Hoşgeldin aramıza...Umarım sende istediğin bedene kavuşursun canım..
arkadaşlar,bir kaç doktorla görüştüm ,gerçekten alanında uzman kişiler,ancak bu operasyonların fiyatları çok yüksek,uygun fiyata ameliyat olupta memnun kalan var mı ya da bu konuda başka bir bilgisi olan????? Daha yolun çok başındayım,kendimi maddi manevi olarak hazırlamam ve fikir sahibi olmam açısından sizin vereceğiniz fikirler benim için çok önemli...şimdiden teşekkür ederim.
merhaba arkadaslar bugune kadar sizleri okuyarak gun saydim..nihayet allahin izniyle cumartesi gunu ameliyatimi oluyorum. Duygularim heyecanim tarifsiz gelgitler yasiyorum.neler olacak diye en cokta cocuklarima yetisemeyecegim korkusu var...kucugum 19 aylik henuz.ilk dogumumdan bu yana yani 9 senedir bedenimden hosnutsuz careler arayip durdum.ikinci cocuktan sonra tek cozumun bu ameliyat olacagini anladim.sizlerden cok olumlu tepkileri okuyunca dahada ceseratlendim.paylastiginiz ve bizleri aydinlattiiginiz icin tesekkurler.umarim hersey yolunda giderde bende mutlu olurum...
merhaba arkadaslar bugune kadar sizleri okuyarak gun saydim..nihayet allahin izniyle cumartesi gunu ameliyatimi oluyorum. Duygularim heyecanim tarifsiz gelgitler yasiyorum.neler olacak diye en cokta cocuklarima yetisemeyecegim korkusu var...kucugum 19 aylik henuz.ilk dogumumdan bu yana yani 9 senedir bedenimden hosnutsuz careler arayip durdum.ikinci cocuktan sonra tek cozumun bu ameliyat olacagini anladim.sizlerden cok olumlu tepkileri okuyunca dahada ceseratlendim.paylastiginiz ve bizleri aydinlattiiginiz icin tesekkurler.umarim hersey yolunda giderde bende mutlu olurum...
merhaba inan seni cok iyi anlıyorum benimde cumartesi ameliyatım allah yardımcımız olsun benimde aklım 2 yaşındaki oglumda ameliyatlardan saglam cıkalım onların yanında olalım yeter bu narkoz olayı korkutuyor umarım 2 mizde sorunsuz geciririz bu evreyi canım
herkezin geçmiş bayramını kutluyorumHerkese tekrar Merhabalar,
cokk ıyıyım,agrım sızım katlanılabılır sevıyelerde cok sukur
ya bu aml. olan arkadaslar ne zaman banyo yapmıstınız yanı kacıncı gunde ve korseyı kendınız takabılmısmıydınız?
yanlız oldugum ıcın korseyı takamayabılırım dıye korkuyorum ama dus alınca cok daha ıyı hıssedecegımı bıldıgımden tereddutte kaldım, bıde korseyı takamassam
olmassa dr. yı arayıp sorayım..
Ben korse bulmadım ki doktor getirtmişti ameliyattan sonra korseyle uyanmıştım. Sadece ameliyat harici bir ücret ödemiştim 150 ytl. Nerden bulunur bilmiyorum.Üzerinde markasıda yazmıyor etiket kısmı kesilmiş.
biz ameliyat öncesi kendimiz aldık ve hastaneye verdik. internette aradım bulamadım malesef .zaten bu saatten sonra gerek kalmayacaktır umarım sıkıldım korseden beni çok bunaltıyor yaralar oluştu vücudumda cildim çok hassas. bu arada sen ne zaman çıkardın korseni 3 hafta diyorlar ama doktorum takmaya devam dedi.
merhaba hangi doktorlarla görüştün isim yazarmısın birde ne fiyat verdiler cevaplarsan sevinirim
merhaba arkadaslar bugune kadar sizleri okuyarak gun saydim..nihayet allahin izniyle cumartesi gunu ameliyatimi oluyorum. duygularim heyecanim tarifsiz gelgitler yasiyorum.neler olacak diye en cokta cocuklarima yetisemeyecegim korkusu var...kucugum 19 aylik henuz.ilk dogumumdan bu yana yani 9 senedir bedenimden hosnutsuz careler arayip durdum.ikinci cocuktan sonra tek cozumun bu ameliyat olacagini anladim.sizlerden cok olumlu tepkileri okuyunca dahada ceseratlendim.paylastiginiz ve bizleri aydinlattiiginiz icin tesekkurler.umarim hersey yolunda giderde bende mutlu olurum...
yakup avşarla görüştüm iki ameliyata 10.000 tl,fuat yüksel sadece karın germeye 5500 tl,tayfun aköz de her iki ameliyata 7000 tl civarı söylediler.sen kaç ameliyat olacaksın ve senin doktorun kaç dedi?
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.Allah sağlıkla nice bayramlar görmeyi yaşamayı nasip etsin.
Hazirandacım ameliyatının üzerinden bayağa geçti merak ediyorum en son halin nasıl? ameliyat izlerin ne durumda? en önemlisi görüntün nasıl ?
Doktor bir ay sonra çıkarabilirsin ne kadar çok giyersen faydası var demişti..Ben çok alışmıştım korseye 2 ay giydim çıkarmak istememiştim.İçine incecik bir atlet giyersen belki yaralar oluşmaz ama önce doktora sor istersen bakalım ne önericek..
Aramızı hoşgeldin,sana ameliyatında kolaylıklar dliyorum canım,Allah yardımcın olsun,güzel haberlerin bekliyoruz.
herkese merhabalar
glorys geçmiş olsun şükür olup bitmiş şimdiden sonrası sabır gerisi güzel olacak inş.
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişsiniz aml. olacak olanlara kolaylıklar diliyorum