Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Slm kızlar melda ve alıesema uzun zamndır yoklar nerelerdesınız ?
Bır ara bır sor allah aŞkına :)

tıknaz hayatım nasıl gıdıyor aĞrın varmı bırde bı soru sorabılırmıyım dr sordunuzmu en kÖtÜ ne oluyor dıye ıkı kılo vermıŞım oleyyyyyy dr gıtmeye az kaldı

merhaba:ben yeni üyeyim.
1967 izmir doğumluyum
almış olduğum omuriliğimden yapılan kortizonlu iğneden dolayısı ile karın bölgemde aşırı şişlik oluştu uzun zamandır bu tedaviyi oluyordum :4 adet sağda -4 adet solda ve omur iliğimde olmak üzere bel fitiğım var fakat kilo almam ve rahat yürüyememem dolayısı ile hareketlerimde kısıtlanıyorum.bende karın gerdirme ve meme küçültme operasyonu istiyorum sadece karın bölgemde çatlak ve vs yok.yardımcı olurmusunuz

Moonsooncum Allah razı olsun ve Allah senin de gönlüne göre versin. İki gün sonra görüşmek dileğiyle ......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Annejim geçmiş olsun canım valla kızlar bana kızmayın eve az önce girdim. Limoncuğum arada derede bakıyorum foruma biz eskidik artık gelsin yeniler........bayanssulusmile

Annejim geçmiş olsun canım valla kızlar bana kızmayın eve az önce girdim. Limoncuğum arada derede bakıyorum foruma biz eskidik artık gelsin yeniler........bayanssulusmile

olurmu hayatım asıl eski olan bizler siz yenilenenlersizin tabi bu işin şakası iyi olduğunuzu duyalım öğrenelim diye sordum nerdesin diye canım iyi olsa nerde olursan mutluysan orda ol öptüm zemuszemus

merhaba:ben yeni üyeyim.
1967 izmir doğumluyum
almış olduğum omuriliğimden yapılan kortizonlu iğneden dolayısı ile karın bölgemde aşırı şişlik oluştu uzun zamandır bu tedaviyi oluyordum :4 adet sağda -4 adet solda ve omur iliğimde olmak üzere bel fitiğım var fakat kilo almam ve rahat yürüyememem dolayısı ile hareketlerimde kısıtlanıyorum.bende karın gerdirme ve meme küçültme operasyonu istiyorum sadece karın bölgemde çatlak ve vs yok.yardımcı olurmusunuz

kaderoyuncusu bence sen iyi konusunda uzman bir plastik cerraha görün. Çok geçmiş olsun.

Sorunuzu yeni farkettim.Malum heyecan , stres vs.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile Ameliyatıma sadece 1 gün kaldı. Lütfen benim için dua edin.... Bu arada muayene ücreti 100 TL.

annejim ameliyat olmuştur. nasıl acaba?????????????

evet ameliyat olmuştur umarım iyidir tiknaz bu arada sen nasılsın eskisine göre dahamı güzel görüntü var
birde kesik ne kadar dik yürüye biliyormusun herhangi bir sorun varmı (sıkıldın benden de biliyorum) özür

selam güzeller kadınlar nasılda güzelliklere düşkün dimi
arkadaşlar bende bacak içi sarkması var çokkötü ameliyat ıolan var mı buradan yardımcı olursanız sevinirim güzel kalın

selam güzeller kadınlar nasılda güzelliklere düşkün dimi
arkadaşlar bende bacak içi sarkması var çokkötü ameliyat ıolan var mı buradan yardımcı olursanız sevinirim güzel kalın
aslında karı germede olur ama paraaaaaa

annejim çok büyük geçmiş olsun şekerim umuyorum morelinde ameliyatında iyi geçmiştir öptüm çabuk dön

annejim çok büyük geçmiş olsun şekerim umuyorum morelinde ameliyatında iyi geçmiştir öptüm çabuk dön

Döndüüüüüüm ve aranızdayım.Hala kendime inanamıyorum ,ha bire göğüslerime bakıyorum ve şiş olmalarına rağmen o kadar küçük ve güzeller ki !!!!!!!!! Karnım da ciddi bir ağrı yok sadece dikiş yerlerim biraz yanıyor. E o kadar da olsun artık. Yeni olacak arkadaşlara sesleniyorum: Birinci gün: Ben manyak mıyım ne yaptım kendime böyle ?? İkinci gün: Aslında dayanılmayacak gibi değil değer galiba.... Üçüncü gün: Ya şimdiden süper görünüyorlar iyi ki de olmuşum.. İşte aynen böyle hissediyorum.Verdiğiniz destek ve ilgi için hepinize çok çok çok teşekkürler. Şimdilik bu kadar biraz uzanıcam...Yine yazarım...

Bu arada drenler için boşuna korkmuşum.Damardan yapılan iğneyi bile daha çok hissediyorsun. Doktorcum çektim hepsini demese anlamıycaktım bile anlayın yani....:teytey:

çok sevindim çok şükür Allahım nerede varsa inş. böle mutlu çıkmayı nasip etsin inş. bu ameliyattan

çok sevindim çok şükür Allahım nerede varsa inş. böle mutlu çıkmayı nasip etsin inş. bu ameliyattan

Amiiiiiiiiin !!! Valla kendime nazar deydiricem diye korkuyorum. Moonsooncum sana tek söyleyeceğim şey sadece ilk gün sabret ve bolca dua et. İnan ikinci günle birinci gün arasında dağlar kadar fark var. Ameliyatın dilerim benden bile daha kolay geçer opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inş cnm inş... iki gün önce annanem öldü onu deli gibi severdim arkadaşımdı.. sapasağlamdı hıc bı hastalığı yoktu şimdi allahım affetsın kabullenmek cok zor.. ama yınede amelıyat olmayı cok cok ıstıyorum.. hele sızlerın yazdıklarınıza delı gıbı sevınıyorum kendım kurtulmuş gibi mutlu oluyorum..perşembe gunu muyene randevum var aylın hanıma belkı onu bı kaç gun soraya atarım acımız daha cok tazee..hersey guzel olsun ınş.

X