seni çoook iyi anlıyorum ilk günler gerçekten zor geçebiliyor Allah şifa versin bir an önce canım benimKIZLAR SELAM
tek kelımeyle geberıyorum,
cok agrım var, bugun cıktım hastaneden
ne haldeyım bılmıyorum,annem basımda carlıyoor o kadar kotu tepkı verdıkı evden kovdum ama gıtmıyoo
sakın olmaya calısıoyorum ama bana destek olan kımse yok
su an bu aml.olacak kısılere soyleyecegım tek sey yanınızda 24 saat kalabılcek sıze moral verecek bırısı olsun
ben gebermeye devammmmmmmm..cok agrım varrrrrr
rica ederim canım benimzeynooom cok sagol iyi dileklerin icin umarım sorunsuz atlatırım.İzlerin nasıl seni rahatsız ediyormu görüntü olarak
glyors benden de sana geçmiş olsun ve tebrikler...
kızlar bu ameliyatı spinal ve sedasyon eşliğinde olan var mı.
herkes tam karın germe mi oldu,mini olan var mı
ikisinin farkını iyi bilen var mı açıklarsanız çok sevinirim.ben doğum yapalı 20 gün oldu 60 kiloyum.5 kilo vermek istiyorum.offff karnım çok kötü.iç çamaşırımın yan tarafından bile görünüyor.kocamdan gizleniyorum resmen
Tam karın veya mini karın aml tına doktor seni muayene ederek karar veriyor. Ben tam karın aml demesini beklediğim için yıllarca aml tı erteledim,çocuklar büyüsün diye.Fakat muayenede doktorum karnımdaki sarkıklığa bakarak tam karın germeye müsait olmadığını söyledi.Ben de 3 gün önce mini karın germe aml tımı oldum(meme büyütme ve lipo da var) Özellikle lipo ve mini karın germe öyle kolay oldu ki beni hiç zorlamıyor,keşke daha önce olsaydım diyorum ama çocuklarıma kyıyamadım,sonuçta 3-5 gün off durumundayız.
Tam karın germe daha zor bir aml. Göbek deliği yeniden yapılıyor,ama mini karın daha kolay aml,sadece göbeğin alt kısmı geriliyor.Tam karında 15 gün cenin pozisyonunda yatman gerekiyorken diğerinde 1 gün sonra ayaklarını uzatarak yatabiliyorsun
Bebeğini Allah analı babalı büyütsün. Daha çok küçük ve senin vücudun da henüz amlta hazır değildir bence.En azından 6 ay veya bekleyebilirsen 1 yıl bekle derim,vücudun kendini toparlayabilsin.Sonra bu kervana sen de katılırsın umarım
rica ederim canım benim
aslında evet rahatsız ediyor ama izden çok o sert şişlik hoşuma gitmiyor yandan kötü duruyor hala
selam
daha ıyıyım,sırtım agrıyor ve karnım sadece
bırde kasınmaya başladım bu ıyılesmeye ısaret derler genelde ama cok erken ama umarım ınsallah oyledır
yanlızım cok daha ıyı hıssedıyorum kendımı,cok sasırmadım,hep yanlız oldugumu bılıyordum bu dunyada ama bır kez daha hatırlamıs oldum,kendım gıbı gerektıgınde candan,kardes arkadas bırı olamadı yanımda,yada kımsenın var mı? yanı ben aml fılan bı kenara koyup bunlara daldım ama bu da gectı, sss.tıır edıyorum ve kendı mutluluguma odaklanmaya calısıyorum
ve ısın en tuhafı hıc haber bıle vermeden aml.gıdecegım kocam en buyuk destek oda farklı bı sehırde anasının yanında..arayıp uzulmememı ıyılesecegımı soyluyor ne komık..
aml agrıları degıl benı bunlar yıktı fılan demıyorum aman dıyorum yanınızda adam gıbı bırı olsun..
ve aml.olan arkadaslar su odemler ıcın ne yapayım,yeme ıcme ıslerıne kalkabılıyorum,ıyıde oldu bugun 3.gun aml. sonrası ve cok kolay degıl ama ayaktayım..yeme ıcme fılan olan yemeklerımı ısıtıyorum kaldırıyorum..cok rahat yapabılıyorum ve sonra hemen uzanıyorum..
daha ıyı olmak ıcın onerılerınız varsa beklıyorum, uzerınde 50 beden bır gecelık var,su an vucuduma bakamıyorum,sız hemen bakabılmısmıydınız?
sevgıler
umarım bu sorunlarını en kısa zamanda atlatırsın ve yeni görüntünden cok mutlu olursun canım zoru atlatmışsın sıra sabırla beklemekte.
maşallah canım benim benden erken ayağa kalkmışsın ve en zorunu atlatmışsın. ve insanların vefasızlığını boş ver takma kafana emin ol genelde öyleler.
Ben uzun bir müddet bakmamıştım, ilk muayenede şöyle bir yukardan yatay bir şekilde görmüştüm. Göbek deliğimde koca bir delik var gibiydi kuyu gibi. Çok tuhaftı. Onun dışında diğer yerlede ince ten rengi bir bandaj vardı öyle baktığımdada beni hiç rahatsız etmemişti.Daha sonra baktığımda ise dikişlerde kırmızı bir iz oluyor başlarda.Dikiş izi falan yok düz bir çizgi.Çok rahatsız edici değil.Selamlar,
aml.sonrası 4.gun, cok sukur kı daha rahat kalkabılıyorum ve yavas yavas da olsa yeme ıcme ıslerımı halledebılıyorum
tek sıkıntım sırtım ve karnım...bır de yarın yada carsamba banyo yap dedı dr. ılk kez kendımı gordugumde verecegım tepkıden emın degılım..
bu konuda yasadıklarınızı yazarsanız sevınırım..bu arada bugun dolapdakı boreklerden yaptım ve cayla goturuyorum..canım cektı bırde kuvvetlenmek ıcın bıraz yemek lazım dımı..cok az tabıkı..
benım gozum pek bayram fılan gormedı ama herkese ıyı bayramlar aılesıyle,sevdıklerıyle..
merhaba mini karın germe ameliyatı izinizin uzunlugu cokmu birde hangi doktora ameliyat oldunuz memnunmusunuz cevaplarsanız cok sevinirim iyi bayramlar.
Daha sargılarım açılmadı,perşembe günü açılacak,ben de henüz bilmiyorum,tek bildiğim gerçekten beni hiç zorlamayan bir aml oldu. Ben İzmir'de Ufuk Bilkay'a aml oldum
Daha sargılarım açılmadı,perşembe günü açılacak,ben de henüz bilmiyorum,tek bildiğim gerçekten beni hiç zorlamayan bir aml oldu. Ben İzmir'de Ufuk Bilkay'a aml oldum
Glyors gecmiş olsun darısı başıma bende bayramdan sonra olacagım ameliyatımı aslında banada herkez karşı ama kararlıyım yaptırmaya umarım pişman olmam.herkeze iyi bayramlar.
Herkese tekrar Merhabalar,
cokk ıyıyım,agrım sızım katlanılabılır sevıyelerde cok sukur
ya bu aml. olan arkadaslar ne zaman banyo yapmıstınız yanı kacıncı gunde ve korseyı kendınız takabılmısmıydınız?
yanlız oldugum ıcın korseyı takamayabılırım dıye korkuyorum ama dus alınca cok daha ıyı hıssedecegımı bıldıgımden tereddutte kaldım, bıde korseyı takamassam
olmassa dr. yı arayıp sorayım..
ben bir hafta dolunca yıkandım(bebek şampuanı ile) ilk. ve hayır korseyi başta yalnız takamadım. şu anda takıyorum ama
Ben ilk 6 günde yıkanmıştım. Korseye gelince özel bir korse giyiyoruz herhalde seninkide öyledir. İncecik delikli çabuk kuruyan ve cildin hava almasını sağlayan bir tür korseydi)Ben üç hafta kadar korseyle yıkanmıştım fön makinasıyla kurutuluyordu çıkarmam gerekmemişti (doktor öyle yıkanmamı söylemişti.)Herkese tekrar Merhabalar,
cokk ıyıyım,agrım sızım katlanılabılır sevıyelerde cok sukur
ya bu aml. olan arkadaslar ne zaman banyo yapmıstınız yanı kacıncı gunde ve korseyı kendınız takabılmısmıydınız?
yanlız oldugum ıcın korseyı takamayabılırım dıye korkuyorum ama dus alınca cok daha ıyı hıssedecegımı bıldıgımden tereddutte kaldım, bıde korseyı takamassam
olmassa dr. yı arayıp sorayım..