hosbulduk tesekkurler ..sonraki msj da iki kilo aldigini onunda midede gibi oldugunu yazmissin...senin lipo olmusmuydu karin kismina..benim bel simit bolgesine yapilacak karnima gerek yokmus.sundan dolayi sordum lipo yapilan bolgede kilo alsak bile eski haline gelmedigi ama vucudun dengesini koruma geregi duydugunu sonradan alinan kilolarin baska kisimlara kaydigini okumustum.onun icin sordum acaba olabilir mi diye...
evet kilo işi biraz benimde morelimi bozduselam canım aml. üzerinden bugün itibariyle tam 6 ay geçti vay be sen şimdi diince saydım epeydir saymayı bırakmıştım ne çabuk geçmiş
son halim derken izlerim buğday tenli olduğumdan sanırım açılması zaman alıyor yani tabiki hala belirgin ama yer yer silikleşti karnımdaki :44:
kötü haber şu son ayda 2 kilo aldım ve bu çok ilginçtirki kilom göbek değilde mide kısmımda toplandı dahada tuhafı son zamanlarda kaslarım ağrımaya başladı acaba aldığım kilomu yaramadı yani daralan yerler genişleyince ağrımı yapıyor çözemedim belkide alakası yok ama ne bilim işte bi sürü şey geliyor insanın aklına adetimde gecikti belki onlada alakalıdır adetim olup bittikten sonra artık dr.uma gidicem kaçarım kalmadı eşim çok kızyor ihmal ettğim için geçen günde göğsümde bir kitle geldi elime göğüs aml. larından sonra oda olabiliyomuş neyse dedğim gibi işte bunların dışında iyiyim teşekkürler
evet kilo işi biraz benimde morelimi bozdu( ve aynı kas ağrıları daha doğrusu sızlamalar bendede var ben öyle zannediyorumki o bölgedeki his kaybı düzeliyorda ondan oluyor kilo ile alakalı değil .
Doktor bir ay sonra çıkarabilirsin ne kadar çok giyersen faydası var demişti..Ben çok alışmıştım korseye 2 ay giydim çıkarmak istememiştim.İçine incecik bir atlet giyersen belki yaralar oluşmaz ama önce doktora sor istersen bakalım ne önericek..
canlar nasılsınız? geçmiş bayramınız kutlu olsun.
glorys'im, geçmişler olsun tekrar:)))nasılsın şimdi?
herkezin geçmiş bayramını kutluyorum
sanada çoook geçmiş olsun diyorum .1 en önemli kısmı atlattın sağlıklı birşekilde aml. çıktın şimdi 2 kısım acıların ve ağrıların bir hafta sonunda onlarında çok belirgin azaldığnı göreceksin 3 senin içinde yaşadığını kimse bilemez bu yüzden sana destek olmalarını bekleme sabırlı ol mukafatınıda sen göreceksin . 4 sakın ve sakın korsesiz ayağa kalkma yürüme duş alana kadar çıkart sonra tekrar sar ben önce korseyi yatağımın üzerine sarıyordum sonra korseinin üzerine uzanıp kendim sarıyordum . ve son olarak hep söyledim duş alırken gördüklerin felaket gibi gelicek ama düzeliyor bana tel yazardan özelden yardımcı olurum konuşmak istediğin zaman ok
kendine dikkat et önemli bir süreçdesin cesaretin ve yaptıkalrın boşa gitmesin dikkatli ve sabırlı olma zamanı
herkese merhabalar
glorys geçmiş olsun şükür olup bitmiş şimdiden sonrası sabır gerisi güzel olacak inş.
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişsiniz aml. olacak olanlara kolaylıklar diliyorum
süper valla ben eşime 2 aydan önce görmesine izin vermemiştim aml bölgesini sürekli gazlı bez ile sarılı idi gece gündüz:))) şimdi biraz diyet ve zaman ile sonuç mükkemmel olacak tekrar hoş geldin cesur kararlı ve dümdüz göbekli bayanlar arasına :)))))))))))lımonnnnnnnnn..cok zor oldu ama su an cok ıyıyım tabıkı..yapıyorum yazdıklarının hepsını
dus alırken bakmıyorum bende..neysekı kocam saolsun pansumanı fılan o yapıyor su an kı en buyuk yardımcım Allah razı olsun
saol canım yok ıyı bakıyorum kendıme..hersey yolunda bın sukur...
zeynoom
bedenıne bır tulbent yada eskanın dedıgı gıbı dar bır atley gıy ..yara mı oldu sende canım yya
özeniyorum sizeeeeebugün ölçtüm göbeğimi 98 cm geldi 25 gün önce doğum yaptım.doğumdan önce 113 cm di.ben de bu sarkık yumaşak göbekten kurtulmak istiyorummmm
merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
Kızlar daha oncede yazmıştım Rusen beye karın germe ameliyatı olan var mı diye... ne yazikki kimse cevap vermedi...hayırlısı bakalım ben olunca bilgilendiririm.inşallah memnun kalırım.sizlere sormak istediğim kantaron yağı..daha once burada okumuştum ama ayrıntıları aklımda kalmadı.kullanan oldumu kullandıysa ne zaman başladı.birde iki rengi varmış hangisini kullanmalıyım.bilgi veren arkadaslara şimdiden teşekkür ederim....herkese mutlu bayramlar dilerim....
moral olabildiysem ne mutlubu arada benim 3 haftam doldu baya baya belli olmaya başladı son halinin nasıl olacağı. birde korseden kurtulalım kim tutar bizi
Arkadaslar bazı iyi doktorları burda paylasalım kı kurbanlık koyun gıbı ehil olmayan ellerde kotu sonuclar almayalım,bende karın ve gogus buyutme amelıyatı olucam yani düşünuyorum.Fakat izmir de ıyı bir doktor arastırıyorum,henuz karar veremedım eger burda amalıyat olmus arkadaslar varsa lutfen bana isim vererk tecrubelerını anlatırmı?
zeynom ben 20. gun falandı korseden kurtardı doktor sen ne yaptın ki ben giremedim bayramdan beri memlekete gittim geldim ödemim hala sürüyo karnım hariç oram buram hatta çok ilginçtir kukum şiş benim ya sizde böyle bişeyoldumu kocaman oldu balon gibi şuan beni en çok rahatsız eden o
mini karın germede olabilir ama tam karın germede 1 haftada işe dönmen pek mümkün değil malesef canım benim. benim doktorda zamansızlıktan olsa gerek pek bir şey izah etmedi ama bilmemiz gereken her şeyi birbirimizden ve forumlardan öğreniyoruz zaten takma kafana. eğer doktorundan memnunsan ona ol derim ben. çok fazla kafanı karıştırma bence doktor konusunda . Allah yardımcın olsun .selam arkadaslar, bende artIk olsun bitsin istiyorum, sabIrsIzlanIyorum, üstelikte cok korkuyorum. Lipo ve kaRin germe kararlIyIm. Acaba 1 hafta sonra ise baslayablirmiyim? Doktor konusundada yardIm isteyecegim. Ben iki ay önce burnumdan estetik oldum memnunum , fakat aynI dok. anlasabilecekmiyim bilemiyorum. Fazla konuskan degil bende cok sey bilmek istiyorum. Esime kalIrsa artIk sende kurtul bende diyor. NeyapsIn, kafama taktIm birkere. Sporda yapamIorum su an. Ame. olan arkadaslar lipodan sonra vücüt dümdüzmü oluyo? yani su cökmeler falan olabiliyomu? yada zamanlamI ortaya cikabiliyor. Birde popo ve bacak gerdiren varmI? Madem bu sIkIntIyI cekecem bacaklarImda tam olsun istiyorum. Birde bana istanbulda dok. tavsiyede bulunursanIz memnun olurum.
sevgilerle...:44: