inş cnm inş... iki gün önce annanem öldü onu deli gibi severdim arkadaşımdı.. sapasağlamdı hıc bı hastalığı yoktu şimdi allahım affetsın kabullenmek cok zor.. ama yınede amelıyat olmayı cok cok ıstıyorum.. hele sızlerın yazdıklarınıza delı gıbı sevınıyorum kendım kurtulmuş gibi mutlu oluyorum..perşembe gunu muyene randevum var aylın hanıma belkı onu bı kaç gun soraya atarım acımız daha cok tazee..hersey guzel olsun ınş.
annejim sanada çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim tebiki her gün biraz daha güzel olacak
hepimiz için öyle olmasını diliyorum selamlar herkeze
Bende karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı olmayı düşünüyorum...
Benim bugün 5. günüm ve pansumana gittim. Şükür Allahıma herşey yolunda....Zaten ben de hiç ağrı sızı olmadı. Sanırım çok istediğim için hihoyyythihoyyyt Tabi ki doktorumun da hakkını ödeyemem.a.s.a.s.
Evet annejim bu kadar işte anlata anlata dilimizde tüy bitti. İşte herkes yaşadıklarını anlattıkça hurafeler, yanlış bilgilerde ortadan kalkıyor. Daha çok insan cesaretleniyor. Öptüm annejim seni cesur ve fıstık kadınlar kervanına katıldın sende. Sıradaki gelsinbayanssulusmile
Darısı başıma inş..Bende çok istiyorum ama arkadaşlarım eşim hepsi olma diye ikna etmeye çalışıyorlar....
annejim geçmiş olsun canımm darısı başımaa
moons başınsağolsın canım
kızlar bir soru surmuştum dikişler alınırken acı hissediliyormuuuu?
Teşekkür ederim Annejim.... Sanada geçmiş olsun canım..
Bana kalsa hemen yarın olurum cesaretim var bide burdaki yazılanlarla sizlerin sayesinde daha da cesaretlendim 2 yıl önce ameliyat günümü bile almıştım 9 şubatta olacaktım eşimin ve çevremdekilerin olma diye ısrarları yüzünden vazgeçmiştim artık vazgeçmek istemiyorum...
ahh kızlar cesaretınıze hayranım
annejim geçmiş olsun canımm darısı başımaa
moons başınsağolsın canım
kızlar bir soru surmuştum dikişler alınırken acı hissediliyormuuuu?