merhaba jelecec
valla zor soylemedı deme:) ama sonuclarına bakıcaz artık
yasın ,kılon, su an kı durumun nerelerden aml. Olacaksın onları yaz ona gore fıkrımı yazayım ıstersen,
bu arada ercan karac. ıle bende gorustum ama hıc aml. Olan bırıne rastlamadım, bana fazla fıayt vermıstı aml. Olacagım hoca prof. Oda yılların vakalarını yapan adam fıyat hıc onemlı degıl aklına kım yatarsa ona gıt,ama bende burdan ercan kar. Vucut est. Olan bırını bulamamıstım..sonucta her yol aynı,aml.sayısına ve yaptıklarına bak.kımse ben kotuyum demez,zaten hıcbır dr hastasının kotulugunu ıstemez asla..bıraz daha arastır yada.
Sevgıler
Ben ilk 6 günde yıkanmıştım. Korseye gelince özel bir korse giyiyoruz herhalde seninkide öyledir. İncecik delikli çabuk kuruyan ve cildin hava almasını sağlayan bir tür korseydi)Ben üç hafta kadar korseyle yıkanmıştım fön makinasıyla kurutuluyordu çıkarmam gerekmemişti (doktor öyle yıkanmamı söylemişti.)
canım benim cevabın için sagol yaşım 40 boyum 1.65 kilom 75 mini karın ve meme küçültme.sen ercan beye neden yaptırmadın olumsuz birşeymi duydun gördün canım egitimi iyi bir doktor ama karar vermek zor çok doktorla görüştüm ercan kar.nun yaklaşımı ve egitimi etkiledi sana ne fiyat vermişti
sana ozelden atıyım mesaj
sana ozelden atıyım mesaj
herkese merhaba arkadaşlar,bende bu forumun sessiz müdavinlerindenim,uzun zamandır sizleri takip ediyorum,çoğunuz bu olayı tamamladı hepinize geçmiş olsun , ne güzel hepinizde zamanı sırası gelince birer birer olup kurtuluyorsunuz,eminim çok güzel bir vücuda sahip olmuşunuzdur,yeni hallerinizi çok merak ediyorum,ah diyorum acaba ben de bu forumdaki ameliyat olanlardan biri olabilecek miyim?sizleri çok taktir ediyorum, birbirinizle çok güzel fikir alışverişinde bulunuyor ve yeni olacaklarada birer yol gösterici ışık oluyorsunuz,bende bu ameliyata asla yaklaşamayan ve çok korkan birisiydim,ta ki bu formu keşfedinceye kadar...ameliyat olupta memnun olmayan yok gibi,hepinizde iyiki yaptırmışım,her şeye rağmen değer gibi sözlerle memnuniyetinizi belirtiyorsunuz ,bunu sizlerden duymak bizler için çok önemli,cesaretimiz ve kararlılığımız açısından.çok istiyorum karın gerdirme + göğüs küçültme operasyonlarını geçirip yeni bir bedene kavuşmayı,en büyük hayalim,ama sanki olamayacakmışım gibi geliyor, daha sonra sizlere kendimden bahsederim arkadaşlar,eğer beni de aranıza katarsanız tabi,kendinize iyi bakın şimdilik iyi geceler...
saol zeyno,bende yarına bıraktım banyo ısını,kendımden korkuyorum yaa:) demıstım ama ben fredynın kabusu:)))))))))))))
Herkese merhaba arkadaşlar,bende bu forumun sessiz müdavinlerindenim,uzun zamandır sizleri takip ediyorum,çoğunuz bu olayı tamamladı hepinize geçmiş olsun , ne güzel hepinizde zamanı sırası gelince birer birer olup kurtuluyorsunuz,eminim çok güzel bir vücuda sahip olmuşunuzdur,yeni hallerinizi çok merak ediyorum,ah diyorum acaba ben de bu forumdaki ameliyat olanlardan biri olabilecek miyim?Sizleri çok taktir ediyorum, birbirinizle çok güzel fikir alışverişinde bulunuyor ve yeni olacaklarada birer yol gösterici ışık oluyorsunuz,Bende bu ameliyata asla yaklaşamayan ve çok korkan birisiydim,ta ki bu formu keşfedinceye kadar...Ameliyat olupta memnun olmayan yok gibi,hepinizde iyiki yaptırmışım,her şeye rağmen değer gibi sözlerle memnuniyetinizi belirtiyorsunuz ,bunu sizlerden duymak bizler için çok önemli,cesaretimiz ve kararlılığımız açısından.Çok istiyorum karın gerdirme + göğüs küçültme operasyonlarını geçirip yeni bir bedene kavuşmayı,en büyük hayalim,ama sanki olamayacakmışım gibi geliyor, daha sonra sizlere kendimden bahsederim arkadaşlar,eğer beni de aranıza katarsanız tabi,kendinize iyi bakın şimdilik iyi geceler...
Ben ilk 6 günde yıkanmıştım. Korseye gelince özel bir korse giyiyoruz herhalde seninkide öyledir. İncecik delikli çabuk kuruyan ve cildin hava almasını sağlayan bir tür korseydi)Ben üç hafta kadar korseyle yıkanmıştım fön makinasıyla kurutuluyordu çıkarmam gerekmemişti (doktor öyle yıkanmamı söylemişti.)
ya başta kötü gelebilir gözüne ama merak etme yıkandıkça güzelleşiyor(bende kendime frankensteinın gelini diyorum bu arada
berraceylın selam,
senınde karın germe mı yapılmıstı?
hoşgeldin aramıza inan bende senin gibiydim bende cok korkuyordum ama bu forum sayesinde karar verdim bayramdan sonra ameliyatım umarım bu kararımın sonucları beni mutlu eder pişman olmam sanada iyi geceler
hoşgeldin aramıza
hoşbulduk,demek bayramdan sonra oluyorsun,istanbulda mı olacaksın,doktorun kim?umarı başarılı geçerde mutluluğunu burda bizimle paylaşırsın canım.
*
zeynomm hergun ellı kere yıkanırım vallahı oyleyse:))) canım benım saol moral oluyorsun
Ben korse bulmadım ki doktor getirtmişti ameliyattan sonra korseyle uyanmıştım. Sadece ameliyat harici bir ücret ödemiştim 150 ytl. Nerden bulunur bilmiyorum.Üzerinde markasıda yazmıyor etiket kısmı kesilmiş.ben o korseden bulamadım malesef. son güne bıraktım korse işini . nerden bulabilirim internet üzerinden falan bir fikrin var mı canım
Eminim güzel olmuştur canım. Şu an daha çok yeni göğüslerin şiştir 2 ay süre sonra tam bedenini anlamış olucaksın Şişlik gidince bir beden küçülüyor. Hatırladığım kadarıyla göğsünün altında ağrı vardı demekki alttada kesi yapılmış o yüzden dikkat et sütyeninin altındaki kısım yada korsenin üstünün o bölgeye denk gelmesine çalış yoksa göğüs altında eski göğsünün yerinin izi kalır.(göğsün altında bir kat oluyor) Korse oraya denk gelmiyorsa sütyeninin sırt ölçüsünü dar giyersen o bölgeye baskı yapabilir o da aynı etkiyi gösterir.Umarım anlatabilmişimdir..Eskacım
yok benım korseyı cıkarmadan olmaz ,benımkı bayaa sert bı korse oyle hemen kuruyacak cınsten degıl
ama olur mu olur yarın dr yı arayıp sorayım nolur nolmaz..ne cesıt sey var su ıste yaa..benım derdım acaba guzel oldu mu da??
yanlız memelerın ufalması nasıl rahatlattı benı ınsallah sekıl semalde superdır..cok erken onun ıcın bısı demıyorum henuzz
Hoşgeldin aramıza...Umarım sende istediğin bedene kavuşursun canım..Herkese merhaba arkadaşlar,bende bu forumun sessiz müdavinlerindenim,uzun zamandır sizleri takip ediyorum,çoğunuz bu olayı tamamladı hepinize geçmiş olsun , ne güzel hepinizde zamanı sırası gelince birer birer olup kurtuluyorsunuz,eminim çok güzel bir vücuda sahip olmuşunuzdur,yeni hallerinizi çok merak ediyorum,ah diyorum acaba ben de bu forumdaki ameliyat olanlardan biri olabilecek miyim?Sizleri çok taktir ediyorum, birbirinizle çok güzel fikir alışverişinde bulunuyor ve yeni olacaklarada birer yol gösterici ışık oluyorsunuz,Bende bu ameliyata asla yaklaşamayan ve çok korkan birisiydim,ta ki bu formu keşfedinceye kadar...Ameliyat olupta memnun olmayan yok gibi,hepinizde iyiki yaptırmışım,her şeye rağmen değer gibi sözlerle memnuniyetinizi belirtiyorsunuz ,bunu sizlerden duymak bizler için çok önemli,cesaretimiz ve kararlılığımız açısından.Çok istiyorum karın gerdirme + göğüs küçültme operasyonlarını geçirip yeni bir bedene kavuşmayı,en büyük hayalim,ama sanki olamayacakmışım gibi geliyor, daha sonra sizlere kendimden bahsederim arkadaşlar,eğer beni de aranıza katarsanız tabi,kendinize iyi bakın şimdilik iyi geceler...