hayatım Karnımı gördüm. Ödemden dolayı şiş hisssdiyorum. İnce bir dikiş izi kabuklanma olduğu için siyah:)) En şiş hali olmasına rağmen ıyı göründüğünü sonucun çok güzel olacağını söyledi aylin hn. e tabii ne kadarda olsa sargılar çıktığında üzüldüm keşke hiç gerek olmazsa.1 hafta öncesi ameliyat olmama rağmen beklediğimden çok çok ıyı. lipo korsesi giydiğim için daha çabuk ıyleşiyor. Valla ben hiç pişman olacağımı düşünmüyorum. Arkadaşların dediği gibide kilo almamaya çalışıcam spr fln filan. Zaten hep diyetteyim. diyetede devam:))
Sevgili moonsoon Çarşamba günü yani 13 Ocak ta ameliyat oluyorum. Meme küçültme ve dikleştirme ve de karın germe:gitme: Yani son 5 güncük kaldı. Karnı aşağıya çektiklerinde göğüs dikleşiyor mu bilmiyorum ama öyle olsaydı bana dikleştirme yapılmazdı herhalde:uhm: Neyse artık kurtuluş yok bekleyip görücez.
Ayyy canım biz tek bebekle bu hale geldik, senin 3 bebekle nasıl kocaman olmuştur karnın.
Ben 27 ekim 2008 de doğum yaptım herhalde aynı zamanlarda olmuş seninle, çizelgenden gördüğüm kadarıyla, bebekler daha, kucağa alıyoruz falan, ameliyat olunca napıcam diye düşünüyorum ayrıca 3 bebekle bunu göze aldığın için seni tebrik ederim canım hiç kolay değil gerçekten. Ama biz normale dönersek sonrasında onlara daha faydalı olacağımız kesin, bu psikolojiyle ben hiç kafamı veremiyorum çocuklarıma.
Ameliyatına az kaldı. İnşallah rahatça atlatırsın..Nerde kime ameliyat oluyorsun? Sende lütfen aşamaları yaz:)):sm_cool:
Canım Lipsuction korsesi göğüs altından diz altına kadar. Liposuctioncda yapıldı bana 1 kilo kadar yağ alımı. Doktor tedarik ediyor o korseyi. göbeğin aynı yerindemi yukardamı aşağıdamı derken ne demek istediğini anlamadım cnm ya.
Ya kızlar ben muayene ücreti vermeyi unuttum. Eşim beni almaya geldi bende aceleyle çıktım. Sonradan telde tarihi kesinliştirirken söyledim ben muayene ücreti vermeyi unuttum varmıydı diye bişey demedi sadece önemli değil dedi.
ee bilen kimse yokmu bu ücreti???
Sorunuzu yeni farkettim.Malum heyecan , stres vs.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile Ameliyatıma sadece 1 gün kaldı. Lütfen benim için dua edin.... Bu arada muayene ücreti 100 TL.
hadi hayırlısı bir kızımızı daha kurtarıyoruz desenize şimdiden geçmiş olsun enejim bak melda aliyesema ve tiknaz da oldu şimdi fıstık gibi olma yolundalar ALLAHIM darısı başımaaaaaaaaaaa
Bir bakıcan olmuşta bitmiş. Şimdilikten çok geçmiş olsun.hihoyyyt