Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kızlar birde ben ameliyat olsam çook mutlu olucam
ameliyat oldum geldim arkadaşlar söyleyeceğim tek kelime var pişmanım...
geçmiş olsun esra yeni ameliyat oldun belki bunun ağrıları olabilir seni pişman ettiren ama burda olan arkadaşlar daha sonrasında güzel bir görüntü olduğunu söylüyor belki dr seçiminde yanlış olabilir bizinle paylaşırsan yaşadıklarını ve hislerini yardımci olabiliriz ve bizden gibi adaylarada sen yardım etmiş olursun seçimlerimide terar geçmiş olsun
çok çok geçmiş olsun tabi çok yeni ameliyatın acı çekiyor olmanda normal büyük bir kesik söz konusu olan ama şu işin güzel tarafıki artık her gün bir öncekinden çok daha iyi olacaksın ve aynaya baktığında güzel bir vücüt olacak sarkık karın yerine karşında bence bunu düşün be biraz daha sabır de inan ben eşim ikna olsun her şeye hazırım üç gün değil bir hafta uyumasam da çok istorum bu ameliyatı öptüm seni
annejim korseyi hiç mi çıkartmadan takman gerekiyor süresi ne kadar şişlikleri varmı
Arkadaşlar meme dikleştirme ve karın germe birlikte oldum.22 ocak cuma günü saat 13.35 te girdim akşam 6.30 da çıkmışım..Ben 3 tane normal bir tane sezeryan doğurmuş birisi olarak söylüyorum hayatımda böyle bir acı yaşamadım ameliyattan sonraki 3 saat ölüyorum zannettim morfin vurduk dedi hemşire ama yinde çok acı çektim daha ayılırken pişman oldum.. kulaklarımı da yaptırıcaktım vazgeçtim yaptırmam..Acı hafifledi 2. ağrı kesiciden sonra ertesi gün 12 de geldi doktorum ve ayağa kaldırdı beni sırtım uyuşmuştu yatmaktan bacaklarımda kıvrık yatmaktan mahvoldu..bide öksürük problemim var mahvediyor gelince göbek deliğim çok acıyor sizde de oldumu öksürük nasıl geçer bilmiyorum ..
Memelerde bir acı yaşamadım ilk gün sızladılar biraz o kadar..Karnım özellikle göbek deliğindeki dikiş acı veriyor.bide diren hareket etmemi engelliyor yarın çıkaracak onuda doktorum...