- 21 Ekim 2011
- 16
- 0
Tidescim aynen bende de yorulunca aynı kasılmalar oluyor.Bu arada canım sana karın germeyle beraber liposuctionda yapıldı mı.Bana sadece bir dr.çok az lipo yapalım demişti ama ben kombine olmak istediğim için(dikleştirme+karın germe) göğüste güvendiğim dr. a ameliyat oldum ve o da lipoya gerek olmadığını söyledi.karın germeyi liposuction yapan dr a yaptırmak istesem de iki ameliyat ayrı arı olmak istemedim bir kere anestezi almak ve bir daha aynı ameliyat stresini yaşamamak için inşallah pişman olmam çünkü şu anda bel oyuntum olsa da göğüs altı oyuntum tam yok ve dümdüz değilim dikişim üstünde ayva göbeğim var,oturunca da olan yağmı yapışmayan deri mi katlanma var normal mi bilmiyorum sen de nasıl dr.şişlik olduğunu geçeceğini söyledi ama bakalım sabır..sagol tatlim sanada cok gecmis olsun.zorunu atlattik sanirim.bende 10.gun zorlamaya karar verdim diklesme konusunda gercekten daha dik durabildim.yarin pansumanim var 15.gunum doluyor.umarim hersey iyi devam eder.karnimda biraz fazla ayakta kalinca kasilmalarim ,sertlesmelerim var.dedigin gibi zamanla daha iyi olacagina bende inaniyorum.dun esim ,kiz kardesim cok fark var dediler cok mutlu oldum.bel oyuntum ,gogus alti oyuntum belirginlesemeye basladi .birazda kilo vermeye calisiyorum.ameliyattan bu yana 2 kg gitti :13: bir iki kilo daha hedefim var bakalim...