selam
daha ıyıyım,sırtım agrıyor ve karnım sadece
bırde kasınmaya başladım bu ıyılesmeye ısaret derler genelde ama cok erken ama umarım ınsallah oyledır
yanlızım cok daha ıyı hıssedıyorum kendımı,cok sasırmadım,hep yanlız oldugumu bılıyordum bu dunyada ama bır kez daha hatırlamıs oldum,kendım gıbı gerektıgınde candan,kardes arkadas bırı olamadı yanımda,yada kımsenın var mı? yanı ben aml fılan bı kenara koyup bunlara daldım ama bu da gectı, sss.tıır edıyorum ve kendı mutluluguma odaklanmaya calısıyorum
ve ısın en tuhafı hıc haber bıle vermeden aml.gıdecegım kocam en buyuk destek oda farklı bı sehırde anasının yanında..arayıp uzulmememı ıyılesecegımı soyluyor ne komık..
aml agrıları degıl benı bunlar yıktı fılan demıyorum aman dıyorum yanınızda adam gıbı bırı olsun..
ve aml.olan arkadaslar su odemler ıcın ne yapayım,yeme ıcme ıslerıne kalkabılıyorum,ıyıde oldu bugun 3.gun aml. sonrası ve cok kolay degıl ama ayaktayım..yeme ıcme fılan olan yemeklerımı ısıtıyorum kaldırıyorum..cok rahat yapabılıyorum ve sonra hemen uzanıyorum..
daha ıyı olmak ıcın onerılerınız varsa beklıyorum, uzerınde 50 beden bır gecelık var,su an vucuduma bakamıyorum,sız hemen bakabılmısmıydınız?
sevgıler