Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

dr.um aml. girene kadar yapalım yapmayalım arası kalmıştı ve aml. ta yapmamaya karar vermiş lipoyu hatta ben yaptı sanmıştım ilk bir kaç gün sonra ilk muaynede hayır yapmadım gerek duymadım dedi :44:

evet kilo işi biraz benimde morelimi bozdu ( ve aynı kas ağrıları daha doğrusu sızlamalar bendede var ben öyle zannediyorumki o bölgedeki his kaybı düzeliyorda ondan oluyor kilo ile alakalı değil .

evet kilo işi biraz benimde morelimi bozdu ( ve aynı kas ağrıları daha doğrusu sızlamalar bendede var ben öyle zannediyorumki o bölgedeki his kaybı düzeliyorda ondan oluyor kilo ile alakalı değil .

aa bak ben bu şekilde düşünmemiştim limoncum aklınla bin yaşa geçsin artık hissetmek istiyorum yaa

Herkese Merhaba,
bugun 8.gunum,cok ıyıyım cok sukur
en azından o ılk 4gunun korkunc agrılarından sonra su an cok ıyıyım dıyebılırım..
Allahım ne cok kadın programı varmıs, ısı hıc ozlemedım sımdılık, bıraz daha dınleneyyım haftaya sac bas ufak alısverıs olayına gırıcem yok kıyafet degıl sadece vıtrın bakıp gezme tabıkı yavas yavas.. o kadar cok ufak beden kıyafetım varki ozlemle gıymeyı bekledıgım once onları bı elden gecıreyım..
sevgıler herkese

zeynoom
bedenıne bır tulbent yada eskanın dedıgı gıbı dar bır atley gıy ..yara mı oldu sende canım yya

canlar nasılsınız? geçmiş bayramınız kutlu olsun.
glorys'im, geçmişler olsun tekrar:)))nasılsın şimdi?

saol rabıtcanım nerdesın sen...bıttı gectı hayatım degıstı valla...offfffff ne salakca yemısım genıslemısım
hayır sımdı bıle boole odunsam ben eskıden neydın kı yaaa..haksızlık etmıyorum valla hıc tıkkat etmemısım salmısım resmen
ve yasasın estetıko dıyorum.. ve saglıklı yeme-spor dıyorum..

sen nasılsın?

lımonnnnnnnnn..cok zor oldu ama su an cok ıyıyım tabıkı..yapıyorum yazdıklarının hepsını
dus alırken bakmıyorum bende..neysekı kocam saolsun pansumanı fılan o yapıyor su an kı en buyuk yardımcım Allah razı olsun
saol canım yok ıyı bakıyorum kendıme..hersey yolunda bın sukur...

saol hazırandacım..vallahı delı cesaretı lazım yada sarkmıs gobek yada kocaman memeler:) baska katlanılmaz
destegınız ıcın bın tesekkur

süper valla ben eşime 2 aydan önce görmesine izin vermemiştim aml bölgesini sürekli gazlı bez ile sarılı idi gece gündüz:))) şimdi biraz diyet ve zaman ile sonuç mükkemmel olacak tekrar hoş geldin cesur kararlı ve dümdüz göbekli bayanlar arasına :)))))))))))

özeniyorum sizeeeee bugün ölçtüm göbeğimi 98 cm geldi 25 gün önce doğum yaptım.doğumdan önce 113 cm di.ben de bu sarkık yumaşak göbekten kurtulmak istiyorummmm

zeynoom
bedenıne bır tulbent yada eskanın dedıgı gıbı dar bır atley gıy ..yara mı oldu sende canım yya

body giyiyorum ama ister istemez tenimle temas ediyor ve temas eden yerler yara oldu bant yapıştırayım dedim bu seferde kahverengi lekeye dönüştü yaralar inşallah iz kalmaz. bu arada iyi olduğuna sevindim

özeniyorum sizeeeee bugün ölçtüm göbeğimi 98 cm geldi 25 gün önce doğum yaptım.doğumdan önce 113 cm di.ben de bu sarkık yumaşak göbekten kurtulmak istiyorummmm

doğum sonrası göbekten kurtulmanın en iyi yolu emzirmek miş öyle duydum. zaten emzirirken göbek içten içe çekiliyor gibi bir his oluyor bana mantıklı geldi. umarım ameliyatsız kurtulursun göbeğinden . henüz çok yenisin ama ruh halini tahmin edebiliyorum. doğum vücutta çok büyük tahribata sebep oluyor ama eminim değmiştir. ( burdan bile belli ufaklığın ne kadar tatlı olduğu

lütfen doktorunuzun ısmını ve oturdugunuz ılı de bıldırımısınız doktor konusunda cok hasassım(

Arkadaslar bazı iyi doktorları burda paylasalım kı kurbanlık koyun gıbı ehil olmayan ellerde kotu sonuclar almayalım,bende karın ve gogus buyutme amelıyatı olucam yani düşünuyorum.Fakat izmir de ıyı bir doktor arastırıyorum,henuz karar veremedım eger burda amalıyat olmus arkadaslar varsa lutfen bana isim vererk tecrubelerını anlatırmı?

selam arkadaslar, bende artIk olsun bitsin istiyorum, sabIrsIzlanIyorum, üstelikte cok korkuyorum. Lipo ve kaRin germe kararlIyIm. Acaba 1 hafta sonra ise baslayablirmiyim? Doktor konusundada yardIm isteyecegim. Ben iki ay önce burnumdan estetik oldum memnunum , fakat aynI dok. anlasabilecekmiyim bilemiyorum. Fazla konuskan degil bende cok sey bilmek istiyorum. Esime kalIrsa artIk sende kurtul bende diyor. NeyapsIn, kafama taktIm birkere. Sporda yapamIorum su an. Ame. olan arkadaslar lipodan sonra vücüt dümdüzmü oluyo? yani su cökmeler falan olabiliyomu? yada zamanlamI ortaya cikabiliyor. Birde popo ve bacak gerdiren varmI? Madem bu sIkIntIyI cekecem bacaklarImda tam olsun istiyorum. Birde bana istanbulda dok. tavsiyede bulunursanIz memnun olurum.
sevgilerle...:44:

canım kantaron yağının her ikiside şifalı ancak defne doğanın ki çok iyidir kırmızı oluyor kabı sarı ama kendi kırmızı kantaron ben kullanıyorum her türlü yarada yanıkta lekede hatta morluklarda çok iyi

moral olabildiysem ne mutlu bu arada benim 3 haftam doldu baya baya belli olmaya başladı son halinin nasıl olacağı. birde korseden kurtulalım kim tutar bizi

zeynom ben 20. gun falandı korseden kurtardı doktor sen ne yaptın ki ben giremedim bayramdan beri memlekete gittim geldim ödemim hala sürüyo karnım hariç oram buram hatta çok ilginçtir kukum şiş benim ya sizde böyle bişeyoldumu kocaman oldu balon gibi şuan beni en çok rahatsız eden o

ben 25 gün önce oldum yazılarımı oku sibelcim fahri mola yaptıı inanılmaz memnunum ve sadece bu ameliyatta değil bir çok ameliyattan memnun olan bir sürü arkadaşım var hem fiyatta hem uygulamada hem sonuçta bana dua edersin

off estetika yaramı deştin aynı durum bende de var . yani malum yer bana da şiş gibi göründü doktorada soramadım "dur bakayım "der diye . ama sanırım bize öyle geliyor. karın gerilince meydana çıktı ondan öyle görünüyor olabilir. ben daha önce hayatımın hiçbir döneminde göbeksiz olmadım alışık değilim öyle meydanda olmasına. yarısı göbeğin altında usul usul duruyordu daha önce şişlik birde benim tam kesinin üstünde var sanki şiş ve sert erkek göbeği gibi. yandan bakınca düz görünmüyor göbeğim öyle kalmaz umarım

mini karın germede olabilir ama tam karın germede 1 haftada işe dönmen pek mümkün değil malesef canım benim. benim doktorda zamansızlıktan olsa gerek pek bir şey izah etmedi ama bilmemiz gereken her şeyi birbirimizden ve forumlardan öğreniyoruz zaten takma kafana. eğer doktorundan memnunsan ona ol derim ben. çok fazla kafanı karıştırma bence doktor konusunda . Allah yardımcın olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…