Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar,bir kaç doktorla görüştüm ,gerçekten alanında uzman kişiler,ancak bu operasyonların fiyatları çok yüksek,uygun fiyata ameliyat olupta memnun kalan var mı ya da bu konuda başka bir bilgisi olan????? Daha yolun çok başındayım,kendimi maddi manevi olarak hazırlamam ve fikir sahibi olmam açısından sizin vereceğiniz fikirler benim için çok önemli...Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba arkadaslar bugune kadar sizleri okuyarak gun saydim..nihayet allahin izniyle cumartesi gunu ameliyatimi oluyorum. duygularim heyecanim tarifsiz gelgitler yasiyorum.neler olacak diye en cokta cocuklarima yetisemeyecegim korkusu var...kucugum 19 aylik henuz.ilk dogumumdan bu yana yani 9 senedir bedenimden hosnutsuz careler arayip durdum.ikinci cocuktan sonra tek cozumun bu ameliyat olacagini anladim.sizlerden cok olumlu tepkileri okuyunca dahada ceseratlendim.paylastiginiz ve bizleri aydinlattiiginiz icin tesekkurler.umarim hersey yolunda giderde bende mutlu olurum...

merhaba hangi doktorlarla görüştün isim yazarmısın birde ne fiyat verdiler cevaplarsan sevinirim

merhaba inan seni cok iyi anlıyorum benimde cumartesi ameliyatım allah yardımcımız olsun benimde aklım 2 yaşındaki oglumda ameliyatlardan saglam cıkalım onların yanında olalım yeter bu narkoz olayı korkutuyor umarım 2 mizde sorunsuz geciririz bu evreyi canım

tekrar merhaba hangi doktor yapıyor ameliyatını yazarsan sevinirim iyi geceler.

tesekkur ederim canim umarim seninde benimde hersey gonlumuzce olur .ben bir kist ameliyati ,iki sezeryan dogum gecirmeme ragmen cok sakin olamiyorum.sanirim beklemek olmaktan daha zor mu ne)))acisindan gectim dayanıklıyımdır sadce seninde dedigin gibi cocuklarımizin yanina saglam cikalim.doktorum prof.dr .Rusen kapucu bayindir hastanesinde olucam.

herkezin geçmiş bayramını kutluyorum
sanada çoook geçmiş olsun diyorum .1 en önemli kısmı atlattın sağlıklı birşekilde aml. çıktın şimdi 2 kısım acıların ve ağrıların bir hafta sonunda onlarında çok belirgin azaldığnı göreceksin 3 senin içinde yaşadığını kimse bilemez bu yüzden sana destek olmalarını bekleme sabırlı ol mukafatınıda sen göreceksin . 4 sakın ve sakın korsesiz ayağa kalkma yürüme duş alana kadar çıkart sonra tekrar sar ben önce korseyi yatağımın üzerine sarıyordum sonra korseinin üzerine uzanıp kendim sarıyordum . ve son olarak hep söyledim duş alırken gördüklerin felaket gibi gelicek ama düzeliyor bana tel yazardan özelden yardımcı olurum konuşmak istediğin zaman ok
kendine dikkat et önemli bir süreçdesin cesaretin ve yaptıkalrın boşa gitmesin dikkatli ve sabırlı olma zamanı

Ben korse bulmadım ki doktor getirtmişti ameliyattan sonra korseyle uyanmıştım. Sadece ameliyat harici bir ücret ödemiştim 150 ytl. Nerden bulunur bilmiyorum.Üzerinde markasıda yazmıyor etiket kısmı kesilmiş.

biz ameliyat öncesi kendimiz aldık ve hastaneye verdik. internette aradım bulamadım malesef .zaten bu saatten sonra gerek kalmayacaktır umarım sıkıldım korseden beni çok bunaltıyor yaralar oluştu vücudumda cildim çok hassas. bu arada sen ne zaman çıkardın korseni 3 hafta diyorlar ama doktorum takmaya devam dedi.

Doktor bir ay sonra çıkarabilirsin ne kadar çok giyersen faydası var demişti..Ben çok alışmıştım korseye 2 ay giydim çıkarmak istememiştim.İçine incecik bir atlet giyersen belki yaralar oluşmaz ama önce doktora sor istersen bakalım ne önericek..

herkese merhabalar
glorys geçmiş olsun şükür olup bitmiş şimdiden sonrası sabır gerisi güzel olacak inş.
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişsiniz aml. olacak olanlara kolaylıklar diliyorum

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.Allah sağlıkla nice bayramlar görmeyi yaşamayı nasip etsin.

Hazirandacım ameliyatının üzerinden bayağa geçti merak ediyorum en son halin nasıl? ameliyat izlerin ne durumda? en önemlisi görüntün nasıl ?

merhaba hangi doktorlarla görüştün isim yazarmısın birde ne fiyat verdiler cevaplarsan sevinirim

Yakup Avşarla görüştüm iki ameliyata 10.000 tl,Fuat Yüksel sadece karın germeye 5500 tl,Tayfun Aköz de her iki ameliyata 7000 tl civarı söylediler.Sen kaç ameliyat olacaksın ve senin doktorun kaç dedi?

Aramızı hoşgeldin,sana ameliyatında kolaylıklar dliyorum canım,Allah yardımcın olsun,güzel haberlerin bekliyoruz.

yakup avşarla görüştüm iki ameliyata 10.000 tl,fuat yüksel sadece karın germeye 5500 tl,tayfun aköz de her iki ameliyata 7000 tl civarı söylediler.sen kaç ameliyat olacaksın ve senin doktorun kaç dedi?

canım cevap verdigin icin sagol bu doktorların icinden yakup by ameliyat olan arkadaşım var meme kücültme olmuştu 3 4 sene önce cok başarılıydı bana fiyatı yüksek geldigi icin olamıyorum ona benim dr ercan karacaoglu 2 ameliyata 7 tl istedi ataşehir memorial hastanesinde yapıyor ameliyatları

selam canım aml. üzerinden bugün itibariyle tam 6 ay geçti vay be sen şimdi diince saydım epeydir saymayı bırakmıştım ne çabuk geçmiş
son halim derken izlerim buğday tenli olduğumdan sanırım açılması zaman alıyor yani tabiki hala belirgin ama yer yer silikleşti karnımdaki :44:
kötü haber şu son ayda 2 kilo aldım ve bu çok ilginçtirki kilom göbek değilde mide kısmımda toplandı dahada tuhafı son zamanlarda kaslarım ağrımaya başladı acaba aldığım kilomu yaramadı yani daralan yerler genişleyince ağrımı yapıyor çözemedim belkide alakası yok ama ne bilim işte bi sürü şey geliyor insanın aklına adetimde gecikti belki onlada alakalıdır adetim olup bittikten sonra artık dr.uma gidicem kaçarım kalmadı eşim çok kızyor ihmal ettğim için geçen günde göğsümde bir kitle geldi elime göğüs aml. larından sonra oda olabiliyomuş neyse dedğim gibi işte bunların dışında iyiyim teşekkürler

doktorun önerisiyle çıtçıtlı body giyiyorum ona rağmen otururken falan cildime temas ettiği için yara oldu. senin korsen ince olduğu için daha rahattır muhtemelen. bakayım eğer bulursam alırım bende. korsesiz durabileceğimi de sanmıyorum çünkü.

hosbulduk tesekkurler ..sonraki msj da iki kilo aldigini onunda midede gibi oldugunu yazmissin...senin lipo olmusmuydu karin kismina..benim bel simit bolgesine yapilacak karnima gerek yokmus.sundan dolayi sordum lipo yapilan bolgede kilo alsak bile eski haline gelmedigi ama vucudun dengesini koruma geregi duydugunu sonradan alinan kilolarin baska kisimlara kaydigini okumustum.onun icin sordum acaba olabilir mi diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…