Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

şişlik çok az aslında ve aslında ben ameliyat sonrası bir kaç ay bu kadar iyi görüneceğini tahmin etmemiştim. internette gördüğüm örneklerle kıyaslayınca çok bile iyi durumdayım. ama halsizlik beni mahfediyor. kilo almaktan o kadar korkuyorum ki fazla yemek yemiyorum belki de ondandır halsizliğim. birde grip başlıyor ve birde erken regl oldum . zor bir hafta beni bekliyor ama şükrediyorum en zor günleri atlattığıma. sağol canım benim ilgin için

Allah yardımcısı olsun bende merak ettim yazmadı daha gerçi bende 4. gün yazmıştım ilk

Merhaba arkadaşlar bayramdan sonra dr ercan karacaogluna meme kücültme ve karın germe ameliyatım var ama ben hala kararsızım bu doktora ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bayramdan sonra dr ercan karacaogluna meme kücültme ve karın germe ameliyatım var ama ben hala kararsızım bu doktora ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Selam Jelesec, fiyat ne söyledi doktorun her iki ameliyat icin paylasabilir misin?
tesekkürler

Selam fiyat konusunda yardımcı oluyor ama dr konusunda sitede pek bilgi yok o yüzden kararsız kaldım 7 8 tl yuvarlak yazıyorum rakamı

Herkese merhabalar arkadaslar.... Kismetse bayramdan sonra Rusen kapucuya karın germe ameliyatı olucam.forumda okuduğum kadarıyla kendisine karın germe olan yok...belkide benim gözümden kacmistir.hakkında bilgi sahibi olan var mı? teşekkürler

Son düzenleme:
Selam fiyat konusunda yardımcı oluyor ama dr konusunda sitede pek bilgi yok o yüzden kararsız kaldım 7 8 tl yuvarlak yazıyorum rakamı

tesekkürler cevap icin.
Doktor bey hakkinda benim bir bilgim yok ama ben türkiye deki doktorlara güveniyorum cok tecrübeli oluyorlar, hepsi iyi egitimli.
Ben yurtdisinda oturuyorum belki o yüzden burdakiler o kadar basarili degil.

Yurtdışından cok hasta geliyormuş kendine ataşehir memorial hastasinde calışıyor iyi hastane doktorun egitimi de iyi ama yinede daha önceden ameliyat olan birinden bilgi almak istiyorum.zor işler doktora karar vermek insanı yoruyor .

merhaba ben bulunduğum şehrin araştırma hastanesinde ameliyat oldum hem doktorları çok tecrübeli ve alanında uzman oluyor hemde ödeyeceğin rakam yarıya düşüyor ameliyat sonrası bakım da gerçekten mükemmel. ve bence isimlere çok takılmamak lazım Edbeerin de dediği gibi bizim doktorlarımız gerçekten iyi eğitimli. şimdiden geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

günaydınlar ..
glorysden hala ses yok nese hastanede belki hala :44:
ben bayramda belki fırsat bulamam şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun hayırlara vesile olması dileğimle sevgiyle ,sağlıkla kalın

Kızlar daha oncede yazmıştım Rusen beye karın germe ameliyatı olan var mı diye... ne yazikki kimse cevap vermedi...hayırlısı bakalım ben olunca bilgilendiririm.inşallah memnun kalırım.sizlere sormak istediğim kantaron yağı..daha once burada okumuştum ama ayrıntıları aklımda kalmadı.kullanan oldumu kullandıysa ne zaman başladı.birde iki rengi varmış hangisini kullanmalıyım.bilgi veren arkadaslara şimdiden teşekkür ederim....herkese mutlu bayramlar dilerim....

zeynooom cok sagol iyi dileklerin icin umarım sorunsuz atlatırım.İzlerin nasıl seni rahatsız ediyormu görüntü olarak

KIZLAR SELAM
tek kelımeyle geberıyorum,
cok agrım var, bugun cıktım hastaneden
ne haldeyım bılmıyorum,annem basımda carlıyoor o kadar kotu tepkı verdıkı evden kovdum ama gıtmıyoo
sakın olmaya calısıoyorum ama bana destek olan kımse yok
su an bu aml.olacak kısılere soyleyecegım tek sey yanınızda 24 saat kalabılcek sıze moral verecek bırısı olsun
ben gebermeye devammmmmmmm..cok agrım varrrrrr

Cok gecmis olsun Glorys, daha cok yeni birkac gün sonra rahatlarsin. Bir hafta sonra aynaya bakip iyiki olmusum bu ameliyati diyeceksin.

Arkadaslar herkesin kurban bayramini kutluyorum ailenizle mutlu bayramlar diliyorum.

Çok çok geçmiş olsun glorys..Moralini bozma en zor kısmı geçti merak etme..Seni desteklememeleri kötü olmuş tam da morala ihtiyaç duyulacağı zamanlar şu an..Her geçen gün daha iyi olacaksın ağrı kesicileri aldıkça ağrılarının azaldığını görüceksin..MORALİNİ BOZMA!!!!! İYİKİ OLMUŞUM DİYECEKSİN. Zoru başardın ve atlattın bunu sakın unutma canım..Kurtuldun kötü görüntülü göbekten, göğüslerden..Bak alışverişe gitmeye başladıkça yeni kıyafetler giydikçe, şişlik indikçe daha zayıf kendini görmeye başladıkça dünyanın en mutlu insanı olacaksın canım. Seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı, hiç üzülme lütfen. Mutlu sona çok çok az kaldı..Yarın sabah kalktığında bile daha iyi olduğunu görüceksin.

İyi bayramlar arkadaşlar hayallerinizine kavuşmanız dileğiyle..

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm,ama umarım atlatacağız.Bende göğüslerimden fena halde çekiyorum şu an,inşallah acılar biran önce diner de iyiki yaptırdık diyenlerden oluruz,Allah yardımcın olsun.Aslında Annen senin için endişeleiyor glorys, söylenmesi bu yüzden. Ama işte maalesef her zaman iyi niyet yetmiyor,keşke sana ne yaptığının farkında olsa...Sana önem vermese zaten şu an yanında olmazdı ama ne olursa olsun elbette çok ama çok haklısın.Kendim için dua ederken senin için de dua edeceğim bu gece,Allah şifa versin hepimize,biraz daha dayan,1 hafta sonra herşey değişecek inş.

saolun tek tek yazamıyorum cok oturmak ıstemıyorum sandalyede
desteklerınize bın tesekkur
nasıl oldum anlamıyorum kı hersey korsenın ıcınde, sadece gecen gunle bugun arasında bıle ıyılesme farkı var o bı gercek
bırkac gun ıcınde cok daha ıyı olurum ınsallah
umarım bu kadar acıya degmıstır... deger

glyors benden de sana geçmiş olsun ve tebrikler...
kızlar bu ameliyatı spinal ve sedasyon eşliğinde olan var mı.
herkes tam karın germe mi oldu,mini olan var mı
ikisinin farkını iyi bilen var mı açıklarsanız çok sevinirim.ben doğum yapalı 20 gün oldu 60 kiloyum.5 kilo vermek istiyorum.offff karnım çok kötü.iç çamaşırımın yan tarafından bile görünüyor.kocamdan gizleniyorum resmen

Glyors gecmiş olsun darısı başıma bende bayramdan sonra olacagım ameliyatımı aslında banada herkez karşı ama kararlıyım yaptırmaya umarım pişman olmam.herkeze iyi bayramlar.

Minikkuzum merhaba mini karın germe göbek deliginin altındaki problemleri gidermek icin yapılan bir işlem kesi izi daha kısa ve göbek deligi kesilmiyor iyileşme süresi daha hızlı umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…