Allah ım o masadan sağ salim kalkmayı nasip etsin ve manken gibi olmayı inş.
arkadaşlar ben yeniyim lutfen bana yardımcı olurmusunuz yazım ve msjlarla ilgili teşekkürler şimdiden
Moonsooncum Allah razı olsun ve Allah senin de gönlüne göre versin. İki gün sonra görüşmek dileğiyle ......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Annejim geçmiş olsun canım valla kızlar bana kızmayın eve az önce girdim. Limoncuğum arada derede bakıyorum foruma biz eskidik artık gelsin yeniler........bayanssulusmile
arkadaşlar drenler çekilirken çok acıyormu
merhaba:ben yeni üyeyim.
1967 izmir doğumluyum
almış olduğum omuriliğimden yapılan kortizonlu iğneden dolayısı ile karın bölgemde aşırı şişlik oluştu uzun zamandır bu tedaviyi oluyordum :4 adet sağda -4 adet solda ve omur iliğimde olmak üzere bel fitiğım var fakat kilo almam ve rahat yürüyememem dolayısı ile hareketlerimde kısıtlanıyorum.bende karın gerdirme ve meme küçültme operasyonu istiyorum sadece karın bölgemde çatlak ve vs yok.yardımcı olurmusunuz
Sorunuzu yeni farkettim.Malum heyecan , stres vs.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile Ameliyatıma sadece 1 gün kaldı. Lütfen benim için dua edin.... Bu arada muayene ücreti 100 TL.
annejim çok büyük geçmiş olsun şekerim umuyorum morelinde ameliyatında iyi geçmiştir öptüm çabuk dön
çok sevindim çok şükür Allahım nerede varsa inş. böle mutlu çıkmayı nasip etsin inş. bu ameliyattan