda karın kaslarım da dikildi. evet araştırma hastanesiydi doktorum baykurt özbey zaten bir tane var o hastanede plastik cerrah. şu an için memnunum bir sorun yok çok şükür . her halukarda eski halinden daha iyi olacağı kesin. en önemlisi dikişler ve göbek deliği gayet düzgün oldu korktuğum başıma gelmedi. burda bir tanıdığının olmasına gerek yoktur sanırım. gelip hastanede kalmana bir engel yoksa sanırım burda ameliyat olabilirsin. ve birde bulunduğun şehrin devlet hastanelerini araştır derim . mesela randevu al bir sor en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…