şişlik çok az aslında ve aslında ben ameliyat sonrası bir kaç ay bu kadar iyi görüneceğini tahmin etmemiştim. internette gördüğüm örneklerle kıyaslayınca çok bile iyi durumdayım. ama halsizlik beni mahfediyor. kilo almaktan o kadar korkuyorum ki fazla yemek yemiyorum belki de ondandır halsizliğim. birde grip başlıyor ve birde erken regl oldum . zor bir hafta beni bekliyor ama şükrediyorum en zor günleri atlattığıma. sağol canım benim ilgin içinŞimdi nasıl oldun varmı hala halsizlik ya da şişlik.
Bende de halsizlik olurdu ama güneşe çıktığım zaman, karnımda şişlik olurdu ama biraz uzanınca kendimi iyi hissederdim..Seninki de bunun gibimi ara aramı oluyor yoksa anormal şişlik var ve bütün gün mü kendini iyi hissetmiyorsun..Meraklandım şimdi umarım iyisindir.Yormamaya çalış kendini vücudun dinlenmek istiyorsa imkanın oldukça dinlendir bedenini..sevgiler..
not..Kaslardaki acı hapşırdıkça,öksürdükçe, güldükçe ya da o kaslar hareket ettikçe hafif acı oluyor ama o anlık.Karındaki hissizlik ise zamanla düzeliyor.Benim üç ayı geçti hala daha hissizlik devam ediyor..Merak etme normal..
Glorys!!! Büyük ihtimalle ameliyatını olmuş ve ilk yürüyüşünü yapmış olduğunu tahmin ediyorum..Umarım herşey yolunda istediğin gibi geçmiş olsun aklım sende ve merakla iyi haberlerini bekliyorum bir an önce sağ salim evine dönmen dileğiyle canım..:)) sevgiler..
Merhaba arkadaşlar bayramdan sonra dr ercan karacaogluna meme kücültme ve karın germe ameliyatım var ama ben hala kararsızım bu doktora ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Selam fiyat konusunda yardımcı oluyor ama dr konusunda sitede pek bilgi yok o yüzden kararsız kaldım 7 8 tl yuvarlak yazıyorum rakamı
merhaba ben bulunduğum şehrin araştırma hastanesinde ameliyat oldum hem doktorları çok tecrübeli ve alanında uzman oluyor hemde ödeyeceğin rakam yarıya düşüyor ameliyat sonrası bakım da gerçekten mükemmel. ve bence isimlere çok takılmamak lazım Edbeerin de dediği gibi bizim doktorlarımız gerçekten iyi eğitimli. şimdiden geçmiş olsun Allah yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar bayramdan sonra dr ercan karacaogluna meme kücültme ve karın germe ameliyatım var ama ben hala kararsızım bu doktora ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
KIZLAR SELAM
tek kelımeyle geberıyorum,
cok agrım var, bugun cıktım hastaneden
ne haldeyım bılmıyorum,annem basımda carlıyoor o kadar kotu tepkı verdıkı evden kovdum ama gıtmıyoo
sakın olmaya calısıoyorum ama bana destek olan kımse yok
su an bu aml.olacak kısılere soyleyecegım tek sey yanınızda 24 saat kalabılcek sıze moral verecek bırısı olsun
ben gebermeye devammmmmmmm..cok agrım varrrrrr
Çok çok geçmiş olsun glorys..Moralini bozma en zor kısmı geçti merak etme..Seni desteklememeleri kötü olmuş tam da morala ihtiyaç duyulacağı zamanlar şu an..Her geçen gün daha iyi olacaksın ağrı kesicileri aldıkça ağrılarının azaldığını görüceksin..MORALİNİ BOZMA!!!!! İYİKİ OLMUŞUM DİYECEKSİN. Zoru başardın ve atlattın bunu sakın unutma canım..Kurtuldun kötü görüntülü göbekten, göğüslerden..Bak alışverişe gitmeye başladıkça yeni kıyafetler giydikçe, şişlik indikçe daha zayıf kendini görmeye başladıkça dünyanın en mutlu insanı olacaksın canım. Seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı, hiç üzülme lütfen. Mutlu sona çok çok az kaldı..Yarın sabah kalktığında bile daha iyi olduğunu görüceksin.KIZLAR SELAM
tek kelımeyle geberıyorum,
cok agrım var, bugun cıktım hastaneden
ne haldeyım bılmıyorum,annem basımda carlıyoor o kadar kotu tepkı verdıkı evden kovdum ama gıtmıyoo
sakın olmaya calısıoyorum ama bana destek olan kımse yok
su an bu aml.olacak kısılere soyleyecegım tek sey yanınızda 24 saat kalabılcek sıze moral verecek bırısı olsun
ben gebermeye devammmmmmmm..cok agrım varrrrrr